TRANSILVANIA RESIDENCE 2

Indisponibil
 • An predare
  Decembrie 2020
 • Camere
  1 - 4
 • Suprafeţe
  42 mp - 130 mp
 • Preţuri
  36.600 € - 115.500 €
+20
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 24 Aprilie 2019

După construirea ansamblurilor rezidenţiale Transilvania Residence 1 şi Mihai Viteazu Residence, dezvoltatorul acestor ansambluri, revine cu un nou proiect deosebit, ce va fi amplasat în cartierul Noua, pe strada Nucului, denumit Transilvania Residence 2.... vezi mai mult

După construirea ansamblurilor rezidenţiale Transilvania Residence 1 şi Mihai Viteazu Residence, dezvoltatorul acestor ansambluri, revine cu un nou proiect deosebit, ce va fi amplasat în cartierul Noua, pe strada Nucului, denumit Transilvania Residence 2.

Prezentare

Complexul va fi compus din 138 de unităţi locative, cu 1, 2 şi 3 camere, construite la un nivel ridicat, proiectul adresându-se acelor persoane, care caută atât o locuinţă bine concepută, din punct de vedere practic, cât şi o zonă liniştită, cu acces facil, către centrul oraşului. Complexul va fi alcătuit din 3 tronsoane, acestea deţinând diverse regimuri de înălţime, de la P+4, până la P+10.

DOTĂRI ŞI FINISAJE APARTAMENTE:

-Uşă metalică acces;
-Tâmplărie PVC, Gealan, geam termopan, cu sistem Low-E, culoare gri - antracit;
-Pardoseli din parchet, pentru zona de zi şi dormitoare;
-Pardoseli din gresie, în bucătării;
-Băi placate cu gresie porţelanată şi faianţă;
-Uşi interioare laminate, marca Pinum & La Porta;
-Obiecte sanitare din ceramică;
-Instalaţii sanitare premium;
-Pereţii finisaţi, vopsiţi în alb, la predarea apartamentelor.

Spaţiile generoase, natura ergonomică a fiecărui detaliu şi, mai ales, priveliştea deosebită, vă vor asigura, fără nicio îndoială, confortul de care aveţi nevoie.

Un element foarte important, demn de luat în calcul, este acela că, atât majoritatea camerelor de zi ale apartamentelor, cât şi dormitoarele sau bucătăriile, sunt dotate cu suprafeţe vitrate ample, dispuse de la nivelul pardoselii, pentru a permite iluminatul natural, într-o proporţie majoră, în raport cu cel artificial.

Complexul se va bucura de acces facil la cea mai importantă zonă de retail a oraşului, aceasta fiind la o distanţă de maxim 1 km ( Carrefour, viitorul magazin Jumbo, Media Galaxy, Kaufland, Mobexpert, Selgros, Metro, etc). Totodată, acesta este poziţionat la ieşirea din oraş, înspre Bucureşti, accesul fiind unul facil şi către Predeal şi Sinaia.

Zona dispune de: şcoală, cresă şi grădiniţă, distanţa faţă de acestea putând fi parcursă în maxim 7 minute de mers pe jos.

MODALITĂŢI DE PLATĂ:

1.STANDARD:

Plata se efectuează, după cum urmează:

25% - sumă achitată la semnarea antecontractului de vânzare-cumpărare;
50% - suma se va achita, când imobilul va fi ridicat şi închis, cu ferestre;
25% - diferenţa se va achita la semnarea contractului de vânzare-cumpărare;
Preţul apartamentului, pentru această formă de plată, este cel standard, la care este listat apartamentul, în mediul online.

2. INTEGRALĂ ÎN AVANS:

Varianta aceasta de plată implică achitarea, la momentul semnării antecontractului de vânzare-cumpărare, a 95% din valoarea unităţii locative.

Avantajul achiziţionării cu un astfel de pachet financiar?

·Obţinerea celui mai mic preţ, acordat în cadrul complexului;

Când am ales noua locaţie de dezvoltare rezidenţială, ne-am dorit să oferim, viitorilor noştri locatari, posibilitatea de a fi cu un picior în oraş şi altul în natură. Să aibă posibilitatea de a beneficia de peisaje aparte, să facă jogging în jurul lacului şi, mai ales, să aibă acces facil atât la zona de pădure, cât şi la agitaţia urbană. Cu siguranţă veţi beneficia de toate aceste lucruri, dacă veţi locui în cadrul Transilvania Residence 2.

Te asigurăm că vom construi aşa cum te-am obişnuit: calitativ!

Galerie ansamblu

+ 18 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieMartie 2019
 • Start vânzareMartie 2019
 • FinalizareDecembrie 2020

Facilităţi ansamblu

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Parc

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Coldwell Banker Alpin

DESCRIERE AGENTIE:

Ansamblul rezidential  este promovat de către Coldwell Banker Alpin Brasov, una dintre cele mai mari companii de consultanţă imobiliară, ce face parte din grupul Coldwell Banker, care a fost fondat în anul 1906, în Statele Unite ale Americii. Coldwell Banker este compania cu cea mai lungă tradiţie şi experienţă pe piata imobiliara din America. Brandul s-a extins în timp, iar astăzi poate fi regasit în America de Nord, America Latina, Europa, Asia şi Australia.
Prin reţeaua sa, Coldwell Banker are în momentul de faţă peste 200.000 de brokeri.
Începand din 2007, clienţii din Romania pot beneficia de aceleaşi servicii premium de brokeraj şi consultanţă imobiliară pe care Coldwell Banker le oferă la nivel mondial, pe toate segmentele pieţei: rezidenţial, birouri, industrial, retail, terenuri şi investiţii.
Expunerea, în ţară, este prin intermediul a 10 sucursale, compania fiind dedicata creării unor experienţe imobiliare excepţionale pentru clienţi, prin oferirea unui serviciu cu adevarat remarcabil: consultanţa imobiliară.

PROFESIONALISM

Vă asigurăm că, pe întreaga perioadă de colaborare, veţi fi în contact direct, cu un reprezentant al companiei noastre, care vă va ţine la curent, cu stadiul lucrărilor, oferindu-vă întreg sprijinul, pentru a avea un parteneriat de tip win-win.

Ansamblu promovat, în regim de exclusivitate, de Coldwell Banker Alpin.

Nu percepem comision, pentru aceste proprietăţi

Istoric

Brasov, Zona Central

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie
Indisponibil

Brasov, Zona 13 Decembrie

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat
Indisponibil

Cristian, Zona

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat