SVN Romania | Cluj - agenţie imobiliară din Cluj-Napoca PRO

Cele mai noi proprietăţi adăugate de noi

Despre noi

SVN este o franciză imobiliară, recunoscută la nivel mondial, care este compusă din mii de consultanți imobiliari, în birouri deținute și operate independent.

Acoperirea geografică și mobilizarea amplificată, față de piața tradițională de proprietari și consumatori, reprezintă singurul mod de a atinge valoarea maximă, pentru clienții noștri.

SVN Romania, prin intermediul biroului din Cluj, vine în întâmpinarea clienților săi cu o echipă având o experienţă de peste 15 ani în domeniu și cu un mai mult...portofoliu impresionant de imobile cu destinație rezidențială, precum și cu o largă gamă de proprietăți comerciale și industriale situat, atât în județul Cluj, cât și în județele din împrejurimi.

Răspunzând cerințelor pieței actuale, în cadrul companiei sunt organizate mai multe departamente specializate pe un anumit tip de activitate, brokeraj rezidențial (old market), new homes (ansambluri rezidențiale noi), brokeraj comercial și industrial, dar și departamente specializate în activități adiacente celor de consultanță imobiliară precum: evaluări, administrare imobile și întreținere clădiri.
Comercial

Având o vastă experienţă în domeniu, reprezentanţii acestui departament sunt specializaţi în intermedierea imobilelor cu destinaţie comercială, atât celor de tip retail, cât şi celor de tip office.

Înţelegând perfect piaţa în care activează clienţii şi particularităţile acestora, venim în întâmpinarea clienţilor cu soluţii şi propuneri menite să satisfacă nevoile clienţilor economisind, atât bani, cât și timp.

Industrial

Datorită numeroaselor tranzacții din domeniul industrial (atât hale, cât și construcții industriale sau terenuri cu destinație industrială) echipa noastră stăpânește foarte bine detaliile tehnice specifice fiecărui tip de imobil cu destinaţie industrială, având un rol activ și important în alegerea proprietăților potrivite.

Rezidențial

Cu un portofoliu extins de imobile rezidenţiale, avem capacitatea de a pune la dispoziţia clienţilor noştri oferte ce respectă întru-totul cerinţele acestora. Fie că vorbim de imobile noi sau de imobile vechi, punem în valoare expertiza dobândită de-a lungul anilor pentru a oferi clienţilor suport pe tot parcursul procesului de căutare a imobilului dorit, dar şi pe durata procesului de achiziţie sau închiriere al acestuia.

În ceea ce priveşte ansamblurile rezidenţiale noi, specialiştii acestui departament vin în întâmpinarea clientilor dezvoltatori cu un feedback constructiv încă din faza de elaborare a proiectului, eficientizând costurile și asigurându-se că produsele lansate în piață corespund cerințelor clienților scurtând astfel timpul de expunere în piață a acestora. Ansamblurile rezidențiale pe care această echipa le-a coordonat și-au pus amprenta asupra oraşului şi au devenit adevărate puncte de referinţă ale acestuia.

Cele mai importante astfel de ansambluri sunt: Riviera Luxury Residence, Contemporano Residence, Belle Ville Residence şi Grand Hil Residence.
Asset Management

Departamentul Asset Management din cadrul biroului din Cluj al SVN Romania, are scopul de a administra activele clienţilor şi de a eficientiza randamentul acestora. Acest departament oferă o paletă largă de servicii, precum:

Evaluare imobile

Specialiştii din cadrul acestui departament stau la dispoziţia clienţilor pentru a determina valoarea de piaţă şi de investiţie a bunurilor pe care aceştia le deţin sau doresc să le achiziţioneze.

Întreținere imobile

Echipa SVN Romania oferă o gamă variată de servicii de întreținere pentru imobile de tip rezidențial, office și industrial.

Serviciile pe care le oferim au rolul de a reduce costurile generate de aceste imobile și de a le menține în parametrii normali de funcționare minimizând atât costurile clienților și crescând gradul de confort al acestora. Dintre aceste servicii putem enumera cele de întreținere tehnică, monitorizarea sistemelor de securitate, servicii RSVTI, recepție, securitate și curățenie.

Administrare Imobile

Avem capacitatea de a administra activele clienţilor şi de a optimiza costurile de întreţinere a acestora. Serviciile de administrare constau în supervizarea derulării contractelor de închiriere şi oferirea de rapoarte de activitate periodice proprietarilor. Întocmim planuri de întreţinere preventivă a imobilelor şi supervizăm realizarea acestora.

Nu în ultimul rând, oferim consultanţă clienţilor pentru a facilita obţinerea documentaţiilor de amenajare a teritoriului şi de urbanism, precum şi de amplasare a noilor obiective, respectiv dezvoltarea celor existente.

Date Contact:

SVN Romania | Cluj
Tel. Mobil: +40 733 900 999
Adresa: Piata Timotei Cipariu, Nr 15, Bl.A3, Mezanin Comercial, 400191, Cluj-Napoca, Cluj;

Agenţii noştri

Camelia Pop Camelia Pop

Associated Advisor

Vezi telefon
Bianca Cristian Bianca Cristian

Senior Associated Advisor

Vezi telefon
Anamaria Burca Anamaria Burca

Senior Associated Advisor

Vezi telefon