RE/MAX Freedom Group - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

RE/MAX Freedom Group
Sos. Nicolae Titulescu Nr. 64, Sector 1.

Orar L-V 8-20, S: 9-13

  • Telefon

Despre noi

RE/MAX Freedom Group este o companie de consultanta, asistenta si intermediere imobiliara full-service, operata independent si care lucreaza in sistem de reprezentare exclusiva.
RE/MAX este cea mai mare companie de consultanta imobiliara din lume si cea mai mare franciza imobiliara, locul 5 in lume dintre toate afacerile in franciza. Cele mai multe proprietati din lume sunt tranzactionate prin intermediul RE/MAX. Peste 120.000 consultanti in peste 100 tari. In Europa – peste 25.000 consultanti in 35 tari. In Romania – peste 400 consultanti.
Specializarea principala a RE/MAX este pe segmentul de rezidential - piata secundara/revanzare, insa serviciile ofermai mult...ite de catre RE/MAX Freedom Group se intind pe mai multe arii - de la administrarea proprietatilor si pana la oferirea accesului la oportunitati investitionale in Romania si in strainatate. RE/MAX Freedom Group lucreaza pentru vanzatori doar in sistem de reprezentare exclusiva, cu un comision "zero" la cumparator, avand deschidere la colaborari si evitand conflictul de interese prin reprezentarea unei singure parti in tranzactie.
Reprezentarea exclusiva este acea forma de colaborare intre o agentie imobiliara si clientul acesteia, in care prestatorul serviciului reprezinta exclusiv interesele clientului sau intr-un demers de tranzactionare, fiind singurul mandatat sa depuna toate diligentele necesare si sa colaboreze cu orice alta agentie din piata in perspectiva finalizarii cu succes a proiectului, evitand prin necomisionarea partii nereprezentate de catre prestator conflictul de interese si facilitand implicit tranzactionarea in cei mai potriviti termeni pentru clientul sau.

Agentii nostri

Rodica Jacota Rodica Jacota

Sales Associate

Vezi telefon
Mihai Vasiliu Mihai Vasiliu

Sales Associate

Vezi telefon
Mihaela Forgaciu Mihaela Forgaciu

Sales Associate

Vezi telefon
Andreea Dinu Andreea Dinu

Sales Associate

Vezi telefon
Dana Gate Dana Gate

Broker/Owner

Vezi telefon

Ce spun clienţii noşti