• An predare
  MARTIE 2018
 • Suprafeţe
  începând de la 57 mp
 • Preţuri
  începând de la 55.952 Eur + Tva
+18
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 07 Ianuarie 2020

Arad Plaza înseamnă inovaţie cu gândul la oameni.... vezi mai mult

Arad Plaza înseamnă inovaţie cu gândul la oameni.

Apartamentele Arad Plaza reprezintă un nou concept de locuire în Arad. Un concept unic, care are în centru oamenii. Pentru prima dată, un dezvoltator rezidenţial ridică standardele de locuit, ducându-le la un alt nivel. Wallberg Properties construieşte peste 100 de apartamente de nivel superior, chiar în centrul oraşului.

Cu un design avangardist, organic, inspirat din arhitectura nordică, Arad Plaza este un simbol al oraşului. Un proiect pionier care deschide orizonturi şi creează premiere. Primul ansamblu rezidenţial la km 0 din ultimul sfert de secol, primele apartamente ale noii generaţii, primele grădini suspendate şi primele birouri de clasa A din Arad.

CUM?

Ideea de a locui, dusă la următorul nivel, neexistent până astăzi în Arad.

Arad Plaza este un proiect inovativ dedicat clienţilor şi comunităţii, un proiect ultracentral mereu tânăr, un proiect cu o valoare adăugată, care se menţine în timp, clădirile centrale având valoare care se masoară în secole.

Locaţie centrală, arhitectură puternică, unică şi inspiraţională şi excelenţă în execuţie până la cele mai mici detalii.

CÂND?

Acum se construieşte. Lucrările au început la sfârşitul anului 2015. Termenul de finalizare a lucrărilor este august 2017.

UNDE?

Arad Plaza este situat în centrul oraşului Arad. Downtown Arad. Un loc care are o istorie şi un trecut impresionant. Poziţionat în inima locurilor care contează într-un oraş, Arad Plaza este un “oraş în oraş”.

Fiind un proiect care are în centru oamenii, Arad Plaza oferă de asemenea, pe lângă  cele peste 100 de apartamente de nivel superior, şi spaţii Office în conceptul SoHo, grădini suspendate, servicii.

Omenirea înseamnă peste 7 miliarde de oameni. Însă, niciunul nu este la fel ca şi celălalt. Fiecare om este diferit, are propria personalitate, este unic.

Arad Plaza înseamnă 39 de modele de apartamente (apartamente studio, cu 2, 3 sau 4 camere sau apartamente cu gradină), toate fiind diferite între ele. Aşa cum tu eşti unic, şi apartamentul tău este unul şi doar unul, având un design unic. Unii oameni cumpără apartamente în blocuri standard, alţii preferă să locuiască în case la marginea oraşului. Arad Plaza este nivelul următor, aducând un nou concept de locuire. Arad Plaza înseamnă apartamente centrale unde inovaţia şi excelenţa creează habitate speciale.

Există apartamente Arad Plaza care au propria grădina. Imaginează-ţi o grădină chiar la tine acasă. Propria ta grădină, unde poţi să te bucuri de frumuseţile naturii. O grădină cu iarbă, flori, copaci şi ciripit de păsări în inima oraşului.

Arad Plaza este un proiect dezvoltat de Wallberg Properties, o companie a excelenţei în segmentul dezvoltărilor imobiliare premium din vestul ţării.

Tipuri de apartamente

a. spatiii de birouri tip SoHo (Small Office - Home Office), suprafete intre 104 si 238 mp construiti, preturi începând de la 9 euro/mp

b. apartamente tip studio, suprafete intre 58 si 65 mp construiti, preturi de la 52.952 euro plus TVA

c. apartamente de 2 camere, suprafete intre 75 si 93 mp construiti, preturi de la 60.667 euro plus TVA

d. apartamente de 3 camere, suprafete intre 94 si 121 mp construiti, preturi de la 85.992 euro plus TVA

e. partamente de 4 camere, suprafete intre 116 si 143 mp construiti, preturi de la 112.984 euro plus TVA

f. apartamente tip loft, suprafete intre 57 si 61 mp construiti, preturi de la 60.799 euro plus TVA

g. apartamente cu gradina, suprafete intre 105 mp si 160 mp, preturi de la 64.787 euro plus TVA

h. loft deluxe cu gradina, suprafete intre 152 mp si 160 mp, preturi de la 118.922 euro plus TVA

i. penthouse, suprafete intre 162 mp si 376 mp construiti, preturi de la 129.000 euro plus TVA

Descarcă PDF

Galerie ansamblu

+ 16 Imagini

Proprietăţi în ansamblu

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 2 camere, în Arad, zona Ultracentral

63.757 €+TVA

Arad, Zona Ultracentral

Apartament de tip LOFT in Arad Plaza - Proiectul premium al anului in Romania

 • 2 camere
 • Etaj 6/6
Apartament de vânzare 3 camere, în Arad, zona Ultracentral

97.800 €+TVA

Arad, Zona Ultracentral

Apartament 3 camere in Arad Plaza - Proiectul premium al anului in Romania

 • 3 camere
 • Etaj 2/6
Apartament de vânzare 3 camere, în Arad, zona Ultracentral

97.800 €+TVA

Arad, Zona Ultracentral

Apartament superior in Arad Plaza - Proiectul premium al anului in Romania

 • 3 camere
 • Etaj 2/6
Apartament de închiriat 4 camere, în Arad, zona Ultracentral

2.250 €+TVA/lună

Arad, Zona Ultracentral

Birou de lux cu gradina

 • 4 camere
 • Etaj 4/6

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

WALLBERG PROPERTIES

aradplaza.ro/

Wallberg înseamnă mai mult decât dezvoltarea unui proiect sau construcţia unei clădiri. La fel cum un inventator descoperă noi produse sau metode, Wallberg creează concepte de locuire. O clădire Wallberg Properties reprezintă un concept de locuire, care pune accent pe om şi pe confortul desăvârşit al celor care locuiesc sau lucrează în spaţiile Wallberg. Pentru că oamenii sunt cei care folosesc spaţiile.

Prin investiţii de peste 40 milioane de euro şi cu proiecte rezidenţiale pe segmentul premium, de cca 100000 mp, realizate în Arad, Cluj Napoca şi Braşov,  WALLBERG PROPERTIES este lider pe acest segment de piaţă din vestul ţării.

Misiunea companiei a rămas dintotdeauna aceeaşi:  creearea de valoare pentru clienţi, companie, ambient şi comunităţile în mijlocul cărora îşi desfăşoară activitatea prin calitate, prosperitate, sustenabilitate, inovaţie şi o dezvoltare continuă a competenţelor.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office