Indisponibil
  • An predare
    2019
  • Camere
    1 - 4 camere
+17
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 07 Mai 2019

Cosmopolit Residence a apărut pe piaţa imobiliară română din dorinţă de a o ridica la un alt nivel, de a aduce un nou tip de concept şi de a satisface cerinţele clienţilor în cel mai profesionist şi calitativ mod posibil. Cumulează în sine complexitatea aspectelor cantitative şi calitative privind stilul, confortul, ergonomia şi designul, cartea de vizită a brandului reprezentând-o apelativul "premi... vezi mai mult

Cosmopolit Residence a apărut pe piaţa imobiliară română din dorinţă de a o ridica la un alt nivel, de a aduce un nou tip de concept şi de a satisface cerinţele clienţilor în cel mai profesionist şi calitativ mod posibil. Cumulează în sine complexitatea aspectelor cantitative şi calitative privind stilul, confortul, ergonomia şi designul, cartea de vizită a brandului reprezentând-o apelativul "premium".

Conceput şi aflat într-o continuă dezvoltare, acesta este rezultatul muncii unei echipe dedicate de profesionişti. Standardele estetice şi funcţionale lansate de aceştia pe durata întregului proces de execuţie asigură un produs final inedit şi oferă clienţilor oportunitatea achiziţionării spaţiilor locative moderne, funcţionale şi sigure.

Din diversitatea numerică de pe piaţa dezvoltatorilor, Cosmopolit Residence reuşeşte să se includă în topul puţinilor care vin în întâmpinarea clienţilor cu multe alte facilităţi peste ofertă "basic". Folosind materiale superioare, colaborând cu furnizori şi prestatori de încredere, plusează în favoarea sa o atenţie sporită în relationarea cu clientul, o receptivitate la solicitările acestuia precum şi posibilitatea personalizării spaţiilor graţie serviciilor de design profesionist oferite. 

Deşi recent apărut pe piaţă, brandul se bucură de o popularitate accentuată şi de un interes sporit, dovada reală a succesului de care are şi va avea în continuare parte. Spaţiile create de Cosmopolit se adresează unui alt fel de consumator, dornic de a transcende noţiunea de spaţiu locativ la nivelul în care nu contează doar aspectual uzual al acestuia. Astfel, funcţionalitatea proiectului este completată atent cu detalii menite să creeze confortul vizual şi să-l încadreze într-un concept estetic unitar. 

Dovada reală a unicităţii conceputului o reprezintă proiectul deja finalizat în sudul municipiului Braşov, strada Calcarului,19B în cartierul Răcădău, la poalele Tâmpei. Întregul complex dispune de spaţii locative la nivel de top în ceea ce priveşte materialele de construcţie, cât şi ţinuta finisajelor şi a dotărilor, de parcări subterane şi supraterane, cu spaţii ample, uşor de acesat şi bine iluminate. 

Cosmopolit Residence Aula Universităţii este proiectul aflat în stadiul de finalizare prin care facem trecerea de la ansamblul rezidenţial de sine stătător la dezvoltarea şi sedimentarea unei comunităţi cosmopolite integrate. Poziţionat strategic pe strada Mihai Viteazul 4-6, reprezintă o locaţie ideală, cu o orientare perfectă, care îmbină toate beneficiile de a locui în centrul oraşului. Special gândit pentru rezidentul contemporan propune echilibrul perfect între nevoia de confort şi o viaţă dinamică, urbană, tipică unui oraş european. 

Cosmopolit Magnolia, noul proiect din Cartierul Răcădău,strada Crişului 18A, este de departe, cel mai pretenţios şi deosebit concept de pe piaţa braşoveană, un etalon de arhitectură şi design. Pe lângă designul inegalabil, vă scoatem în evidenţă şi eficienţa energetică foarte ridicată, posibilă doar prin anveloparile cu vată bazaltică, sisteme de încălzire în pardoseală standardizate şi spaţii vitrate cu 3 foi de sticlă, elemente care vă vor duce costurile de întreţinere la nişte valori foarte scăzute.

Birou de vânzări: str. Mihai Viteazu nr.6, parter, bloc Cosmopolit

Galerie ansamblu

+ 15 Imagini

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Cosmopolit Residence