RE/MAX Grup de Lux - agenţie imobiliară din Sibiu PRO

RE/MAX Grup de Lux
Piata Mica nr.10

Orar L-D: 09:00 - 20:00

  • Telefon

Despre noi

RE/MAX Grup de Lux este franciza din Sibiu a brandului imobiliar nr. 1 lume, insusindu-si principiile, valorile si mai ales transparenta firmei mama.

Efervescenta si dinamismul orasului Sibiu fac din specificul zonei unul dintre cele mai pitoresti din tara, iar bunavointa, politetea si corectitudinea sibienilor impulsionandu-ne sa fim mai buni, mai perseverenti, mai profesionisti.

Odata cu aparitia cartierelor noi in Sibiu si cu industrializarea zonei, a aparut un vid de profesionalism vizavi de abordarea agentiilor existente fata de cerintele tot mai mari de forta de munca, moment in care fratii Adrian si Andrei Vasiu, au decis preluarea francizei RE/MAXmai mult... in 2017.

De atunci si pana in prezent, echipa a crescut considerabil, iar numarul de proprietati tranzactionate, de asemenea. Acum suntem deja una dintre agetiile de top de pe piata locala, semn ca noi, sibienii, desi ne apropiem de un mileniu de la prima atestare a orasului, ne bucuram si imbratisam ceea ce este nou, corect si mai ales profesionist.

Diversificarea cererilor si ofertelor a condus la departamente noi in cadrul firmei, precum:
New Homes, care se ocupa de proprietatile nou construite;
Residential, avand ca obiect intermedierea locuintelor deja locuite;
Commercial, pentru a gestiona terenurile si spatiile comerciale.

Din luna martie 2019, biroul nostru se extinde cu inca 2 puncte, in Cluj si Valcea. Numarul agentilor imobiliari ajunge astfel la 50, iar numarul de proprietati din portofoliu depaseste 1.000

RE/MAX a ajuns lider mondial în imobiliare cu peste 100.000 de agenti afiliati in 100 de tari, dupa 42 de ani de crestere continua. Agentii nostri constituie cea mai puternica forta de vanzari imobiliare din lume. Prin eforturile lor, am facut posibil sa spunem ca nimeni in lume nu vinde mai multe imobile decat RE/MAX.

Din acest motiv, va multumim si va promitem ca puteti conta pe noi atunci cand doriti sa vindeti, cumparati sau sa inchiriati o proprietate in orasul Sibiu si nu numai.

Agentii nostri

Ionut Obedea Ionut Obedea

Sales Associate

Vezi telefon
Andrei Vasiu Andrei Vasiu

Broker/Owner

Vezi telefon
Sandra Istrate

Sales Associate

Vezi telefon
Cristian Nicula

Sales Associate

Vezi telefon
Alexandru Duican

Sales Associate

Vezi telefon
Andrei Vestemean Andrei Vestemean

Sales Associate

Vezi telefon
Andrei Popescu Andrei Popescu

Sales Associate

Vezi telefon
Adrian Vasiu Adrian Vasiu

Broker/Owner

Vezi telefon
Andreeas Simedru Andreeas Simedru

Sales Associate

Vezi telefon
Razvan Barlea

Sales Associate

Vezi telefon

Ce spun clienţii noşti