Private Broker - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Private Broker
Strada Darza, nr. 13

Orar L-S: 9 - 20

Despre noi

Managerul agentiei Private BROKER, Robert Sirbu, este mentor in vanzari si negocieri, trainer de business.

Robert si-a inceput activitatea profesionala la 18 ani in cadrul unei agentii de cercetare de piata ajungand sa conduca timp de 4 ani departamentul de culegere de date al acesteia.

Experienta ulterioara de la agentia de publicitate Saatchi & Saatchi l-a ajutat sa aiba o imagine de ansamblu asupra marketingului.

In anul 2007 Robert Sirbu si-a inceput activitatea in real estate ca broker imobiliar la Arco Real Estate, dezvoltator si agentie imobiliara internationala. In doar cateva luni ajunge managerul departamentului rezidential si managmai mult...erul de tara pentru cross-selling.

In anul 2008 Robert fondeaza agentia imobiliara Private Broker, una dintre cele mai mari si cunoscute agentii imobiliare din Bucuresti. Echipa formata de Robert serveste cu profesionalism mii de clienti ai agentiei. In prezent Robert a ales sa ridice stacheta serviciilor oferite de compania Private Broker, echipa avand format restrans.

Incepand cu anul 2011 pana in prezent, Robert este directorul pentru strategie si vanzare al ansamblurilor rezidentiale Good Residence localizate in Balotesti, zona de Nord a Bucurestiului. Ansamblurile Good Residence sunt formate din peste 800 de case, iar anual se construiesc aproximativ 70-80 de unitati locative.

Robert este fondatorul portalului imobiliar www.DezvoltatorImobiliar.ro, pe care l-a administrat timp de 5 ani, pana in Martie 2017, data la care a ales sa se focuseze pe activitatea de suflet, respectiv Real Estate.

Lui Robert ii place sa lucreze cu oamenii, este onest, ambitios, perfectionist, workoholic si cel mai important este ca poti avea incredere in el.

www.private-broker.ro

Agentii nostri

Robert SIRBU Robert SIRBU

Expert Imobiliar

Vezi telefon