Cere detalii
Preţ pornire:
15.520 EUR
16.945 USD
69.975

RON

Comision 0% cumpărător
-
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Actualizat acum 166 zile

ID Anunt: #X4MI01027

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Actualizat acum 166 zile
Preţ pornire:
15.520 EUR
16.945 USD
69.975

RON

Comision 0% cumpărător

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

  • • Organizator:
    Executor judecatoresc Moldovan Florin Gheorghe
  • • Loc desfăşurare licitaţie:
    Sibiu, Bd. Victoriei nr. 14, et. 2, ap. 12
  • • Număr dosar execuţional:
    609/2011

Caracteristici

Specificaţii

Alte detalii

De vanzare casa

Stadiu executare

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi