• An predare
  Martie 2020
 • Camere
  1 - 4
 • Suprafeţe
  45,75 mp - 111,32 mp
 • Preţuri
  45.124 € - 93.126 €
+5
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 19 Martie 2019

O vila cochetă, care cuprinde 9 unităţi locative şi două spaţii comerciale la parter.
Regim de înălţime P+E+M .
Situat în prelungirea străzii Lungă, la doar 1200 m de această. Acces rapid spre centrul oraşului şi zona comercială. 3km de Centrul Vechi; 4km de Centrul Civic. Acces la reţeaua de transport public - 50m.... vezi mai mult

O vila cochetă, care cuprinde 9 unităţi locative şi două spaţii comerciale la parter.
Regim de înălţime P+E+M .
Situat în prelungirea străzii Lungă, la doar 1200 m de această. Acces rapid spre centrul oraşului şi zona comercială. 3km de Centrul Vechi; 4km de Centrul Civic. Acces la reţeaua de transport public - 50m.

Prezentare

Noul nostru proiect rezidenţial Trepte Panorama vine să completeze întreaga dezvoltare imobiliară, pe care firma Trepte a desfăşurat-o în această zonă a oraşului. Cele aproape 6 ha pe care am construit 121 case „pe pământ” formează astăzi un cartier linştit, în care rezidenţii lui au putut descoperi că se poate locui frumos, ferit de forfota oraşului, dar fără a părăsi facilităţile urbane.

Probabil că cine va opta pentru o locuinţă în noul nostru proiect va face o alegere inspirată; fără îndoială, un apartament într-o zonă de case reprezintă o achiziţie cu atuuri imbatabile.

Apartamentele sunt gândite într-o manieră modernă, adaptată nevoilor noul tip de beneficiar cu contur european. Sigur că locuinţele vor fi conectate la toate utilităţile (apă, gaz, curent, canalizarea oraşului), vor avea centrale termice proprii de bună calitate. Termoizolaţia se va face cu vată bazaltică, iar tâmplăria exterioară va fi de aluminiu.

Suprafaţa terenului, alocată acestui proiect, este de 2375 mp, având un procent de ocupare de 15%. Acesta pare să fie un alt argument al proiectului.

Galerie ansamblu

+ 3 Imagini

Facilităţi ansamblu

Grădiniță, şcoală, liceu

Interfon

Supermarket

Parc

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
1 45,75 mp - 46,60 mp 45.124
2 65 mp - 67,04 mp 62.876 - 66.137
3 94,18 mp - 111,32 mp 91.778 - 93.126
4 109,42 mp 93.126

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 2 camere, în Braşov, zona Bartolomeu

66.371

Braşov, Zona Bartolomeu

Apartament doua camere, absolut superb, predare aprilie 2020

 • 2 camere
 • 65 mp
 • Etaj 2
Apartament de vânzare 2 camere, în Braşov, zona Bartolomeu

58.000

Braşov, Zona Bartolomeu

Apartament doua camere in vila, predare in aprilie

 • 2 camere
 • 52 mp
 • Mansarda
Apartament de vânzare 2 camere, în Braşov, zona Bartolomeu

63.000

Braşov, Zona Bartolomeu

Apartament, in vila, predare in aprilie

 • 2 camere
 • 58 mp
 • Etaj 2/2

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Societatea TREPTE are experienţă în realizarea de servicii de antreprenoriat general în domeniul construcţiilor civile şi industriale. Profesionistă deja în domeniul construcţiilor civile, TREPTE a realizat de asemenea proiecte de tip industrial, oferind soluţii constructive pentru hale industriale, depozite sau spaţii de producţie.

Dezvoltare imobiliara

Dezvoltarea imobiliară în viziunea noastră reprezintă construirea de ansambluri rezidenţiale în care proprietarii să fie cât mai aproape de pământ. Pe scurt, ne place să construim case în care să locuiască o singură familie. Casele sunt construite tradiţional, din cărămidă, dar beneficiază de izolaţii şi instalaţii moderne.

Conceptul acestor locuinţe şi sistemul constructiv le fac practice şi economice. Locuinţele oferă mult spaţiu util în comparaţie cu suprafaţa construită.

Obiectivul nostru este să construim case cu unul dintre cele mai bune raporturi calitate/preţ. Economicul nu dăunează confortului, astfel încât construcţiile noastre să poată asigura o calitate normală a vieţii la un cost redus. Ne bucurăm să vedem că ceea ce construim reprezintă de cele mai multe ori reşedinţa principală pentru clienţii noştri şi că putem să asigurăm un cadru pentru păstrarea şi dezvoltarea valorilor familiei.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Ansambluri similare