Indisponibil
 • An predare
  Septembrie 2018
 • Camere
  2 - 3
 • Suprafeţe
  56 mp - 73 mp
 • Preţuri
  54.000 € - 70.500 €
+12
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 25 Octombrie 2019

IRIS Residence este un proiect imobilar ESSER, care are la bază 40 de ani de experienţă în construcţia de apartamente noi, cu implicarea directă în managementul altor proiecte de marcă din Braşov: Casa Nobel, Serenity Residence etc.... vezi mai mult

IRIS Residence este un proiect imobilar ESSER, care are la bază 40 de ani de experienţă în construcţia de apartamente noi, cu implicarea directă în managementul altor proiecte de marcă din Braşov: Casa Nobel, Serenity Residence etc.

Prezentare

Acasă, la IRIS Residence

”Acasă” înseamnă relaxare, intimitate, armonie. ”Acasă” este locul unde laşi afară grijile, graba şi stresul. Aici îţi petreci o mare parte din viaţă, alături de familia ta. Aici simţi bucurie şi iubire, prietenie şi acceptare, compasiune şi înţelegere. Aici totul este aşa cum îţi doreşti, exact cum ai ales tu: casa ta este imaginea ta. Ştim că îţi place să ai în jurul tău cele mai bune lucruri, de aceea, în proiectul nostru imobiliar, IRIS Residence, construim un loc ce poate deveni ”acasă”, bazat pe trei piloni: calitatea, excelenţa şi respectul.

Calitatea IRIS Residence

Prima piatră pusă la temelia unei case transformă o idee într-un cămin de succes. Ca în fiecare proiect dezvoltat până acum, pentru complexul Iris Residence, alegem mereu materiale şi componente de calitate ridicată: caramidă Phoroterm, de 30 exterior şi interior de 12, izolaţia este de 10, uşi de calitate superioară, importate din Polonia, ferestre cu profil termopan Salamader cu 7 camere, sisteme de încălzire eficinete, lift silenţios, sisteme preformante videointerfon; finisajele sunt cele mai bune, iar furnizorul principal este CONREP.

Excelenţa IRIS Residence

Ne punem toată încrederea în cei mai buni. Am ales specialişti cu experienţă pentru planurile tehnice şi arhitecturale, iar toate lucrările de finisare sunt efectuate de cei mai buni profesionişti: montare parchet, uşi, ferestre şi feronerie, montare centrale termice, manoperă sistem electric, etc. Progresul şi rezultatele lucrărilor sunt verificate după cele mai importante standarde. Noi suntem siguri că am făcut o treabă excelentă şi de aceea, oferim 5 ani garanţie la lucrări.

Respectul IRIS Residence

Respectul faţă de client pentru noi înseamnă respectul faţă de condiţile pe care i le oferim: camere şi terase generoase şi luminoase, numărul mic de apartamente în imobil, spaţii comune elegante şi prietenoase. Clienţii noştri sunt oameni activi, dinamici, cu nevoi reale, de aceea, au la dispoziţie şi alte facilităţi: lift de 4 persoane, loc de parcare şi boxe de depozitare.

IRIS Residence – Excelenţa în construcţii are un nou domiciliu

Ce iti oferim?

Oferta imobiliară IRIS Residence se adaptează la nevoile tale: garsoniere cochete, apartamente generoase cu 2 şi 3 camere, şi penthouse-uri cu terase largi şi panoramă superbă, în funcţie de modul tău de viaţă. Vilele, compuse din demisol, parter, 2 etaje şi mansardă, au 15 sau 17 apartamente, fiecare cu balcon de minim 10 mp şi uscător individualloc de parcare individual şi boxă de depozitare. Fiecare vilă are la dipoziţie un lift de 4 persoane. Fiecare apartament are interfon.

Unde locuieşti:

Oraşul Braşov: Fiind considerat unul dintre cele mai frumoase oraşe din România, Braşovul este un centru turistic şi economic important, celebru şi la nivel global. Pe lângă atuurile naturale, impresionanta moştenire culturală şi fascinanta sa istorie, oraşul se bucură de o nouă recunoaştere, ca destinaţie pentru o viaţă mai bună: conform unui studiu efectuat de Storia.ro, în ianuarie 2017, Braşovul se situează în top trei, cele mai sigure oraşe din ţară, între Oradea şi Cluj Napoca. Tot mai mulţi oameni, români sau străini, aleg să se mute aici, pentru a se bucura de un confort sporit de trai, de o sănătate mai bună, într-un cadru natural de excepţie.

Cartierul Tractorul/ Rulmentul este un cartier tânăr, în plin proces de dezvoltare. Caracterizat de dinamism şi culoare, zona se schimbă practic peste noapte, devenind un nou centru de greutate pentru oraşul de sub poalele Tâmpei, oferind alternative de locuire şi afaceri, adaptate la o varietate de clienţi.

Mijloace de transport: Transportul în comun oferă mai multe variante în zonă:  2, 7, 8, 9, 11, 15, 29, 30, 36. 

Astfel, de la IRIS Residence, ai acces rapid la magazine, spaţii culturale şi sportive, clinici şi spitale, şcoli şi parcuri.

  Coresi Mall: Cel mai mare centru comercial din Braşov, în care Grupul francez Auchan a investit 50-60 milioane euro, reprezintă doar prima faza a Complexului Imobiliar, situat pe platforma industriala Tractorul. Ai de ales între variate restaurante, magazine, spaţii de joacă, un cinematograf şi un hypermarket. 

  Centrul de evenimente Luxdivina: Un spaţiu de evenimente generos, Luxdivina, poate deveni un loc plin de amintiri frumoase, ca decor pentru momente dragi, pentru tine şi familia ta, sau pentru manifestări culturale, artistice şi expoziţionale. http://luxdivina.ro

  Grand Fitness: Ai chiar peste drum un complex dedicat sănătăţii, peste 3.000 m² , cu programe inovatoare de nutriţie şi sport, tratamente wellness, loc de joacă pentru copii, Vitamin Bar, restautant TeoLunchFit, pentru o viaţă activă, potrivită pentru stilul tău de viaţă. 

  Patinoarul Olimpic: Pentru Braşov, este un loc de atracţie unic, oferind posibilitatea de a asista la competiţii de hochey şi patinaj, sau chiar de a practica aceste sporturi.

  Piaţa agro-alimentară Tractorul: O variantă la cumpărăturile din supermarket, aici poţi găsi fructe şi legume proaspete, produse de măcelărie, carmagerie, branzeturi, flori. Piaţa se află pe str. Olteţ. Nr.16.

  Spitalul MedLife Brasov: La nevoie, poţi beneficia de servicii medicale la cele mai înalte standarde în Spitalul MedLife Brasov: unitatea are o suprafaţă de 5.500 mp şi o capacitate de 60 de locuri, în rezerve cu unul şi două paturi.

  Spitalul Tractorul: Secţie a Spitatului Judeţean de Urgenţe Braşov, unitatea oferă servicii medicale specifice: urologie, cardiologie, medicină internă, etc. Aici se află şi Policlinica Tractorul, pe strada Olteţ, nr. 2 sau cu intrare de pe str. Independeţei nr.1.

  Instituţii de învăţământ:Şcoala Profesională Germană „Kronstadt, Colegiul Tehnic ”Mircea Cristea”, Liceul ”Nicolae Titulescu”, Şcoala Generală nr. 4, Şcoala generală nr.13, Şcoala generală nr.30, Grădiniţa cu program normal nr.32, Grădiniţa cu program prelungit, nr.33, Grădiniţa cu program prelungit, nr.34, Grădiniţa cu program normal, nr. 35. În zonă, există o ofertă tot mai mare de unităţi de învăţământ private: creşte, grădiniţe, aftershool, şcoli, etc.

Alte facilităţi de interes pentru clienţii IRIS Residence: Lidl, Parcul Sportivilor, Sala de sport Forex.

Galerie ansamblu

+ 10 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieAugust 2017
 • Start vânzareSeptembrie 2017
 • FinalizareSeptembrie 2018

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Interfon

Lift

Dezvoltator ansamblu

Descriere

ESSER

De cele mai multe ori când pasiunea se alătură experienţei se nasc proiecte cu adevărat speciale. IRIS Residence este un proiect imobilar ESSER, care are la bază aproape 40 de ani de experienţă în construcţia de apartamente noi şi multă dedicaţie pentru acest tip de afaceri.

Dezvoltatorul imobiliar ESSER are în portofoliu 10 ani de implicarea directă în managementul altor proiecte de marcă din Braşov: Top City, Casa Nobel, Serenity Residence. La nivel global a fost parte din echipa de dezvoltatori pentru proiecte imobilare mari, complexe de locuinţe sau hoteluri, în Africa de Sud, Nigeria, Kenya şi Israel.

Aflat la primul proiect individual, ESSER a ales să ofere o alternativă pe piaţa de locuinţe noi din Braşov. Alături de o echipă de profesionişti în domeniu contrucţiilor, pune acum bazele complexului de vile IRIS Residence: materiale de calitate, execuţii profesioniste, finisaje variate şi compartimentare adaptată, toate prezentate într-o formulă arhitecturală modernă.