• An predare
  Decembrie 2022
 • Camere
  Penthouse
 • Suprafeţe
  105,65 mp - 126,25 mp
 • Preţuri
  140.000 € - 170.000 €
+20
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 20 Mai 2021

QUALIS. Gândit pentru o viaţă mai bună.
Ansamblul rezidenţial Qualis II beneficiază de un concept arhitectural modern. 298 de unităţi locative situate în cinci clădiri, cu regim de înălţime P+8+R şi 250 de locuri de parcare. Situat în zona Tractorul, în imediata apropiere a celui mai mare centru comercial din Braşov. Mixul de locuinţe cuprinde garsoniere, apartamente cu 2 şi 3 camere, p... vezi mai mult

QUALIS. Gândit pentru o viaţă mai bună.
Ansamblul rezidenţial Qualis II beneficiază de un concept arhitectural modern. 298 de unităţi locative situate în cinci clădiri, cu regim de înălţime P+8+R şi 250 de locuri de parcare. Situat în zona Tractorul, în imediata apropiere a celui mai mare centru comercial din Braşov. Mixul de locuinţe cuprinde garsoniere, apartamente cu 2 şi 3 camere, precum şi penthouse-uri.

Prezentare

Apartamentele se predau complet finisate, cu băi mobilate şi iluminate ambiental. Alege apartamentul perfect pentru tine!

Facilităţile zonei
Complexul Qualis II este situat în Tractorul, cea mai dinamică zonă din Braşov. Accesul în complex se face din strada 13 Decembrie. Spaţiile comerciale din proximitate, hypermarket-ul Auchan, restaurantele şi cafenelele, magazinele din Coresi Shopping Resort, centrul fitness Belaqva şi Parcul Sportiv creează contextul pentru activităţi sociale şi de petrecere a timpului liber.

În apropiere există mai multe unităţi de învăţământ şi medicale. Accesul la mijloacele de transport în comun se face cu uşurinţă. RATBV a optimizat traseul troleibuzelor de pe liniile 7, 8, 11 şi 30, precum şi circulaţia autobuzelor de pe liniile 2 şi 9 pentru această zonă. Distanţa până în Centrul Istoric este de 5 km, iar până în Centrul Civic de 3 km. Accesul este facil către orice punct de interes din oraş, iar pentru zonele extraurbane se ajunge în câteva minute pe E574 Centura Braşov.

Conceptul proiectului
Qualis II este un proiect gândit să ofere rezidenţilor săi o viaţă mai bună. Proiectul se bucură de un concept arhitectural inedit. Complexul este prevăzut cu patru zone de relaxare outdoor cu tematici diferite, pistă de alergare suspendată şi loc de joacă pentru cei mici. Nici spaţiile comune nu au fost neglijate de echipa de arhitecţi.

Zona de recepţie, holul, lifturile de ultimă generaţie, culorile, lumina, texturile materialelor atent alese vor contribui la o stare de bine.
Pentru cei interesaţi să dezvolte o afacere sau servicii pentru locatari, am prevăzut în proiect 20 de spaţii comerciale situate la parter.

Mix de apartamente
Locul perfect unde poţi petrece timp cu familia şi prietenii: Qualis II. Toate tipurile de apartamente au fost proiectate în detaliu pentru ca tu să poţi optimiza suprafaţa în funcţie de necesităţi şi personalitate. Finisajele sunt reprezentate de materiale exclusiviste, achiziţionate de la branduri de top şi respectă ultimele tendinţe în design interior.

Culorile neutre şi texturile elegante permit amenajarea în orice stil.

Alege suprafaţa dorită, începând de la 40.33 mp pentru o garsonieră şi ajungând la 126.25 mp pentru un apartament penthouse situat la ultimul nivel. Terasele generoase îţi oferă posibilitatea să te bucuri de oaza ta de relaxare acasă...

Soluţii de finanţare
- plată integral în avans;
- plată în tranşe;
- credit imobiliar.

Galerie ansamblu

+ 18 Imagini

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Supermarket

Lift

Parc

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
Penthouse 105,65 mp - 126,25 mp 140.000 - 170.000

Alte detalii preț

Apartamentele cu o cameră, respectiv 2 camere sunt SOLD OUT.

Apartamentele de tip PENTHOUSE au 3 camere.

Detalii proprietăţi

Penthouse de vânzare 3 camere, în Braşov, zona 13 Decembrie

145.000 €+TVA

Braşov, Zona 13 Decembrie

Qualis II, Penthouse 108 mp utili + terase, zona Coresi

 • 3 camere
 • 108 mp
 • Etaj 9/9

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Qualis

Dezvoltatorul proiectelor Qualis I şi Qualis II activează pe piaţa imobiliară braşoveană începând din anul 2017.

Primele două proiecte au un potenţial de 745 de apartamente şi 22 de spaţii comerciale. Lucările la prima fază a proiectului Qualis I, care cuprinde 5 blocuri cu 170 de apartamente, s-au încheiat.

Locuinţele au fost vândute încă din fază de proiect, iar primii locatari s-au mutat deja. Proiectul se va extinde cu alte 3 blocuri, ce vor însuma 277 unităţi locative.

Vânzările unităţilor din proiectul Qualis II au fost demarate în 2019, iar primii locatari vor primi cheile la finalul anului 2020. Cele cinci blocuri vor fi finalizate integral până la finalul anului 2022.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Ansambluri similare