FILTREAZĂ
LOGIN
ACTIVITATE

Ansamblul Rezidential Luceafarul

Actualizat în: 30/06/2014
Apartamente în centrul oraşului Oradea, începând cu 34.900 EUR - TVA inclus. Acces facil la mijloace de transport în comun, instituţii publice (Primaria, Poliţia, etc), centre comerciale (Real, Carrefour, Obi, Era, Bricostore etc), farmacii, bănci şi puncte de agrement (parcuri, gradina zoologică, restaurante, magazine). Finisaje şi dotori de calitate, personalizate pe gustul fiecărui client. Un proiect special, gândit pentru dumneavoastră!

Începând cu 34.900 Eur - TVA inclus

 • Prezentare
 • Imagini
 • Harta
1/12 Ansamblul Rezidential Luceafarul
Imaginea 1 din 12
Ansamblul Rezidential Luceafarul
Ansamblul Rezidential Luceafarul
Ansamblul Rezidential Luceafarul
Ansamblul Rezidential Luceafarul
Ansamblul Rezidential Luceafarul
Ansamblul Rezidential Luceafarul
Ansamblul Rezidential Luceafarul
Ansamblul Rezidential Luceafarul
Ansamblul Rezidential Luceafarul
Ansamblul Rezidential Luceafarul
Ansamblul Rezidential Luceafarul
Ansamblul Rezidential Luceafarul
 • Descriere

Ansamblul Rezidenţial Luceafarul, va totaliza aproximativ 4.000 de apartamente, în cele două locaţii: Calea Aradului şi Str. Universităţii, îşi propune să redefinească termenul de confort pentru locuitorii oraşului Oradea.
Blocurile Luceafarul de pe Calea Aradului totalizează 1.000 de apartamente, la care se adaugă 1.200 de locuri de parcare, boxe de depozitare şi nu mai puţin de 13.000 de metri pătraţi de spaţiu verde - echivalentul a peste un sfert din suprafaţa totală a complexului. Construcţia apartamentelor se derulează în etape, în acest moment fiind disponibile apartamente în blocurile 3 si 4.
Blocurile 3 şi 4: un buchet perfect de opţiuni din care puteţi alege doar ce vi se potriveşte. Fie că adoraţi spaţiile comode, deschise şi aerisite, inundate de lumină, fie că vă doriti un loc intim si personal - aici puteti găsi locul viselor dumneavoastra.
Primul bloc din cadrul Ansamblului Rezidential Luceafărul, Blocul nr. 4, este un exemplu clar al exigenţelor oradenilor: având un regim de înălţime de S+P+10, depăşeste limitele şi limitările unui bloc clasic de apartamente. Cele 104 apartamente sunt create pe coordonate noi de spaţiu, compartimentari inovatoare şi soluţii ingenioase de înglobare a spaţiilor de tip terasă sau grădină în propriile spaţii de locuit. Vitrajele mari şi baia de lumină naturală care însoţeşte aceste inovaţii reconsideră ideea de "apartament la bloc".

 • 36 de apartamente cu 1 camera
 • 38 de apartamente cu 2 camere
 • 28 de apartamente cu 3 camere
 • 2 apartamente cu 4 camere

Blocul nr.  4 a fost finalizat în noiembrie 2008 şi este locuit în proporţie de 95%.
Blocul nr. 3 se remarcă printr-o arhitectură avangardistă: subsol comun, partere separate doar prin structuri metalice uşoare, acoperite cu policarbonat, precum şi o volumetrie impresionantă. Puteţi alege sa vă trăiţi povestea în mijlocul acestui minunat exemplu de arhitectura inovatoare, in acest spatiu cu totul special. Este construit în regim de inaltime S+P+10E, iar apartamentele oferă un excelent raport calitate-preţ.
Blocul nr. 3 a, totalizează 106 apartamente, oferind intimitatea unei comunităţi restrinse:

 • 20 de apartamente cu 1 camera
 • 56 de apartamente cu 2 camere
 • 28 de apartamente cu 3 camere
 • 2 apartamente cu 5 camere

Blocul nr. 3 a fost finalizat în iunie 2011 şi este locuit în proporţie de 95%.

