Indisponibil
 • An predare
  2017-2018
 • Camere
  1, 2, 3 Camere şi Vile
 • Suprafeţe
  35 mp - 70 mp
 • Preţuri
  22.500 Euro - 50.500 Euro + T.V.A.
+29
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 24 Aprilie 2019

Este un complex de anvergură, dat fiind faptul că numărul unităţilor locative, până în prezent, este de peste 500, expansiunea acestuia continuând,... vezi mai mult

Este un complex de anvergură, dat fiind faptul că numărul unităţilor locative, până în prezent, este de peste 500, expansiunea acestuia continuând,

LOCALIZARE

Amplasat în N-E Braşovului, la o distanţă de doar 3,5 km faţă de oraş, ansamblul rezidenţial Sânpetru Residence poate fi reperat uşor, fiind situat în partea dreaptă a localităţii Sânpetru, cum veniţi dinspre Braşov, în imediata vecinătate a rezervaţiei naturale, Dealul Lempeş.
Complexul nu vă privează, pe tine şi familia ta, de activităţile obişnuite. Astfel, în doar 7 minute, puteţi ajunge la principalele voastre puncte de interes.
Totodată, ansamblul oferă acces facil la multiple centre de interes, precum: Coresi Shopping Mall, Centrul Grand Fitness, Patinoarul Olimpic, Paradisul Acvatic, Gara Braşov, Unirea Shopping Center sau Bazinul Olimpic.

CARACTERISTICI ANSAMBLU

Sânpetru Residence este un cartier, situat nu departe de agitaţia Braşovului, la poalele Rezervaţiei Naturale Lempeş, a cărui construcţie a început în anul 2007 şi continuă şi în momentul de faţă. Principalul scop al amplasării în această zonă, a fost acela de a oferi rezidenţilor Liniştea de Acasă. Până azi, de această linişte se bucură peste 500 de familii, care, cu siguranţă, când au optat pentru ansamblul nostru, au dorit să evadeze din aglomeraţia urbană, din zonele poluate ale oraşului şi, totodată, să se bucure de intimitate.

UNITĂŢI LOCATIVE DISPONIBILE:

Garsoniere;
2 Camere;
3 Camere;
Vile;

În cadrul ansamblului nostru, puteţi regăsi o gamă variată de unităţi locative, acestea fiind de tipul vilelor individuale, a celor înşiruite şi, în cea mai mare proporţie, a apartamentelor cu 1, 2 şi 3 camere. Acestea din urmă sunt amplasate în blocuri tip vilă, numărul unităţilor existente, în fiecare dintre ele, fiind unul scăzut.

Apartamentele au fost concepute astfel încât să răspundă tuturor necesităţilor, cu ajutorul interioarelor bine gândite, din punct de vedere practic, a bucătăriilor generoase, a dormitoarelor luminoase şi, mai ales, a teraselor, fiecare apartament beneficiind de una.

Spre deosebire de alte ansambluri rezidenţiale, în Sânpetru Residence, apartamentele poziţionate la parter sunt printre cele mai căutate, locatarii acestor apartamente, urmând a beneficia de grădini proprii, cu suprafeţe generoase.

Garsonierele din cadrul cmplexului Sânpetru Residence deţin suprafeţe mai mult decât generoase şi structură decomandată, fiind ideale pentru cei care caută intimitatea unui spaţiu bine gândit, din punct de vedere practic.

Spaţiul este partiţionat, după cum urmează:

Zona de zi este clar delimitată, având o suprafaţă generoasă, cu deschidere directă către terasă, unde vă puteţi amenaja un spaţiu ideal, de relaxare.

Bucătăria, care este separată de living, deţine o suprafaţă de 9 mp, o debara şi mai ales, o suprafaţă vitrată generoasă.

Apartamentele cu 2 camere sunt concepute pentru a satisface nevoile dumneavoastră, fiecare dintre acestea având deschidere direct la terasă, din living, bucătăria închisă şi structura decomandată şi dormitor izolat complet de zona de zi.

În cazul apartamentelor cu 3 camere, pentru că suntem conştienţi de faptul că, acolo unde sunt camere mai multe, este şi o familie numeroasă, am conceput living-ul spaţios, cu ieşire directă pe balcon, cele două dormitoare le-am plasat optim, în imediata apropiere a sălii de baie, iar bucataria – încăperea în care, de cele mai multe ori, petrecem foarte mult timp – am poziţionat-o în punctul central al locuinţei, cu ieşire în hol.

MODALITĂŢI DE PLATĂ

Luând legătura cu noi, la datele de contact de mai jos, NU veţi plăti comision, la achiziţionarea unuia dintre apartamentele din complex.

1. STANDARD:

Plata se efectuează, după cum urmează:

25% - valoare achitată la semnarea antecontractului de vânzare-cumpărare; 
50% - aceasta valoare se va achita, când imobilul va fi ridicat şi închis, cu ferestre;
25% - această diferenţă se va achita la semnarea contractului de vânzare-cumpărare;

Preţul apartamentului, pentru această formă de plată, este cel STANDARD, la care este listat apartamentul, în mediul on-line.

2. INTEGRALĂ, ÎN AVANS:

Varianta aceasta de plată implică achitarea, la momentul semnării antecontractului de vânzare-cumpărare, a peste 90% din valoarea unităţii locative.

Avantajul achiziţionării cu un astfel de pachet financiar?

Obţinerea celui mai mic preţ, acordat în cadrul complexului; 

3. RATE LA DEZVOLTATOR:

Contactează unul dintre consultanţii noştri de vânzări, pentru a-ţi prezenta forma aceasta de achiziţionare;

4. AVANS REDUS/CREDIT:

Optând pentru această variantă de plată, veţi achita suma aferentă costului de achiziţionare, după cum urmează:

30%- 40%  - la semnarea antecontractului de vânzare-cumpărare;

70%- 60% - la semnarea contractului final, de vânzare-cumpărare;

Această variantă de plată implică un preţ mai ridicat al apartamentului, decât în cazul achitării cu prin variantele STANDARD sau INTEGRALĂ ÎN AVANS.

5. PROGRAMUL PRIMA CASĂ:

5%-10% - sumă achitată la semnarea contractului;
95% - 90% - sumă achitată la data semnării contractului de vânzare-cumpărare;

Preţul, pentru această variantă de plată, este mai ridicat decât în cazul plăţii prin varianta AVANS REDUS.

DOTĂRI ŞI FINISAJE:

Clădirile sunt construite, integral, din cărămidă de 30 cm, fiind izolate termic la exterior, cu polistiren de 10 cm, stratul final fiind aplicat cu tencuială decorativă.

Fundaţiile, grinzile şi planşeurile sunt realizate din beton armat.
Tâmplăria aferentă ferestrelor este din PVC, marca Rehau, cu 5 camere, culoare stejar auriu, feronerie Roto. Geamul termopan este compus din 2 foi de sticlă, glafurile interioare fiind din PVC iar cele exterioare, din aluminiu.
Compartimentările interioare sunt realizate din cărămidă, acestea având proprietăţi fonoizolante.
Camerele cu umiditate ridicată (băi) sunt prevăzute cu plăci de gips carton RBI, rezistente la umezeală.
Pereţii sunt finisaţi, la interior, cu tencuială, glet de ipsos şi vopsea lavabilă.
Pardoselile sunt finisate cu parchet laminat, de 8 mm grosime.

Complexul este vândut, în regim de exclusivitate, de către compania imobiliară Coldwell Banker Alpin. Astfel, NU SE VA PERCEPE COMISION, la achiziţionare, din partea clientului cumpărător!

Galerie ansamblu

+ 27 Imagini

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Bobalna Residence

Istoric

Brasov, Zona Central

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie
Indisponibil

Brasov, Zona Noua

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat
Indisponibil

Cristian, Zona

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat