Indisponibil
 • An predare
  Iunie 2019
 • Camere
  2 - 3
 • Suprafeţe
  60 mp - 84 mp
 • Preţuri
  75.000 € - 118.000 €
+7
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 14 Iunie 2019

Ansamblu cochet în zona exclusivistă şi cu panoramă asupra oraşului şi munţilor de invidiat.
Situat în cel mai oxigenat cartier al României, imobilul va dispune de facilităţi şi materiale moderne şi de clasa medie/lux. Vor fi maxim 11 vecini cu locuri de parcare interioare şi boxe pentru depozitare.... vezi mai mult

Ansamblu cochet în zona exclusivistă şi cu panoramă asupra oraşului şi munţilor de invidiat.
Situat în cel mai oxigenat cartier al României, imobilul va dispune de facilităţi şi materiale moderne şi de clasa medie/lux. Vor fi maxim 11 vecini cu locuri de parcare interioare şi boxe pentru depozitare.

Prezentare

Proiectul Dobrogeanu Gherea promovează pe piaţa imobiliară un concept de locuire foarte bine consolidat într-o locaţie foarte căutată din Braşov, pe dealul Tâmpei. De la funcţionalitatea şi durabilitatea în exploatare a clădirii până la elementele de design ale fiecărui spaţiu interior în parte, proiectul vine în întampinarea clienţilor cu un pachet mult peste basic.

Se implementează tehnici de casă pasivă la nivel de izolaţie termică, hidroizolaţie şi ventilaţii într-un design care păstrează caracterul locului cu acoperire în şarpantă şi vitraje mari cu deschidere spre balcoane şi terase foarte spaţioase.

Conceptul pe care îl dezvoltăm în strada Dobrogeanu Gherea este rezultatul lucrului cu o echipă dedicată de profesionişti din toate domeniile adiacente dezvoltării imobiliare, de la arhitecţi, ingineri de structuri şi instalatori, până la specialişti în dezvoltare durabilă şi designeri de interior. Astfel vom reuşi să livrăm un produs finit de excepţie care garantează clienţilor că vor beneficia de o locuinţă cu caracter estetic exclusivist şi în acelaşi timp eficientă, funcţională şi sigură.

Imobilul Dobrogeanu Gherea, aflat în stadiu avansat de construcţie, este poziţionat strategic în cartierul liniştit de la poalele dealului Tâmpa şi îmbină toate beneficiile de a locui în centrul oraşului, dar cu orientare spre o privelişte încântătoare.

Apartamentele de două si trei camere au o vedere nestingherită asupra oraşului, de la o înaltime pe care numai Dealul Tâmpei o permite, iar apartamentele de la parter beneficiază de un spaţiu de curte înverzită de unde priveliştea poate fi savurată în intimitate.

Pe lângă designul armonios, subliniem şi eficienţa energetică ridicată datorată atenţiei sporite la detaliile ce fac diferenţa, precum o anvelopare eficientă si continuă, vitraje de cea mai bună calitate, posibilitatea de a alege extraopţiuni de încălzire în pardoseală, aer condiţionat, ventilaţie cu recuperare de caldură, sisteme de BMS sau alte astfel de elemente care vor contribui la costuri foarte scăzute de întreţinere. Printre beneficii semnificative sunt locurile de parcare de la subsolul clădirii si boxele de depozitare foarte generoase.

Descarcă PDF

Galerie ansamblu

+ 5 Imagini

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Lift

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

ADB INOV CONSTRUCT

Echipa Dobrogeanu Gherea este formată din specialişti în construcţii, management de şantier, arhitectură, design interior, instalaţii şi finisaje cu o experienţă de peste 15 ani de zile în piaţa locală din Dubai şi SUA. Ne motivează să punem în practică profesionalismul pe care l-am deprins şi să contribuim la ridicarea standardelor construcţiilor rezidenţiale locale.

Am lucrat la standarde internaţionale pentru clienţi exclusivişti, iar acum punem în folosul beneficiarilor noştri locuinţe de o calitate inginerită excepţional şi atent supravegheată. Urmărim îndeaproape fiecare etapă a proiectului până la predare şi ne-am propus să livrăm şi de data asta un produs care se supune rigorilor oricărui client .