GigaImobiliare - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Despre noi

Accesul la cele mai bune și cât mai oportune informații ne poate modela dramatic deciziile. Consumatorul de astăzi are nevoie de o resursă de încredere care să poată separa semnalul de zgomot și să îi ajute să navigheze în procesul complex care a devenit imobiliar. Având cunoștințele noastre extinse în toate aspectele domeniului și alimentate de cercetările și perspectivele consumatorilor, suntem sursa de informații și educație.

Ne dăm seama că concurența pe piața imobiliară locală este grea, ceea ce înseamnămai mult... că vom lucra mai mult pentru tine și vom merge ÎNTREȚI pentru a-ți câștiga încrederea și încrederea asociaților tăi. Vrem ca Giga Imobiliare să fie marca dvs. Având în vedere că activitatea de piață recentă favorizează foarte mult chiriașii, proprietarii de proprietăți cu care lucrăm înțeleg că nu numai că trebuie să ofere propuneri de valoare atractive, ci și să găsească modalități de a-i face pe viitorii chiriași să se îndrăgostească de proprietățile lor.
Numele nostru, Giga Imobiliare, reflectă dedicația noastră către cele mai înalte niveluri de integritate, profesionalism și servicii pentru clienți. Aceasta, ni s-a spus, este reputația noastră în industrie - un fapt de care suntem extrem de mândri.

Agentii nostri

Gabriel Epure

Agent Imobiliar