Cosmopolit Traian Grozavescu

 • An predare
  Decembrie 2021
 • Camere
  1 - 4 camere
 • Suprafeţe
  38,50 mp - 149 mp
 • Preţuri
  54.596 € - 300.188 €
+7
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 14 Ianuarie 2021

Cosmopolit Traian Grozăvescu s-a născut din pasiunea pentru frumos, din experienţa acumulată în 5 ani de activitate pe piaţa de real estate şi din dorinţa de a-ţi oferi experienţa unui stil de viaţă premium.... vezi mai mult

Cosmopolit Traian Grozăvescu s-a născut din pasiunea pentru frumos, din experienţa acumulată în 5 ani de activitate pe piaţa de real estate şi din dorinţa de a-ţi oferi experienţa unui stil de viaţă premium.

Prezentare

Îmbinând calitatea construcţiei cu poziţia ultracentrală din Braşov, Cosmopolit vine în întâmpinarea celor mai exigente aşteptări şi te conectează la cele mai importante puncte de atracţie ale oraşului.

Identitatea unică a arhitecturii şi design-ul deosebit au fost recunoscute şi premiate de către revista REAL ESTATE MAGAZINE cu titlul Award of the Year 2018 ARHITECTURAL IDENTITY&DESIGN.

Ansamblul este situat pe str. Traian Grozăvescu, fosta platformă a trustului de presă Tipotex şi RTT. Construit în regim de înălţime S1+S2+P+6 şi structurat într-o gamă variată de locuinţe, spaţii comerciale şi birouri, proiectul reprezintă chintesenţa întregii noastre evoluţii. Acesta este un proiect la care întreaga noastră echipă de proiectare din cadrul diviziei Cosmopolit Architecture&Design a lucrat cu pasiune şi meticulozitate timp de 18 luni.

Izolaţia exterioară va avea un grad de confort termic ridicat şi protecţie împotriva incendiilor, fiind realizată cu vată bazaltică, placată cu ardezie flexibilă şi tencuială decorativă cu autocurăţare. 

Atât finisajele interioare cât şi cele exterioare sunt de cea mai bună calitate: tâmplarie exterioară cu geam trepan - VEKA SOFTLINE 76; sistem de încălzire prin pardoseală PURMO - cu automatizare şi control al temperaturii digital pentru fiecare cameră în parte; video interfon ELEKTRA - cu sistem digital de afişare, lift KONE - o soluţie eficientă atât din punctul de vedere al siguranţei cât şi din punctul de vedere al costurilor de întreţinere, proiectat special pentru clădirile rezidenţiale. Prin alegerea detaliilor, îţi vei pune amprenta persoanală asupra apartamentului mult visat: placare ceramică MUTINA/MARAZZI import Italia; PARCHET TRIPLU STRATIFICAT; uşi interioare LEBO-exclusiv Germania; instalaţii sanitare care cuprind duş cu rigolă în pardoseală, wc Luna Karag cu capac slim soft close şi rezervor încastrat Alca.

Divizia de Construcţii General Construct îl va pune în operă începând cu luna aprilie 2019 şi îl va finaliza la sfârşitul anului 2021, sub cel mai exigent standard de calitate - STANDARDUL COSMOPOLIT!

Dincolo de standardul înalt de calitate, Cosmopolit Traian Grozavescu îţi va oferi o experienţă unică de lifestyle şi în sfârşit vei experimenta senzaţia de ACASĂ. Toate detaliile îţi vor transmite o stare de linişte interioară, iar starea de ZEN va reflecta valorile interioare care se oglindesc în spaţiul înconjurător.

Pentru cea mai potrivită decizie de achiziţie, directorul nostru de vânzări ZOLTAN SZASZ îţi stă la dispoziţie!

Creează spaţiu în viaţa ta! Alege COSMOPOLIT!

Galerie ansamblu

+ 5 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start vânzareAprilie 2019
 • Start construcţieIunie 2019
 • FinalizareDecembrie 2021

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
1 38,50 mp - 44,12 mp 54.596 - 62.684
2 53,96 mp - 74,21 mp 65.288 - 131.634
3 84,82 mp - 96,19 mp 116.746 - 153.884
4 98,61 mp - 149 mp 155.325 - 300.188

Detalii proprietăţi

Penthouse de vânzare 5 camere, în Braşov, zona Central

398.734 €+TVA

Braşov, Zona Central

Penthouse 5 camere Cosmopolit Mihai Viteazul 1-3

 • 5 camere
 • 194 mp
 • Ultimele 2

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Cosmopolit Traian Grozavescu

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Ansambluri similare