Indisponibil
 • An predare
  Decembrie 2019
 • Camere
  1 - 3
 • Suprafeţe
  43 mp - 75 mp
 • Preţuri
  43.000 € - 89.200 €
+15
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 23 Aprilie 2019

Credem cu tărie că timpul petrecut în natură, în aer curat şi în compania familiei şi a celor dragi aduce bucurie, poftă de viaţă şi creşte calitatea vieţii. A fost unul dintre criteriile esenţiale în alegerea locaţiei pentru proiectul rezidenţial.... vezi mai mult

Credem cu tărie că timpul petrecut în natură, în aer curat şi în compania familiei şi a celor dragi aduce bucurie, poftă de viaţă şi creşte calitatea vieţii. A fost unul dintre criteriile esenţiale în alegerea locaţiei pentru proiectul rezidenţial.

Prezentare

Proiectul rezidenţial cuprinde trei faze de dezvoltare.

Faza 1 implică construcţia unui număr de 18 apartamente (studio-uri, apartamente cu două şi trei camere) cu vedere spre munţii spectaculoşi, cu spaţii generoase, ferestre luminoase, cu balcon, terasă spaţioasă sau grădină, având în minte încă de la început natura ergonomică a fiecărui detaliu.

Faza 2 cuprinde dezvoltarea a unui număr de 20 apartamente, iar faza 3 a unui număr de 13 apartamente. Credem cu tărie că timpul petrecut în natură, în aer curat şi în compania familiei şi a celor dragi aduce bucurie, poftă de viaţă şi creşte calitatea vieţii. A fost unul dintre criteriile esenţiale în alegerea locaţiei pentru proiectul rezidenţial.

Zona asigura accesul uşor la mijloacele de transport, la zona de agrement Lacul Nouă, la Grădina Zoologică, la grădiniţă, la zona comercială, la Parc Aventură, astfel că Nucului 40 va asigura, fără nicio îndoială, confortul şi intimitatea de care aveţi nevoie. Calitate fără compromisuri.

Galerie ansamblu

+ 13 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieNoiembrie 2018
 • Start vânzareNoiembrie 2018
 • Vizualizare modelNoiembrie 2019
 • FinalizareDecembrie 2019

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Supermarket

Lift

Parc

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

HLM Invest

Nucului 40 este un proiect HLM INVEST, un dezvoltator Olandez care activează pe piaţă de imobiliare de peste 20 de ani. Portofoliul HLM Invest inlcude o gamă largă de proiecte imobiliare realizate şi vândute integral în Olanda. Planurile de dezvoltare a complexului Nucului 40 includ construcţia a trei blocuri elegante.

Frumuseţea oraşului Braşov, împreună cu locaţia, unul dintre cartierele în care se respiră aerul cel mai curat din România, au fost elementele cheie care au determinat extinderea proiectelor dezvoltatorului într-o piaţă nouă, precum cea din România.

Parteneriatele dezvoltate pe plan local le vor oferi suport în realizarea proiectului, fiind parteneri caracterizaţi de seriozitate şi pasiune pentru a dezvolta şi a construi, partenerii care le împărtăşesc ideile, perspectivele îndrăzneţe apreciază calitatea fără compromisuri. Punctul forte al dezvoltatorului HLM Invest este oferit know-how-ul acumulat în cei 20 de ani de proiecte, dezvoltate cu succes. Compania are în portofoliu construcţii unice şi moderne, oferind soluţii eficiente energetic şi inovatoare.