Indisponibil
 • An predare
  Ianuarie 2011
 • Camere
  1 - 3
 • Suprafeţe
  39,40 mp - 81,59 mp
 • Preţuri
  43.400 € - 87.200 €
+13
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 01 Noiembrie 2019

Citylights Pipera este un ansamblu rezidenţial cu un raport foarte bun între locaţie, preţ, calitatea finisajelor şi suprafaţa apartamentelor. Ansamblul este poziţionat pe strada Popasului, lângă staţia mijloacelor de transport în comun Citylights.... vezi mai mult

Citylights Pipera este un ansamblu rezidenţial cu un raport foarte bun între locaţie, preţ, calitatea finisajelor şi suprafaţa apartamentelor. Ansamblul este poziţionat pe strada Popasului, lângă staţia mijloacelor de transport în comun Citylights.

Prezentare

Citylights Pipera este un ansamblu rezidenţial finalizat şi pregătit pentru a te muta imediat. Este situat pe strada Popasului nr. 78, vis a vis de Padurea Andronache, în imediata apropiere a autostrazii urbane A3. Are acces către zona de birouri din nordul Bucureştiului şi la toate facilităţile oferite de aceasta: centre comerciale, restaurante sau centre de învăţământ.

Autobuzele 1 ( catre Doamna Ghica ) si 2 ( catre Mall Baneasa ) opresc în faţa complexului, în staţia Citylights. La 400 m opresc şi autobuzele 153, 335, 445, 567, iar staţia de metrou Pipera este doar la 1,5 km distanţă. Facilităţile aflate în vecinatatea complexului sunt: benzinărie 50 m, supermarket Mega Express - 500m, Mall Global - 1km, Carrefour Colentina - 2 km.

Ansamblul Rezidenţial este format din 4 blocuri, cu un regim de înaltime S+8, care găzduiesc un total de 144 de apartamente şi 200 de parcări, dar care ocupă doar 26% din suprafaţa întregului teren. Restul terenului, în suprafaţă de 3700mp, este folosit de locatari pentru plimbare, socializare sau orice altă activitate de petrecere a timpului în aer liber, accesul auto fiind restricţionat.

Finisajele, precum gresia, faianţă, uşile sau parchetul sunt la alegerea ta, astfel îţi poţi pune de la început amprenta personală în viitorul tău apartament. Băile sunt echipate cu obiecte sanitare Grohe Bau, producător German. Fiecare apartament este dotat cu centrală termică marca Romstal Habitat, iar toate utilitatile sunt contorizate în mod individual.

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 12 Imagini

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Parc

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Citylights Pipera

Vânzătorul este un dezvoltator şi investitor imobiliar cu experienţă de peste 10 ani. Printre proiectele sale se numară atât proiecte rezidenţiale, cât şi proiecte de birouri. Prin experienţa şi expertiza sa, vânzătorul reuşeşte să pună în acord proiecte sustenabile în raport cu nevoile pieţii. Proiectul Citylights Pipera este unul dintre acestea.