 • Finisaje şi Dotări

Calitatea superioară a finisajelor rezultă din folosirea unor marci recunoscute internaţional şi din experienţa de două decenii a antreprenorului general. Oferta accentuează ambientul ultramodern, marcat de amprenta calităţii şi bunului gust:
- parchet triplu stratificat - Barlinek - Finlanda;
- parchet laminat - 12 mm, trafic casnic intens;
- tâmplărie PVC cu geam termopan şi window sistem - Schuco/ Roto/ Sticla Low - E  Germania, Salamander - Germania;
- uşi metalice de înaltă siguranţă, marca ITM;
- tâmplărie uşi lemn masiv stratificat şi MDF - Porta Door, Naturen;
- instalaţia termică - Purmo - Germania;
- aer condiţionat individual &ndash Ferroli, Gree - Italia;
- vopsele superlavabile - Sefra - Austria;
- gresie şi faianţă &ndash Spania, Polonia;
- instalatiii sanitare - Rehau - Germania;
- obiecte sanitare - Grohe/USA, Villeroy & Boch/Germania; Lasselsberger/Germania, Franke/USA, Ferro/ Polonia;
- tencuială exterioară nobilă - Baumit;
- balustrazi interioare/exterioare din inox;
- lift inox 4-6 pers. MAC-PUARSA Sevilla Spania-TUV 2007, lift inox 5-8 pers. Navero - IFMA ;
- centrala termică proprie blocului cu funcţionare pe gaz;
- sisteme de cofrare de precizie-structura rezistenţă - Peri- Germania;
- zidărie exterioară - Poroton.
Detaliile nu mai sunt capricii contrastante, ci devin parte a unui tot unitar. Fiecare material a fost selectat cu atenţie de către echipa de proiectanţi pentru a construi un concept omogen. Mai mult, posibilitatea personalizarii finisajelor interioare, oferă premisa prelungirii prin design a personalităţii şi gustului proprietarului, pentru ca în rezidenţa Luceafarul, proprietarul este adevaratul arhitect şi designer.

 • Facilităţi

 • Ansamblul Rezidential Luceafarul a fost gândit astfel încât să răspundă tuturor nevoilor familiei dumneavoastră, printr-o mulţime de facilitţăi necesare vieţii de zi cu zi. Comoditatea, relaxarea şi siguranţă au fost principalele noastre coordonate:
 • Locuri de parcare;
 • Spaţii verzi;
 • ABC;
 • Grădiniţă, şcoală;
 • Clever children training,locuri de joacă pentru copii;
 • Sală de aerobic si fitness;salon de frumuseţe;
 • Bancă, asigurari;
 • Diverse spaţii comerciale,  filigorie pentru vremea capricioasă.

Iar lista se va completa mereu cu noi şi noi facilitaţi. Ştim că vă doriţi sa fiţi mereu în centrul atenţiei. De aceea, am construit chiar în centrul oraşului singurul ansamblu rezidenţial premium din Oradea. Am selectat atent toate serviciile de care aţi putea avea nevoie pentru un stil de viaţă centrat pe confort. Vă invităm să locuiţi în ansamblul Rezidenţial Luceafarul. Şi, da, vă garantam că veţi fi în centrul atenţiei

 • Politica de vânzare

Politica noastră de vânzare are o caracteristică de bază foarte importantă: Flexibilitatea. Fiecare client este special, are povestea sa şi propriul sau ritm. Modalitatea de plată şi discounturile acordate fac ca acest ritm personal sa fie respectat, iar contractul să se poată desfasura în cele mai bune condiţii, de ambele părţi.
Modalităţile de plată:

- plată integrală (cash/ transfer bancar);
- prin Programul Prima Casă (peste 92% din apartamente sunt eligibile pentru acest program);
- prin credit ipotecar bancar;
- rate direct la dezoltator;
- posibilitatea acordării unei perioade de graţie.
Am învăţat de-a lungul experienţei noastre ca fiecare client are nevoie de o soluţie de finanţare personalizată, iar acest lucru este foarte important pentru fiecare dintre ei. Pentru a ne asigura ca discountul acordat este cu adevărat util şi valoros, evaluăm împreuna cu fiecare client nevoile sale.
În cazul plaţii integrale se acordă discounturi corelate cu mărimea apartamentului şi anexele dorite; plata integrală este considerată şi prin programul "Prima Casa" sau creditul ipotecar bancar, precum şi contractele achitate integral într-un interval de trei luni, indiferent de modalitatea de finanţare.

Dezvoltator

Selina Invest este dezvoltatorul proiectului imobiliar" Luceafarul", ce îşi propune să aducă pe verticală confortul elitist, dar accesibil, să redefinească standardele de confort ambiental pe piaţa oradeană. Fiind un nou concept rezidenţial, "Luceafărul" nu oferă doar apartamente, ci susţine un stil de viaţă. Lansat în decembrie 2008, ansamblul reuneşte peste 1.000 apartamente, dezirabile atât din pricina facilităţilor de exceptie, a finisajelor, a locaţiei şi viziunii implicate dar şi datorită celor 13.000 metri pătraţi de spaţiu verde, ce reprezintă nu mai puţin de 25,4 % din suprafaţa totală a cartierului. O echilibrare perfectă între mediul natural şi cel citadin care completează convingatorul portofoliu al firmei Selina Invest.

Imobiliare.ro se încarcă...