RE/MAX Masters - agenţie imobiliară din Sfantu Ilie PRO

Despre noi

Agenția RE/MAX Masters este formată dintr-o echipă dinamică, prietenoasă și ambițioasă.
Serviciile noastre sunt bazate pe calitate, pregătire profesională continuă și colaborare.
Serviciile noastre imobiliare cuprind vânzarea/cumpărarea și închirierea de apartamente/case, spații comerciale și industriale, birouri și terenuri.
Indiferent că vrei să vinzi, să închiriezi sau să cumperi un imobil, echipa RE/MAX Masters îți stă la dispoziție cu informații de actualitate asupra pieței și a oportunimai mult...tăților ei.

Proprietățile aflate în portofoliul agențiilor RE/MAX au un impact vizual diferențiator în piață, datorită numărului mare de birouri și agenți atât pe plan național cât și internațional.
În România, echipa RE/MAX este formată din peste 50 de birouri în care activează un număr de aproximativ 500 agenți.
Pe plan internațional RE/MAX are în lume peste 120.000 agenți dintre care peste 22.000 în Europa.
Avantajul dvs ca și client este că în momentul în care începeți colaborarea cu biroul nostru, proprietatea este activă pentru vânzare întregului sistem prezentat mai sus. Orice agent RE/MAX cu interes asupra proprietății dvs va putea începe colaborarea cu biroul nostru în vederea tranzacționării.

RE/MAX ROMANIA are o colaborare competitivă și cu portalurile de vânzare proprietăți existente pe piața imobiliară națională.
Dintre acestea, aș putea să punctez asupra celor de la Imobiliare.ro, unde proprietățile din portofoliul RE/MAX beneficiază de următoarele avantaje:
- TOP Listing S
- POLE Position
- Anunțul zilei
- imoDirect
- Newsletter Imobiliare.ro pentru vizitatori
- Promovare anunțuri prin Google Adwords
- Retargetare vizitatori Imobiliare.ro pe Facebook
- Retargetare vizitatori Imobiliare.ro pe Libertatea, etc.

Dacă ne referim la relația pe care o vom avea cu potențialii cumpărători, și aici vă putem garanta că nu vom face turism imobiliar, vizualizarea proprietății va fi facută doar după calificarea detaliată a cumpărătorilor.
Ceea ce am prezentat mai sus sunt doar o parte din avantajele pe care RE/MAX Masters le poate oferi, asta în funcție de specificul proprietății vândute dar și de strategia de vânzare stabilită.

Contactați cu încredere serviciile agenției nostre!