• An predare
  Iunie 2021
 • Camere
  4 camere
 • Suprafeţe
  117,50 mp
 • Preţuri
  96.000 € - 110.000 €
+23
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 11 Mai 2021

Ansamblul Family Villas Bragadiru este un proiect rezidenţial exclusiv cu regim privat de acces, compus din 123 de unităţi locative mixte, atât individuale cât şi în sistem duplex, şi este desfaşurat pe o suprafaţă de peste 35.000 mp la intrarea în oraşul Bragadiru.... vezi mai mult

Ansamblul Family Villas Bragadiru este un proiect rezidenţial exclusiv cu regim privat de acces, compus din 123 de unităţi locative mixte, atât individuale cât şi în sistem duplex, şi este desfaşurat pe o suprafaţă de peste 35.000 mp la intrarea în oraşul Bragadiru.

Prezentare

Proiectul a demarat în vara lui 2016 cu prima sa fază, 40 de vile individuale şi duplex fiind deja livrate către noii proprietari.

Cea de-a doua etapă (40 de vile single şi duplex) a demarat în toamna lui 2018, iar primele vile au fost deja finalizate, urmând să finalizăm integral această etapă în iunie 2021.

Cea de-a treia etapă a proiectului prevede 41 de unităţi (vile individuale şi duplex) şi se va demara în luna mai a acestui an, urmând să fie integral finalizată şi predată până la sfârşitul anului 2023. Primele 15 unităţi din a treia etapă vor fi predate până la sfârşitul anului 2021.

Family Villas Bragadiru este amplasat pe Strada Iederei, oraş Bragadiru, lângă arteră principală – Şoseaua Alexandriei, la doar 5 minute de Capitală şi beneficiază de acces rapid către căile de acces majore şi către punctele de interes din oraşul Bragadiru.

Poziţia este una privilegiată, oferind intimitatea şi liniştea, atât de necesare după o zi de muncă încărcată, cât şi accesul facil către Capitală, prin Şoseaua Alexandriei şi Şoseaua de Centură.

Totodată, Family Villas Bragadiru este amplasat la doar 15 minute de mers pe jos de cel mai mare parc din zonă, Parcul Bragadiru, ce se întinde pe o suprafaţă de peste 8 hectare, de lacurile de agrement din complexul Belvedere, răul Ciorogarla sau alte oaze de verdeaţă, ce îţi vor da senzaţia de vacanţă continuă chiar la tine acasă.

Imobilele din cadrul proiectului rezidenţial sunt construite cu o mare atenţie la detalii, din cadre de beton armat, iar inchiderile pereţilor sunt executate din cărămidă Porotherm, izolaţia pereţilor exteriori fiind executată la exterior cu polistiren expandat de 10 cm (EPS 70) şi tencuială decorativă, iar la interior sunt izolate cu vată minerală de 5 cm, ignifugată, marca URSA şi rigips, optimizând astfel coeficientul termic la maxim.

Proiectul beneficiază de toate utilităţile oraşului – gaze, curent electric, apă curentă, canalizare, de la principalii furnizori ai Capitalei – Distrigaz/Engie, Enel, GAD – iar zona în care este poziţionat dispune de infrastructură completă, străzi asfaltate şi iluminate public, cu acces facil către toate punctele de interes cum sunt şcolile, grădiniţele, unităţile spitaliceti, pieţele şi magazinele.

Regimul de înălţime este P+1E+Pod, iar fiecare vilă dispune la parter de living generos, bucătărie închisă, baie, iar la etaj de trei dormitoare spaţioase şi baie. Din hol avem acces către pod (h – 1,9 m) pe scară tip chepeng, deci către un spaţiu de depozitare generos, dar şi pe balcon. Placă de beton peste etajul 1, este un avantaj major al acestor vile, aducând beneficii că: termoizolare mai bună, izolare fonică şi rezistenţă. Suprafaţă totală este de 117.5 mp utili, fiecare vila dispunând de grădina amenajată cu gazon şi fiind împrejmuită cu gard de beton şi fier forjat.

Accesul în complex se face pe drum asfaltat, cu lăţime de 9.5 m, iar infrastructura în zonă este impecabilă.

Vilele se vând complet finisate, beneficiază de centrală proprie Protherm – licenţă Vaillant, în condensatie, cu o putere de 24kw, calorifere din aluminiu de înalta calitate şi obiecte sanitare din ceramică de la Romstal, tâmplărie PVC cu geam termopan de 5 camere Rehau – 70 mm cu geam termopan low-e 4 seasons, glafuri interioare şi exterioare, instalaţii sanitare PPR, instalaţii electrice cupru, prize şi intrerupatoare, iar contorizarile sunt individuale, toate pentru un consum minim şi costuri optimizate.

De asemenea, fiecare vilă poate fi personalizată, astfel ai posibilitatea să îţi pui amprenta încă de la început asupra casei tale, prin alegerea culorilor şi modelelor de finisaje pentru gresie, faianţă, parchet, uşi de interior, etc.

Finisaje

Vilele din Family Villas Bragadiru se vând “la cheie” – complet finisate, branşate la toate utilităţile oraşului, contorizate separat şi dispun de:

-centrală proprie Immergas, în condensatie, 24 kw; -calorifere din aluminiu de la Romstal; -apometre; -uşi de interior – Best Imperial; -uşa intrare antiefracţie – Best Imperial; -tâmplărie pvc 5 camere – Rehau, 70 mm, wenge; -geam termopan low-e 4 seasons; -glafuri interioare; -glafuri exterioare; -gresie, faianţă şi parchet de import; -obiecte sanitare în baie, din ceramică, de la Romstal.

Vecinătăţi

Sos. Alexandriei, Lidl, Mega Image, scola, grădiniţă, poştă, farmacii şi clinică medicală, piaţă, parc, complex agrement Belvedere.

Mijloace de transport în comun

Maxi Taxi, RATB – 438 la 400 m.

Galerie ansamblu

+ 21 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieSeptembrie 2018
 • FinalizareIunie 2021
 • Start construcţieMai 2021
 • FinalizareDecembrie 2023

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Case

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
4 117,50 mp 96.000 - 110.000

Alte detalii preț

Vilă individuală - suprafaţă utilă 117.5 mp, cu grădina de 195 mp - preţ 110.000 euro (TVA inclus);

Vilă duplex - suprafaţă utilă 117.5 mp, cu grădina de 140 mp - preţ 96.000 euro (TVA 5% inclus).

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

SUDREZIDENTIAL

SudRezidential.ro - Vânzări apartamente noi, direct de la dezvoltator, 0 % comision.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Adrian Ganea

Adrian Craciun

Catalin Isache

Gabriel Raducu

Call Center