Transilvania Residence Noua

 • An predare
  Septembrie 2021
 • Camere
  1 - 4
 • Suprafeţe
  39 mp - 114 mp
 • Preţuri
  48.104 € - 114.215 €
+25
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 06 Martie 2020

Complexul va fi compus din 146 de unităţi locative, cu 1, 2, 3 şi 4 camere, construite la un nivel ridicat, proiectul adresându-se acelor persoane, care caută atât o locuinţă bine concepută, din punct de vedere practic, cât şi o zonă liniştită, cu acces facil, către centrul oraşului. Acesta va fi alcătuit din 3 tronsoane, acestea deţinând diverse regimuri de înălţime, de la P+4, p&a... vezi mai mult

Complexul va fi compus din 146 de unităţi locative, cu 1, 2, 3 şi 4 camere, construite la un nivel ridicat, proiectul adresându-se acelor persoane, care caută atât o locuinţă bine concepută, din punct de vedere practic, cât şi o zonă liniştită, cu acces facil, către centrul oraşului. Acesta va fi alcătuit din 3 tronsoane, acestea deţinând diverse regimuri de înălţime, de la P+4, până la P+10.

Prezentare

Amplasat pe o suprafaţă de teren de 5.200 mp, Transilvania Residence | Nouă oferă apartamente cu suprafeţe generoase, ideale pentru exploatare că şi locuinţa permanentă sau de ce nu, ca şi locuinţa de vacanţă, complexul fiind poziţionat aproape de Lacul Noua şi, totodată, de Grădina Zoologică.

Complexul va fi compus din 146 unităţi locative, cu 1, 2, 3 şi 4 camere, construite la un nivel ridicat, proiectul adresându-se acelor persoane, care caută atât o locuinţă bine concepută, din punct de vedere practic, cât şi o zonă liniştită, cu acces facil, către centrul oraşului. Proiectul va fi alcătuit din 3 tronsoane, acestea deţinând diverse regimuri de înălţime, de la P+4, până la P+10.

Ansamblul este situat departe de agitaţia oraşului, dar suficient de aproape de acesta, şi va cuprinde o zonă rezidenţială, cu dotări şi finisaje calitative, ideale pentru un stil de viaţă aparte, în cadrul unui complex rezidenţial poziţionat într-unul dintre cele mai verzi cartiere, ale Braşovului.

De ce cartierul Noua?

- Pentru apropierea de natură, aici existând Lacul de Agrement Noua, acesta deţinând, în mijlocul sau, o insulă artificială.
- Pentru distanţa foarte scurtă, la doar câteva minute de mers pe jos, până la una dintre cele mai frumoase atracţii turistice, din Braşov: Grădina Zoologică, parcul zoologic, situat într-o zonă înconjurată de pădure, fiind renovat recent şi îmbogăţit cu specii noi de animale.
- Pentru parcul de aventură, situat chiar lângă lac, acesta fiind ideal pentru copiii d-voastră;
- Pentru ca viitorii noştri locatari, pasionaţi de sport, să se bucure de apropierea faţă de baza sportivă, putând juca tenis, rugby sau fotbal, pe un teren amenajat special, în acest sens.
- Pentru drumeţiile ce se pot face, din Noua, pe unul din traseele montane, care asigură legatura cu Timişul de Jos, Poiana Braşov şi Dealul Tâmpa.

DOTĂRI ŞI FINISAJE APARTAMENTE:

-uşa metalică acces;
-tâmplărie PVC, Gealan, geam termopan, cu sistem Low-E, culoare gri - antracit;
-pardoseli din parchet, pentru zona de zi şi dormitoare;
-pardoseli din gresie, în bucătării;
-băi placate cu gresie porţelanată şi faianţă;
-uşi interioare laminate, marca Pinum & La Porta;
-obiecte sanitare din ceramică;
-instalaţii sanitare premium;
-pereţii finisaţi, vopsiţi în alb, la predarea apartamentelor.

Spaţiile generoase, natură ergonomică a fiecărui detaliu şi, mai ales, priveliştea deosebită, vă vor asigura, fără nicio îndoială, confortul de care aveţi nevoie.

Un element foarte important, demn de luat în calcul, este acela că, atât majoritatea camerelor de zi ale apartamentelor, cât şi dormitoarele sau bucătăriile, sunt dotate cu suprafeţe vitrate ample, dispuse de la nivelul pardoselii, pentru a permite iluminatul natural, într-o proporţie majoră, în raport cu cel artificial.

