3968 de afișări

cat ar costa aproximativ finisarea unui apartament de trei camere de…

cat ar costa aproximativ finisarea unui apartament de trei camere de la stadiul “gri”?

În categoria Cumparatori, scris de O F
Răspunde
7 răspunsuri
  • Foarte interesant articolul si foarte educativ. Pot spune cu cea mai mare incredere ca citirea acestuia m-a ajutat in viata mea de zi cu zi. Tot ce tine de domeniul constructiilor si instalatiilor mi se pare foarte interesant iar prin aceasta cale tin sa ii multumesc celui care a scris acest articol.

  • Pe ascest sait gasiti preturi avatajoase pentru renovarea apartamentelor : http://www.amenajarirenovariapartamente.ro

  • Depinde de gust si de ce intelegeti dumneavoastra prin “finalizare”. Daca vreti o calitate buna a materialelor, pentru ca finalizarea sa dureze cat mai mult, atunci costul va fi mai mare. Daca vreti cele mai ieftine materiale posibile, si sa dati vina apoi pe compania care le-a furnizat cand va trebui sa le inlocuiti, atunci veti gasi solutii cu 100-150 Euro/mp.
    Alegerea va apartine.

  • in jur de 1000 euro m-a costat al meu 60 mp cu materiale la pret mediu.

  • Iti pot raspunde cat m-a costat al meu – apartament in bloc vechi refacut de la 0 – instalatii electrice, sanitare, zugravit, termopane, inclusiv usa intrare si usi interioare, parchet, gresie, faianta – cam 15 – 20.000 in f. de ceea ce alegi (daca mergi pe cel mai ieftin, poti scoate la vreo 15.000, daca alegi calitate medie – superioare poate 20.000). Vreo 5000 mobila, si inca vreo 2-3000 electrocasnice – masina spalat rufe, vase, frigider, incorporabile, tv-uri, audio, etc. etc.

  • 100 – 150 euro / mpc , daca nu vrei lux.

Spune-ţi părerea