IMOBILIARII RealTime - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Despre noi

RealTime este compania care gestioneaza un portofoliu vast de locuinte noi, cladiri de birouri si proprietati exclusiviste. Totodata, compania este recunoscuta pentru calitatea studiilor si analizelor realizate pentru principalii dezvoltatori si investitori in piata imobiliara.

De asemenea, RealTime ofera servicii de reprezentare pentru valorificarea corecta a proprietatii tale sau pentru eficientizarea cautarilor si a achizitiei locuintei tale, pentru ca tu sa nu pierzi timp cautand oferte nerelevante sau primind vizitele clientilor nepotriviti.

Intrucat suntem si am fost permanent conectati cu cererea reala din piata rezidentiala, cunoastem nevoile reamai mult...le si tipologiile de cumparatori de locuinte, precum si ofertele disponibile in piata rezidentiala.

Doresti sa cumperi locuinta potrivita familiei tale? RealTime iti salveaza timp si iti recomanda proprietatile la pretul corect, facand o selectie obiectiva a proprietatilor potrivite criteriilor tale, usurand astfel alegerea ta.
Doresti sa iti vinzi proprietatea ta rezidentiala? Serviciile noastre iti aduc mai mult timp pentru tine si pozitionarea corecta a proprietatii in piata din punct de vedere al pretului si al avantajelor dobandite.

Sloganul "locuinte, dupa dorinte" rezulta din atentia cu care privim fiecare cerere si modul particular in care evaluam calitatea unei oferte functie de realitatea pietei, nevoile si dorintele particulare fiecarui client.

Te asteptam sa ne impartasesti dorintele tale, iar un consultant iti va sta la dispozitie pentru a te sustine in indeplinirea lor!

Agentii nostri