Building Stefan Mamaia Sat în Nord, Judeţul Constanţa

Nord, Mamaia-Sat - Vezi Hartă

49.900 € - 104.900 €

Descriere

Proprietăți

Locație

Timeline

Dezvoltator

Descriere

Ultima actualizare a ansamblului: 27 iunie 2024

Proiectul Building Ştefan #întredouăape, aproape de cele mai populare plaje din Mamaia Nord, pe malul lacului Siutghiol, enumeră multiple facilităţi menite să asigure beneficii şi siguranţă investiţiei dumneavoastră. O locuinţă permanentă sau o afacere avantajoasă, în oricare dintre situaţii veţi aprecia poziţionarea acestei clădiri cu restaurant la parter şi sky lunch-sky bar – pentru a vedea marea şi lacul de la înălţime. Compartimentarea funcţională şi eficienţa apartamentelor completează perfect nevoia dumneavoastră de spaţiu şi confort, iar locurile de parcare disponibile gratuit vă eliberează de o grijă. Vezi mai mult
Proiectul Building Ştefan #întredouăape, aproape de cele mai populare plaje din Mamaia Nord, pe malul lacului Siutghiol, enumeră multiple facilităţi menite să asigure beneficii şi siguranţă investiţiei dumneavoastră.

O locuinţă permanentă sau o afacere avantajoasă, în oricare dintre situaţii veţi aprecia poziţionarea acestei clădiri cu restaurant la parter şi sky lunch-sky bar – pentru a vedea marea şi lacul de la înălţime.


Compartimentarea funcţională şi eficienţa apartamentelor completează perfect nevoia dumneavoastră de spaţiu şi confort, iar locurile de parcare disponibile gratuit vă eliberează de o grijă.

Facilități ansamblu
Spațiu de joacă pentru copii
Grădiniță, școală, liceu
Sală de sport
Acces securizat
Interfon
Supermarket
Parcare