Coldwell Banker - agenţie imobiliară din Brasov PRO

Despre noi

Coldwell Banker Alpin Brasov, este una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară, ce face parte din grupul Coldwell Banker, care a fost fondat în anul 1906, în Statele Unite ale Amercii, fiind compania cu cea mai lungă tradiție și experientă, pe piața imobiliară din America.

Brandul s-a extins, în timp, iar astăzi poate fi regăsit în America de Nord, America Latina, Europa, Asia și Australia. Prin rețeaua sa, Coldwell Banker are, în momentul de față, peste 150.000 de brokeri.

Începând din 2007, clienții din România mai mult...pot beneficia de aceleași servicii premium, de brokeraj și consultanță imobiliară, pe care Coldwell Banker le oferă la nivel mondial, pe toate segmentele pieței: rezidențial, birouri, industrial, retail, terenuri și investiții.

Compania este dedicată creării unor experiențe imobiliare excepționale, pentru clienți, prin oferirea unui serviciu cu adevărat remarcabil: consultanța imobiliară, la cel mai înalt nivel.

În Brașov, Coldwell Banker Alpin activează din anul 2008, cu un număr de cca. 20 brokeri, fiind amplasată într-un spatiu modern, în cadrul clădirii Carpatex, pe b-dul N.Titulescu, 2.

Oferim servicii de consultanță și brokeraj, pe toate segmentele pieței imobiliare: rezidențial, birouri, industrial, retail, terenuri și investiții și, de asemenea, servicii conexe precum: brokeraj de credit, servicii de evaluare, studii de piață și property management.

MISIUNE

Materializarea viselor clienților noștri: vânzarea / cumpărarea / închirierea unei proprietăți.

Construirea unui mediu de afaceri, care are la baza profesionalismul și etica.
Promovarea dezvoltării profesionale și personale.

Agentii nostri

Nicole Rosnovat Nicole Rosnovat

Managing Partner

Vezi telefon
Olivia Cretu

Senior Broker

Vezi telefon
Anna Asavei

Manager Assistant

Vezi telefon
Petru Golovco

Senior Broker

Vezi telefon
Monica Patronic

Manager Assistant

Vezi telefon
Razvan Calita

Managing Partner

Vezi telefon
Ciprian Coman Ciprian Coman

Senior Broker

Vezi telefon
Daniel Gorgu

Senior Broker

Vezi telefon
Livia Bumbes Livia Bumbes

Senior Broker

Vezi telefon