Insignia Iasi Villas în Bucium, Judeţul Iaşi

Bucium, Iasi - Vezi Hartă

99.000 € - 99.000 €

Descriere

Locație

Timeline

Dezvoltator

Descriere

Ultima actualizare a ansamblului: 21 mai 2024

Complex rezidenţial de 10 Case tip duplex P+1 Etaj, la preţ de apartament, cu 3 camere, 2 băi, suprafaţa de 108 mp cu terasă, teren aproximativ de 250 mp, 2 locuri parcare pentru fiecare casă. Complexul rezidenţial Insignia Iaşi Villas, este situat într-o zonă liniştita de case, pe strada Trecătoarea Vişan nr.5, zona Bârnova-Bucium. Complexul este alcătuit din 10 Case de tip duplex, P+1 Etaj, au 3 camere, 2 băi, o suprafaţa totală de 108 mp cu terasă, teren aproximativ de 250 mp, 2 locuri parcare incluse în preţ, finisate la cheie, au încălzire în pardoseală atât la parter cât şi la etaj, sunt realizate din fier beton şi cărămidă, izolaţie cu polistiren de 10 cm, acoperiş de cea mai bună calitate!! Casele s ... Vezi mai mult
Complex rezidenţial de 10 Case tip duplex P+1 Etaj, la preţ de apartament, cu 3 camere, 2 băi, suprafaţa de 108 mp cu terasă, teren aproximativ de 250 mp, 2 locuri parcare pentru fiecare casă.

Complexul rezidenţial Insignia Iaşi Villas, este situat într-o zonă liniştita de case, pe strada Trecătoarea Vişan nr.5, zona Bârnova-Bucium.


Complexul este alcătuit din 10 Case de tip duplex, P+1 Etaj, au 3 camere, 2 băi, o suprafaţa totală de 108 mp cu terasă, teren aproximativ de 250 mp, 2 locuri parcare incluse în preţ, finisate la cheie, au încălzire în pardoseală atât la parter cât şi la etaj, sunt realizate din fier beton şi cărămidă, izolaţie cu polistiren de 10 cm, acoperiş de cea mai bună calitate!!


Casele sunt racordate la toate utilităţile- apă, canalizare, gaz, electricitate.

Facilități ansamblu
Spațiu de joacă pentru copii
Grădiniță, școală, liceu
Supermarket
Parcare

Progres Construcție

Finalizat

Dezvoltator

Compania INSIGNIA PROPERTIES are o experienţă vastă în piaţa imobiliară din România având proiecte finalizate şi proiecte în curs de finalizare.
PROIECTE FINALIZATE
Complex Insignia Residence Militari I, alcătuit din 106 apartamente cu 1,2,3 şi 4 camere dispuse în două clădiri (P+5 şi P+9), situat în strada Drumul Belşugului, nr.49U, sector 6, Bucureşti.
Complex Insignia Otopeni Villas – prima fază, alcătuit din 10 case, 8 duplex ... Vezi mai mult

Istoric

Filtrează după:
Park View Titan

Finalizat

Park View Titan

Titan, Sector 3

Rezidențial
Finalizat

CONTACT

Urmăreşte-ne:

Instalează aplicația

© Realmedia Network 1999-2024. Toate drepturile rezervate.

www.imobiliare.ro şi sigla www.imobiliare.ro sunt mărci înregistrate.

Politica de confidenţialitate | Termeni și condiții | | Raportează conținut ilegal | Contact DSA | Gestionați recomandările personalizate | ANPC