Indisponibil
 • An predare
  Martie 2020
 • Camere
  1 - 4
 • Suprafeţe
  53,20 mp - 111,30 mp
 • Preţuri
  71.700 € - 158.130 €
+17
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 16 Decembrie 2019

Apartamentele Galaxy Residence 3, impun un nou stil de a trăi. Mai confortabil, mai elitist, mai aproape de natură şi de elementele ei. În faza de proiectare, am avut grijă ca toate spaţiile să fie scăldate în lumină naturală. Din acest punct de vedere, orice apartament ai alege, poţi fi sigur că nu vei da greş. Spaţiile sunt largi, încăpătoare, generoase. Segmentarea spaţiilor a ţinut cont &ic... vezi mai mult

Apartamentele Galaxy Residence 3, impun un nou stil de a trăi. Mai confortabil, mai elitist, mai aproape de natură şi de elementele ei. În faza de proiectare, am avut grijă ca toate spaţiile să fie scăldate în lumină naturală. Din acest punct de vedere, orice apartament ai alege, poţi fi sigur că nu vei da greş. Spaţiile sunt largi, încăpătoare, generoase. Segmentarea spaţiilor a ţinut cont în primul rând de funcţionalitate, apoi de confort şi design.

Prezentare

Am acordat o atenţie deosebită detaliilor care vor face ca fiecare zi petrecută aici să fie încununată de bucurie şi relaxare.

O întâlnire fericită între un peisaj preţios şi o inserţie subtilă, cu mult bun gust, ce îmbină armonios elementele clasice cu soluţiile contemporane. În inima Braşovului, în zona centrului istoric, visul unui stil de viaţă rafinat devine de acum realitate. Imaginează-ţi doar pentru o clipă cum e să te trezeşti dimineaţa, să deschizi larg fereastra şi să priveşti în jur munţii şi acoperişurile cărămizii ale caselor din oraşul vechi.

Galerie ansamblu

+ 15 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieMai 2019
 • Start vânzareMai 2019
 • Vizualizare modelSeptembrie 2019
 • FinalizareMartie 2020

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Parc

Supraveghere video

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Galaxy Residence 3

În cei peste 10 ani de experienţă în domeniul construcţiilor civile am învăţat să punem preţ pe calitate, seriozitate şi respectarea termenelor. Acestea sunt calităţile care ne recomandă. Suntem dedicaţi în tot ceea ce facem, fiind convinşi că pasiunea şi inteligenţa vor genera rezultate excepţionale. Oferim soluţii reale şi depunem eforturi în permanenţă pentru ca lucrurile să rămână simple pentru clienţii noştri.