SEDENA IMOBILIARE - agenţie imobiliară din Timisoara PRO

Despre noi

Ai obosit ÎNCERCAND să îți VINZI SINGUR proprietatea?
Ești sătul de telefoane agasante și fără rezultat?
Vizionări doar din curiozitate?
Cumpărători necalificați?
Vizibilitate redusă?

Îti dorești servicii imobiliare remarcabile și pe cineva care să te reprezinte cu adevărat? Alege-ți agentul potrivit să te reprezinte în procesul de vânzare al proprietății tale! Alege reprezentarea imobiliară! Vânzarea unei proprietăți este o decizie importantă pentru fiecare dintre noi iar statisticile amai mult...rată că, în România, o persoană vinde, în medie, o singură proprietate de-a lungul vieții sale iar cel mai de preț bun pe care îl are, din punct de vedere financiar, îl lasă, de cele mai multe ori, în virtutea sorții.

În 2007, când am avut oportunitatea să încep această frumoasă carieră de agent imobiliar în Timișoara, orașul meu natal, am remarcat o serie de neajunsuri în modul de lucru din domeniul imobiliar și mi-am dorit să lucrez altfel și să le ofer clienților mei o altă perspectivă asupra colaborării cu un agent imobiliar.

Am ales astfel să mă specializez pe reprezentarea proprietarilor, așa cum am fost și eu la un moment dat. Obiectivul meu principal este ca clienții mei să tranzacționeze mai bine și să vânda în condiții mai bune și pentru cel mai bun preț pe care îl pot obține.

Am devenit primul agent imobiliar REALTOR® activ din zona de vest a țării afiliat Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR) care practică reprezentarea imobiliară după modelul american.

Pentru cei mai mulți dintre noi, vânzarea unei proprietăți implică, nu-i așa, o încărcătură emoțională foarte mare și orice mutare greșită te poate costa mii de euro!

Acum ai șansa să ai parte de o experiență remarcabilă în tot procesul de tranzacționare, alături de noi!

Olivera Carson Imobiliare Timișoara este acea agenție imobiliară care îți demonstrează cu adevărat care este diferența dintre "de vânzare" și "vândut".

Așadar, dacă vă doriți să vindeți proprietatea dumneavoastră în cele mai bune condiții, la cel mai bun preț pe care îl puteți obține, fără să aveți prea multă bătaie de cap, vă invităm să vedeți ce beneficii oferim vânzătorilor.

Pentru servicii superioare și rezultate rapide, contactați-ne astăzi!
Informatii la telefon +40 725 965 391 si pe email: [email protected]

Detalii și pe Facebook: Olivera Carson Imobiliare - diferența dintre "de vânzare" și "vândut" și pe site-ul nostru, www.sedenaimobiliare.ro.

Agentii nostri

Gabriela Negru

coordonator tranzacții

OLIVERA CARSON OLIVERA CARSON

agent imobiliar și REALTOR®, owner

Vezi telefon

Ce spun clienţii noşti