Toff Dominium - agenţie imobiliară din Voluntari PRO

Despre noi

La Toff Dominium investim numai în imobile la standarde înalte de calitate, pe care le utilăm modern și elegant, astfel încât să-ți oferim confortul, încrederea și liniștea care fac dintr-o casă oarecare casa ta.
Activăm doar în segmentul închirierilor și vânzărilor de apartamente de lux și medium-high level, tranzacționând imobile „la cheie” aflate strict în proprietatea noastră. Achiziționăm numai apartamente noi din gama rezidențială, direct de la dezvoltatori, în zona de nord a capitalei, dar și în Mmai mult...amaia, Constanța.
Rezidențele sunt amenajate în stil modern de designeri profesioniști, cu accent pe simplitate și punerea în valoare a spațiului, pe o eleganță subtilă, pe culoare și formă și, nu în ultimul rând, pe funcționalitate. La utilarea apartamentelor folosim tehnologii noi pe care le integrăm în decor cu atenție și bun gust.
De aceea investim inteligent, conștienți de faptul că pentru tine acasă înseamnă acolo unde te simți bine și unde ai posibilitatea să te dezvolți.
Suntem mereu la zi cu ofertele de pe piața locală, întotdeauna pregătiți cu soluțiile optime pentru orice situație, astfel că îți putem recomanda alegerea perfectă. Mai mult, găsim cea mai bună ofertă, te ajutăm să obții cea mai bună finanțare, te programăm și te ghidăm în procesul de vizionare și te asistăm la cel de transfer.
Pe scurt, te invităm să pășești alături de noi într-un viitor așa cum ți l-ai imaginat.

Agenţii noştri

Cristina Voicu

Agent imobiliare

Vezi telefon
Luminita ZAMFIR

Leasing Manager

Vezi telefon