Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 16 Mai 2022

Ansamblul rezidenţial Crown Village din Bragadiru este mai mult decât un spaţiu de locuit. Este o oază de relaxare alături de familia ta, înconjurată de spaţii verzi şi sigură pentru întreaga comunitate. Te vei bucura de o zonă cu acces la tot ceea ce ai nevoie pentru tine şi pentru cei dragi. Odată ce vei păşi în noua ta casă, vei descoperi un loc doar al tău, creat exact aşa cum ţi-ai d... vezi mai mult

Ansamblul rezidenţial Crown Village din Bragadiru este mai mult decât un spaţiu de locuit. Este o oază de relaxare alături de familia ta, înconjurată de spaţii verzi şi sigură pentru întreaga comunitate. Te vei bucura de o zonă cu acces la tot ceea ce ai nevoie pentru tine şi pentru cei dragi. Odată ce vei păşi în noua ta casă, vei descoperi un loc doar al tău, creat exact aşa cum ţi-ai dorit.

Eşti cu un pas mai aproape de a descoperi viitorul loc pe care îl vei numi "acasă"

Crown Village îţi aduce un echilibru între momentele petrecute alături de familie şi calmul specific zonei în care este amplasat.

Complexul Crown Village vă oferă un concept diferit pentru acest oraş, cu un număr de 62 de vile, având diferite modele, suprafeţe şi compartimentări. Dispunem de case individuale/duplex/înşiruite, cu teren propriu a fiecărei locuinţe de 200mp până la 450mp. Grădinile locuinţelor sunt amplasate în spatele casei.

Intrarea în complex se face numai cu acordul dumneavoastră telefonic către pază, iar supravegherea se poate face cu aplicaţia telefonului astfel puteţi vedea în timp real unde se joacă copilul dumneavoastră.

Compartimentare:

parter: living + dining, bucătărie, baie, hol, spaţiu de depozitare.
etaj 1: 3 dormitoare, 2 băi şi spaţiu de depozitare, hol.
mansardă: aceasta poate fi locuită având o înălţime decentă sau poate fi creat un spaţiu de depozitare sau de relaxare.

Casele se predau la cheie cu gresie, faianţă, parchet, termopan, uşă metalică, obiecte sanitare şi centrală proprie.

Aveţi posibilitatea să optaţi şi pentru varianta achiziţionării casei la gri.

Finisaje - toate casele sunt finalizate cu materiale de înaltă calitate

- Parchet de la Parchet Shop, de înaltă calitate
- Gresie şi faianţă de la Orient Ceramic
- Uşi Pinum
- Obiecte sanitare Romstal

Casele sunt realizate pe structură din cadre de beton armat cu o fundaţie totală de 1.50 m, compartimentările din cărămidă de 30 eficientă cu goluri verticale, tâmplăria PVC gri antracit cu sticlă securizată, încălzire în pardoseală cu distribuitor sau încălzire prin calorifere. De asemenea, aveţi la alegere acoperiş izolat şi mansardă izolată + folie anticondens, Velux în mansardă.

Dispunem de toate utilităţile: canalizare, gaze, curent şi toate actele sunt pregătite pentru a se finaliza contractul de vânzare/cumpărare.

Complexul rezidenţial Crown Village cuprinde 3 faze de construire

Prima fază a început în anul 2021 şi are ca şi dată de finalizare primăvara anului 2022. Se vor construi 12 unităţi. Se va continua cu faza 2, când se vor construi 25 de unităţi, iar data de începere a acestei faze este a treia lună a anului 2022. Urmează cea de-a treia fază, când se vor construi 25 de unităţi, cu termen de finalizare decembrie 2022.

Ansamblul rezidenţial din Bragadiru va avea un total de 62 de unităţi şi un parc de 1.000 mp. cu un loc de joacă pentru copii. Fiecare casă va putea fi personalizată conform dorinţelor fiecărui client.

Preţurile variază în funcţie de tipul de locuinţă ales, 2 locuri de parcare incluse în preţ.

Suntem alături de dumneavoastră în această călătorie, de alegere a casei ideale. De aceea, puteţi rezerva casa dorită sau vă sprijinim în solicitarea unui credit bancar.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Parc

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

Str. Celofibrei, nr. 40, zona Haliu, Bragadiru

Street View

Progres Construcție

3 luni până la finalizare

Dezvoltator

Crown Village Residential este un proiect cu experienţă lungă în piaţă, având o vechime de 12 ani în domeniul imobiliar.