Indisponibil
 • An predare
  Iulie 2019
 • Camere
  2 - 3
 • Suprafeţe
  59 mp - 88 mp
 • Preţuri
  77.500 € - 159.700 €
+28
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 09 Mai 2019

Panorama Residence by Vitus este un complex rezidenţial premium, situat central, pe Str. Cloşca, 19A, cu acces atât din strada Lungă, cât şi din Calea Poienii, la doar câteva minute de mers pe jos, de Livada Poştei.... vezi mai mult

Panorama Residence by Vitus este un complex rezidenţial premium, situat central, pe Str. Cloşca, 19A, cu acces atât din strada Lungă, cât şi din Calea Poienii, la doar câteva minute de mers pe jos, de Livada Poştei.

Prezentare

Proiectul este compus dintr-un imobil, cu regim de înălţime S+P+4E, care deţine 30 apartamente, cu 2 şi 3 camere, foarte bine gândite, din punct de vedere practic şi nu numai.

Panorama Residence este dezvoltat de către Vitus Residence, dezvoltatorul a două alte proiecte de referinţă, din zona de centru a Braşovului: Colina Residence & Nuova Citadelle, acesta garantând, încă de la prima dezvoltare, atenţie deosebită atât în implementarea proiectului, cât şi pentru realizarea unui imobil elegant, cu apartamente deosebite, atât ca design, cât şi ca funcţionalitate.

Clădirea este alcătuită dintr-un mix echilibrat de apartamente, pe fiecare nivel fiind 6 unităţi locative, 5 cu 2 camere şi unul cu 3. Acestea deţin terase sau grădini spaţioase, în funcţie de nivelul pe care sunt poziţionate, dând un plus valoare locuinţelor atât în ceea ce priveşte gradul de confort, cât şi din punct de vedere practic.

Toate dotările ce înglobează tehnologia modernă, ca de exemplu sistemul de control al accesului in complex sau liftul, se îmbină perfect cu elemente de confort şi siguranţă ale apartamentelor, precum încălzirea în pardoseală, izolaţia exterioară, cu vată bazaltică, înălţimea camerelor, h = 2,83m, acestea nedeţinând grinzi şi stâlpi, la vedere, parchetul din lemn, triplu stratificat şi zona verde generoasă, din perimetrul complexului.

LOCALIZARE

Complexul este situat central, pe str. Cloşca, Nr. 19A.

Rezidenţii vor beneficia, datorită poziţionării şi arhitecturii, de o panoramă splendidă asupra oraşului, cu vedere către Tâmpa, de aici şi denumirea de Panorama Residence.

Unităţile locative, din Panorama ResidencebyVitus, se vând la cheie, acestea deţinând centrală de bloc, încălzire în pardoseală, finisaje premium şi, mai ales, o privelişte aparte, asupra zonei de centru, a Braşovului.

Contra cost, viitorii rezidenţi pot achiziţiona locuri de parcare subterane şi boxe. 

DETALII TEHNICE

Lipsa oricăror grinzi şi stalpi, vizibile, în interiorul apartamentelor, favorizează orice tip de compartimentare, într-un mod creativ, dar şi functional. 

DOTĂRI IMOBIL 

- casa scării dispune de iluminat arhitectural, din pardoseală şi, totodată, de lumină naturală;
- garaje si boxe subterane;
- lift, cu acces din subsol, special destinat clădirilor rezidenţiale de înălţime medie;
- zonă verde.

DOTĂRI ŞI FINISAJE 

izolaţie cu vată bazaltică;
încălzire în pardoseală;
acces securizat în complex;
uşi din lemn, laminate;
tâmplărie cu geam termopan, cu 3 foi şi 7 camere, de ultimă generaţie;
pardoseli din parchet triplu stratificat;
placare, cu gresie si faianta, pentru băi;
obiecte sanitare din ceramică, clasa A;
instalaţii sanitare, clasa A;
pardoseli din gresie, clasa A, în bucătării;
zugrăveli, pe tencuieli de glet;
construcţie din cărămidă Porotherm; 

FORMĂ DE PLATĂ: 

65% - la data semnării antecontractului de vânzare-cumpărare;
30% - la intabularea imobilului;
5% - la semnarea contractului de vânzare-cumpărare; 

Tranzacţionarea apartamentului se face cu toate finisajele incluse.

Termen Finalizare:Iulie - 2019; 

AVANTAJE 

Finisaje premium;
Zona de amplasare;
Compartimentări bine gândite;
Încălzire în pardoseală;
Pereţi din caramidă;
Terase cu suprafeţe generoase;
Regimul mic de înălţime, al clădirii(S+P+4E);

Galerie ansamblu

+ 26 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieSeptembrie 2017
 • Start vânzareSeptembrie 2018
 • Vizualizare modelFebruarie 2019
 • FinalizareIulie 2019

Facilităţi ansamblu

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Supraveghere video

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

VITUS RESIDENCE

AGENT EXCLUSIV

ColdwellBanker Alpin Braşov, este una dintre cele mai mari companii de consultanţă imobiliară, ce face parte din grupul ColdwellBanker, care a fost fondat în anul 1906, în Statele Unite ale Amercii, fiind compania cu cea mai lungă tradiţie şi experientă, pe piaţa imobiliară din America. Brandul s-a extins, în timp, iar astăzi poate fi regăsit în America de Nord, America Latina, Europa, Asia şi Australia. Prin reţeaua sa, ColdwellBanker are, în momentul de faţă, peste 150.000 de brokeri.

Începând din 2007, clienţii din România pot beneficia de aceleaşi servicii premium, de brokeraj şi consultanţă imobiliară, pe care ColdwellBanker le oferă la nivel mondial, pe toate segmentele pieţei: rezidenţial, birouri, industrial, retail, terenuri şi investiţii.
Compania este dedicată creării unor experienţe imobiliare excepţionale, pentru clienţi, prin oferirea unui serviciu cu adevărat remarcabil: consultanţă imobiliară, la cel mai înalt nivel.

În Braşov, ColdwellBanker Alpin activează din anul 2008, cu un număr de cca. 20 brokeri, fiind amplasată într-un spaţiu modern, în cadrul clădirii Carpatex, pe b-dul N.Titulescu, 2.

Oferim servicii de consultanţă şi brokeraj, pe toate segmentele pieţei imobiliare: rezidenţial, birouri, industrial, retail, terenuri şi investiţii şi, de asemenea, servicii conexe precum: brokeraj de credit, servicii de evaluare, studii de piaţă şi property management.

MISIUNE

Materializarea viselor clienţilor noştri: vânzarea / cumpărarea / închirierea unei proprietăţi.
Construirea unui mediu de afaceri, care are la bază profesionalismul şi etica.
Promovarea dezvoltării profesionale şi personale.