Pyf Real Estate - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Pyf Real Estate
str. Gheorghe Lazar nr.2, et.1

Orar NON STOP

  • Telefon

Despre noi

Nu cumperi o casa ... Cumperi viitorul tau stil de viata!

O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita, asa ca permite-ne sa-ti oferim locuinta potrivita.
Experienta, profesionalismul, onestitatea si calitatea incontestabila a serviciilor sunt ceea ce fac diferenta intre o simpla agentie imobiliara si un partener dedicat tie. Cu o experienta de 14 ani in piata romaneasca, Pyf Real Estate vine in ajutorul oricarui doritor de a-si gasi un nou camin.

Sediul pozitionat central, pe strada Gheorghe Lazar Nr.2, ne permite sa fim mereu la timp oriunde ar fi nevoie in Bucuresti. Din Sectorul 1 si pana in Sectorul 6, oferind un pomai mult...rtofoliu generos facilitam garantia unei tranzactii imobiliare sigure, in cea mai scurta perioada de timp, in cele mai bune conditii si la cea mai buna valoare, toate de mai sus fiind atributele ce insumeaza cartea noastra de vizita, transparenta, asa cum va fii tot ce facem pentru dvs.

Membrii echipei, dedicati si perseverenti, iti vor oferi intotdeauna o analiza de piata reala, competenta si un plan personalizat de actiune, punandu-ti la dispozitie toate cunostintele tehnice, financiare si juridicare de care ai nevoie, pe care le-au acumulat in ani de activitate, ocupandu-se inclusiv de intocmirea documentelor necesare tranzactiei.

Fie ca doresti sa vinzi/ inchiriezi o proprietate, fie ca esti in cautarea unui nou camin, iti stam la dispozitie cu cea mai mare placere!

Agentii nostri

Victor Sorlescu Victor Sorlescu

Agent imobiliar/Coordonator Echipa

Vezi telefon
Lucian Parvu Lucian Parvu

Agent imobiliar

Vezi telefon
Laurentiu-Alexandru Ogreanu Laurentiu-Alexandru Ogreanu

Agent imobiliar/Coordonator echipa

Vezi telefon
Denisa Marcu Denisa Marcu

Agent Imobiliar/Coordonator echipa

Vezi telefon
Catalina Hututui Catalina Hututui

Agent Imobiliar

Vezi telefon
Miruna Dobre Miruna Dobre

Agent Imobiliar

Vezi telefon
George Dimitriu George Dimitriu

Manager Vanzari - Broker imobiliar

Vezi telefon