Indisponibil
 • An predare
  Septembrie 2019
 • Camere
  1 - 3
 • Suprafeţe
  36,45 mp - 118,66 mp
 • Preţuri
  40.272 € - 94.190 €
+16
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 05 Iunie 2019

Astorium Residence este un proiect rezidenţial nou situat în cartierul Titan, la o distanţă de 800 de m de staţia de metrou Nicolae Teclu.
Ansamblul este format din 5 blocuri de apartamente , cu un regim de înălţime P+2+3Retras şi oferă un număr 160 de locuinţe cu una, două, trei camere având suprafeţe între 37 mp şi 118mp.... vezi mai mult

Astorium Residence este un proiect rezidenţial nou situat în cartierul Titan, la o distanţă de 800 de m de staţia de metrou Nicolae Teclu.
Ansamblul este format din 5 blocuri de apartamente , cu un regim de înălţime P+2+3Retras şi oferă un număr 160 de locuinţe cu una, două, trei camere având suprafeţe între 37 mp şi 118mp.

Prezentare

Amplasarea într-o zonă rezidenţială nouă, cu acces rapid la mijloacele de transport în comun, la 800 de m de staţia de metrou Nicolae Teclu infrastructura completă, vecinătatea unor centre comerciale importante, Auchan, Dedeman, Kika, Metro, Jumbo Ikea, facilităţile oferite şi spaţiile verzi din cadrul complexului, sunt tot atâtea motive pentru care să vă îndreptaţi atenţia către Astorium Residence atunci când sunteţi în căutarea unei locuinţe noi.

Prima fază a proiectului Astorium Residence cuprinde construirea a 2 clădiri însumând 64 de apartamente, 6 garsoniere, 50 de apartamente cu două camere şi 8 apartamente cu 3 camere ce urmează a fi livrate în până la sfârşitului anului 2018.

A doua fază cuprinde construirea a încă 2 blocuri similare cu încă 64 de apartamente ce vor fi livrate în prima parte a anului 2019 , iar în faza a treia vor fi date în folosinţă a ultimele 32 de apartamente, până la finalul anului 2019.

Finisaje interioare:

-Tâmplarii din PVC Salamander cu geamuri tripăne 7 camere;
-Centrală termică proprie Bosch garanţie 5 ani;
-Baterii Kludi garanţie 5 ani;
-Băi mobilate şi utilate;
-Uşi de interior;
-Gresie, faianţă şi parchet de calitate superioară cu posibilitatea alegerii de către client a nuanţelor dorite.

Ansamblul oferă oportunităţi foarte bune atât pentru locuit cât şi pentru investiţie. Localizarea face ca accesul către centru să fie foarte uşor, atât cu maşina cât şi cu metroul sau mijloacele de transport în comun de suprafaţă.

Astorium Residence oferă şi locuri de parcare supraterane, pentru fiecare unitate locativă.

Variante de plată:

Pentru a avea acces la cele mai avantajoase soluţii de finanţare, un consultant din cadrul departamentului de vânzări va crea o ofertă personalizată şi va consilia în alegerea celei mai potrivite variante de achiziţie şi creditare după cum urmează:

– credit prima casă;
– credit ipotecar;
– discount.

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 15 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieMartie 2018
 • Start vânzareMai 2018
 • FinalizareIanuarie 2019
 • Start vânzareMai 2018
 • Start construcţieOctombrie 2018
 • FinalizareSeptembrie 2019

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Andoch Construct Investment

Andoch Construct Investment este o firmă dinamică, dornică să-şi consolideze poziţia pe segmentul de piaţă pe care acţionează prin execuţii de lucrări al căror element de referinţă să fie CALITATEA.

Andoch Construct Investment şi-a început activitatea pe piaţa dezvoltatorilor din domneiul imobiliar cu lucrarea Astorium Residence, care prin calitatea execuţiei şi seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clienţii, a adus cel puţin capitalul de încredere care să o recomande pentru noi colaborări şi proiecte.