• An predare
  August 2017
 • Camere
  2, 3 şi 4 camere
+19
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 28 August 2018

Dinamic City este un proiect nou, îndrăzneţ, situat într-o locaţie de excepţie a capitalei - zona Floreasca. Accesul pe strada Dâmbovicioarei nr. 6-8 se face din Bd. Barbu Văcărescu, o arteră importantă ce face legătura între Nordul şi Centrul capitalei.
Proiectul Dinamic City este conceput cu un design îndrăzneţ, abordând încrezător influenţe nordice, folosind produse de o calitat... vezi mai mult

Dinamic City este un proiect nou, îndrăzneţ, situat într-o locaţie de excepţie a capitalei - zona Floreasca. Accesul pe strada Dâmbovicioarei nr. 6-8 se face din Bd. Barbu Văcărescu, o arteră importantă ce face legătura între Nordul şi Centrul capitalei.
Proiectul Dinamic City este conceput cu un design îndrăzneţ, abordând încrezător influenţe nordice, folosind produse de o calitate excepţională.

Proiectul pune la dispoziţia clienţilor săi apartamente de 2, 3 şi 4 camere, care aduc în prim-plan accente urban-moderne, o reinterpretare a stilului industrial, o noutate din punct de vedere al designului interior în proiectele rezidenţiale noi ale Capitalei. De asemenea, clienţii noştri nu vor avea stresul găsirii unui loc de parcare când ajung acasă datorită locurilor de parcare subterane existente.

Localizare
Ansamblul residenţial este localizat pe strada Dambovicioarei nr. 6-8, la numai 600 metri distanţă de Mall-ul Promenada, la 600 metri de metrou, la 100m de parcul Verdi. De asemenea locaţia este de excepţie având în vedere şi apropierea de Centrul Pescariu Sport & SPA, cât şi de diferite locuri de socializare. Un aspect important, deloc de neglijat, este şi deplasarea facilă către Aeroportul Otopeni.

Design îndrăzneţ
Dinamic City se distinge prin stilul simplu abordat, aproape grafic. Pentru continuitatea designului minimalist, uşile interioare cu toc ascuns sunt perfecte. Astfel, Dinamic City a ales uşile interioare cu toc ascuns Filomuro pentru eleganţa lor. Uşile se întind pe toată înălţimea peretelui, iar tocul nu întrerupe armonia liniilor şi a spaţiului din apartament. Sistemul de iluminat este unul economic, păstrând în acelaşi timp linia urban-modernă a proiectului.
Finisajele alese sunt moderne şi de calitate, numele implicate în proiect fiind de rezonanţă pentru arhitecţii şi designerii de interior. Băile poartă amprenta Porcelanosa-Lider în fabricarea de plăci ceramice, implicându-se masiv în cercetările din domeniu şi inovând în permanenţă acest sector. Grupul este specializat în plăci ceramice în formate şi finisaje extrem de variate, remarcându-se prin tehnologia de fabricare, designul inovator şi calitatea imbatabilă.
 Am ales pentru apartamentele noastre obiecte sanitare elegante, realizate din materiale de înaltă calitate care au fost, de asemenea, premiate pentru design-ul lor, Roca Design. Astfel, puteţi beneficia de o calitate şi design de lux la un preţ convenabil. Acestea fiind detalii care aduc plus valoare şi personalitate proiectului.

Dinamic City – un proiect conceput să iasă din tiparul rutinei, care se adresează persoanelor active, moderne, deschise către inovaţie.  

Galerie ansamblu

+ 17 Imagini

Proprietăţi în ansamblu

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 3 camere, în Bucuresti, zona Floreasca

320.000 €+TVA

Bucuresti, Zona Floreasca

DUPLEX 3 camere, imobil nou, COMISION 0%

 • 3 camere
 • Etaj 9/10
Apartament de vânzare 5 camere, în Bucuresti, zona Floreasca

650.000 €+TVA

Bucuresti, Zona Floreasca

PENTHOUSE, zona Floreasca

 • 5 camere
 • 410 mp
 • Etaj 10/10
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucuresti, zona Aviatiei

165.000 €+TVA

Bucuresti, Zona Aviatiei

Apartament de 2 camere, DUPLEX

 • 2 camere
 • 71 mp
 • Parter/10
Apartament de vânzare 4 camere, în Bucuresti, zona Floreasca

247.676 €+TVA

Bucuresti, Zona Floreasca

Apartament 4 camere, imobil nou, FINALIZAT

 • 4 camere
 • 143 mp
 • Parter/10

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

DINAMIC CITY

dinamiccity.ro/

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Ansambluri similare