Complexul se va bucura de acces facil la cea mai importantă zonă de retail a oraşului, această fiind la o distanţă de maxim 1 km ( Carrefour, viitorul magazin Jumbo, Media Galaxy, Kaufland, Mobexpert, Selgros, Metro, etc). Totodată, acesta este poziţionat la ieşirea din oraş, înspre Bucureşti, accesul fiind unul facil şi către Predeal şi Sinaia.

Zona dispune de: şcoală, creşă şi grădiniţă, distanţă, faţă de acestea, putând fi parcursă, în maxim 7 minute, de mers pe jos.

MODALITĂŢi DE PLATA:

1. INTEGRALĂ ÎN AVANS:

Varianta această de plată implică achitarea, la momentul semnării antecontractului de vânzare-cumpărare, a 85% din valoarea unităţii locative.

15% - diferenţa se va achita la semnarea contractului de vânzare-cumpărare;

Avantajul achiziţionării cu un astfel de pachet financiar?

Obţinerea celui mai mic preţ, acordat în cadrul complexului. Astfel, preţul apartamentului, pentru această formă de plată, este mai mic decât cel pentru plata STANDARD, fiind şi cel la care este listat apartamentul, în mediul on-line.

2. STANDARD:

Plata se efectuează, după cum urmează:

30% - suma achitată la semnarea antecontractului de vânzare-cumpărare;

50% - suma se va achita, când imobilul va fi ridicat şi închis, cu ferestre;

20% - diferenţa se va achita la semnarea contractului de vânzare-cumpărare;

3. AVANS REDUS/CREDIT:

Optând pentru această variantă de plată, veţi achita suma aferentă preţului de achiziţionare, după cum urmează:

30% - la semnarea antecontractului de vânzare-cumpărare;

70% - la semnarea contractului final, de vânzare-cumpărare;

Această variantă de plată implică un preţ mai ridicat al apartamentului, decât în cazul achitării prin variantele STANDARD sau INTEGRALĂ.

4. PROGRAMUL PRIMA CASĂ:

5% - suma achitată la semnarea antecontractului;

95%- suma achitată la dată semnării contractului de vânzare-cumpărare

Preţul, pentru această variantă de plată, este mai ridicat decât în cazul plăţii, prin varianta AVANS REDUS.

Când am ales nouă locaţie de dezvoltare rezidenţială, ne-am dorit să oferim, viitorilor noştri locatari, posibilitatea de a fi cu un picior în oraş şi altul în natură. Să aibă posibilitatea de a beneficia de peisaje aparte, să facă jogging, în jurul lacului şi, mai ales, să aibă acces facil atât la zona de pădure, cât şi la agitaţia urbană.

Cu siguranţă vei beneficia de toate aceste lucruri, dacă vei locui în cadrul Transilvania Residence 2, nu înainte de a te asigura, că vom construi aşa cum te-am obişnuit: calitativ!

Ansamblul promovat, în regim exclusiv, de către SVN România | Braşov, companie imobiliară multinaţională.

Galerie ansamblu

+ 23 Imagini

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
1 39 mp - 48 mp 48.104 - 48.300
2 54 mp - 68 mp 51.545 - 69.156
3 80 mp - 102 mp 89.874 - 113.231
4 99 mp - 114 mp 101.624 - 114.215

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 2 camere, în Braşov, zona Nouă

55.469 €+TVA

Braşov, Zona Nouă

2 Camere - Transilvania Residence Noua

 • 2 camere
 • 53 mp
 • Etaj 6/10
Apartament de vânzare 3 camere, în Braşov, zona Nouă

82.360 €+TVA

Braşov, Zona Nouă

3 Camere - Transilvania Residence

 • 3 camere
 • 80 mp
 • Etaj 7/7
Garsonieră de vânzare, în Braşov, zona Nouă

48.329 €+TVA

Braşov, Zona Nouă

Garsonieră - Suprafață Generoasă

 • o cameră
 • 48 mp
 • Etaj 3/7

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Transilvania Residence Noua

transilvaniaresidence.ro/

După construirea ansamblurilor rezidenţiale Transilvania Residence Sitei şi Mihai Viteazu Residence, dezvoltatorul acestor ansambluri, revine cu un nou proiect deosebit, poziţionat în cartierul Noua, pe strada Nucului, Nr.11, denumit Transilvania Residence Noua.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Vanzari

Vanzari

Ansambluri similare