Indisponibil
 • An predare
  Noiembrie 2018
 • Camere
  4
 • Suprafeţe
  119 mp
 • Preţuri
  85.000 €
+16
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 01 Noiembrie 2019

În Green City, armonia vine odată cu liniştea, natura şi relaxarea. Este locul în care verdeaţa întâlneşte aerul curat într-o împrejurare naturală, aproape firească. Ai ajuns acasă şi eşti chiar în mijlocul naturii.... vezi mai mult

În Green City, armonia vine odată cu liniştea, natura şi relaxarea. Este locul în care verdeaţa întâlneşte aerul curat într-o împrejurare naturală, aproape firească. Ai ajuns acasă şi eşti chiar în mijlocul naturii.

Prezentare

Complexul residenţial Green City este situat la doar 30 de minute de centrul Bucureştiului, în comuna 1 Decembrie, departe de zgomotul şi poluarea specifice unei metropole aglomerate. Vino în Green City să vezi cum este să te trezeşti în fiecare dimineaţă cu zâmbetul pe buze, în dezinvoltura din mijlocul naturii! Descoperă vacanţa care nu se încheie niciodată.

Green City vorbeşte despre linişte, natură şi deconectare. Despre frumuseţea vieţii petrecute acolo unde te simţi cel mai bine. Green City înseamnă acasă, chiar în mijlocul naturii. Departe de agitaţia urbană şi stresul cotidian, viaţa poate curge în propriul ritm şi o poţi umple cu momente frumoase alături de cei dragi. La noi te vei simţi ca-n vacanţă. Vino să faci parte din universul Green City şi să vezi cum ar fi să te trezeşti în fiecare zi, în casa ta din mijlocul naturii!

30 de minute până în centrul Bucureştiului

Ne găseşti în zona metropolitană Bucureşti, în comuna 1 Decembrie, la km 18 pe DN5 Bucureşti – Giurgiu. Pentru că ştim cât este de important şi vital pentru tine să ai acces la infrastructura unui oraş mare, fie că vorbim de amplasarea biroului tău sau şcoala copiilor, o linie de microbuze îţi asigură transportul până în centrul Bucureştiului.

Dacă te simţi plin de energie şi bună dispoziţie când te conectezi cu natura, atunci eşti în locul potrivit! Te vei bucura să te afli în mijlocul unei păduri bogate, dar şi a spaţiilor verzi special amenajate pentru tine şi familia ta. Fie că vorbim de un foişor, un loc de joacă sau un părculeţ, vei fi înconjurat din toate părţile de energie pozitivă şi aer curat.

Tot confortul de care ai nevoie

Dacă până acum te-ai mulţumit cu mai puţin spaţiu verde, un parc în zona de proximitate, dar în acelaşi timp departe de casa ta, iar ieşirile în natură se petreceau doar la sfârşit de săptămână, fii pregătit să primeşti tot ce ţi-ai dorit vreodată! Ba mai mult, facilităţile de care ai nevoie pentru a-ţi uşura activităţile cotidiene se vor afla chiar lângă tine. Green City este o alegere inspirată din toate punctele de vedere. Stilului de viaţă sănătos i se adaugă şi o paletă variată de facilităţi de care să profiţi pentru a beneficia de întreg confortul: un supermarket în interiorul complexului, locuri de joacă pentru copii, spaţii verzi, locuri de parcare, un restaurant, dar şi locuri de promenadă.

Casele din Green City

Moderne, spaţioase şi atent structurate, casele din Green City sunt alcătuite din parter şi etaj, cu o suprafaţă desfăşurată de 153 mp construiţi, din care 119 mp constituie suprafaţa utilă, dar şi ocurte generoasă de 110 mp, perfectă pentru sesiunile tale de grădinărit sau orice altceva îţi vei dori să faci.

Arhitectura şi designul interior au fost atent studiate pentru ca spaţiul şi compartimentarea să fie întrebuinţate cât mai eficient. Materialele folosite la construcţia acestora sunt dintre cele mai bune şi durabile, astfel încât grija pentru confortul şi siguranţa voastră sunt asigurate încă de la primii paşi. Totul este gândit şi proiectat pentru ca spaţiul să fie utilizat cât mai eficient şi pe termen foarte lung, fără bătăi de cap ulterioare. Finisajele interioare vizează siguranţa şi confortul de care ai nevoie pentru a te simţi cât mai bine acasă.

La parter vei găsi un living generos în care se pot amenaja o zonă de dining şi una de relaxare, o bucătărie, un grup sanitar, spaţii de depozitare şi o terasă.

Etajul este compus din trei camere locuibile: două dormitoare dintre care unul matrimonial cu baie proprie, un birou şi un grup sanitar. Casele din Green City sunt perfecte pentru o familie care îşi doreşte intimitate, dar în acelaşi timp apreciază timpul de calitate petrecut împreună.

Pentru că întotdeauna este mai uşor să vezi cu ochii tăi, o vizită în mijlocul naturii este binevenită oricând. Indiferent de perioada anului, farmecul şi frumuseţea unui loc atât de pur şi în acelaşi timp la fel de primitor, reuşeşte să te impresioneze, indiferent de vârstă.

Nu e niciodată prea târziu sau prea devreme să alegi unde îţi doreşti să trăieşti. Să te bucuri de spaţiul din propria curte, să faci jogging pe aleile din cadrul complexului, să poţi avea încredere în comunitatea din care faci parte sau să te bucuri alături de familie în spaţiile special amenajate. Te aşteptăm în vizită!

Galerie ansamblu

+ 14 Imagini

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Supermarket

Piscină

Parc

Supraveghere video

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Green City