• An predare
  Iunie 2021
 • Camere
  1 - 3
 • Suprafeţe
  37 mp - 166 mp
 • Preţuri
  33.900 € - 127.000 €
+46
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 13 Octombrie 2020

CROWN RESIDENCE RAHOVA, este cel mai nou proiect imobiliar care va fi edificat în zona Sos. Alexandriei ( Teiuş - Farmacia Tei), zonă extrem de căutată în ultima vreme de către clienţii apartamentelor noi puse în vânzare la preţuri accesibile de către marile proiecte aflate în această parte a Capitalei, cum sunt: Confort Urban Residence Rahova, Best Residence.... vezi mai mult

CROWN RESIDENCE RAHOVA, este cel mai nou proiect imobiliar care va fi edificat în zona Sos. Alexandriei ( Teiuş - Farmacia Tei), zonă extrem de căutată în ultima vreme de către clienţii apartamentelor noi puse în vânzare la preţuri accesibile de către marile proiecte aflate în această parte a Capitalei, cum sunt: Confort Urban Residence Rahova, Best Residence.

Prezentare

Proiectul se desfăşoară în 3 etape clar stabilite şi prevede un număr total de 6 blocuri cu locuinţe diversificate, care dispun de un regim de înălţime mixt, blocurile având între 4 şi 10 etaje. Prima etapă este deja finalizată şi locuită, iar proiectul se conturează din ce în ce mai frumos.

Începând cu luna iulie a anului 2019 a demarat construcţia primei faze care a prevăzut atât garsoniere spaţioase, cât şi apartamente cu 2 şi 3 camere foarte bine compartimentate, echilibrate din punct de vedere al spaţiului locativ, foarte bine finisate, echipate excelent, branşate la utilităţi şi contorizate separat, însoţite bineînţeles de locuri de parcare individuale, spaţii verzi amenajate şi locuri de joacă destinate copiilor.

Amplasat în imediata apropiere a proiectelor rezidenţiale consacrate din această zonă şi la o mică distanţă faţă de punctele de interes major, proiectul dispune de o poziţie excepţională, fiind amplasat stradal într-o zonă care dispune de infrastructură completă şi căi de acces ample, utilităţi de la marii furnizori şi cel mai important,  acces facil către centrul Capitalei prin mijloacele de transport în comun (tramvaiul 32, STB 227, 117, ş.a.).

Proiectul va fi uşor diferit faţă de construcţiile din zonă, optându-se aici pentru o schimbare radicală a arhitecturii, începând cu coloristica şi sfârşind cu volumetria imobilelor.

Faţada proiectului va purta o combinaţie modernă de culori, cu accente evidenţiate cu piatră decorativă la intrarea în bloc şi cu bandă led în interior pentru un plus de eleganţă şi confort.

Ansamblul CROWN RESIDENCE RAHOVA este compus din aproximativ 370 de unităţi locative mixte, atât garsoniere decomandate cât şi apartamente spaţioase cu două şi trei camere, cu suprafeţe cuprinse între 37  şi 80 mp şi preţuri accesibile care pleacă de la  32.900 euro pentru o garsonieră şi 79.900 euro pentru un apartament generos cu 3 camere, preţuri ce includ cota de tva 5% aferentă construcţiilor noi.

Proiectul dispune de dublu acces, atât din strada Pucheni, cât şi din strada Garoafei, iar primele două blocuri, ce dispun de 76 de unităţi locative, au demarat dinspre strada Garoafei, sunt deja finalizate şi locuite.

Etapa 2 prevede două blocuri, cu regim de înălţime Demisol + Parter + 8 etaje + etaj 9 retras, precum şi apartamente cu 2 şi 3 camere, dar şi garsoniere.

Termenul de predare este iunie 2021, iar rezervările deja au început, imobilele putând fi vizionate.

Locurile de parcare de care dispune întreg proiectul se pot achiziţiona separat faţă de preţul achitat pentru apartament, după cum urmează:

Parcare exterioară, 1 loc = 2500 Eur + TVA 19%

Sistemul constructiv de o calitate superioară, prevede cadre de beton armat, închideri din cărămidă porotherm şi compartimentări din acelaşi tip de cărămidă, peste care se aplică tencuiala mecanizată de la Baumit, dar şi instalaţiile sanitare din polipropilena, instalaţiile electrice din cupru sau termoizolaţia din polistiren EPS 70 de 10 cm.

Proiectul beneficiază de toate utilităţile oraşului – gaze, curent electric, apă curentă, canalizare de la principalii furnizori ai Capitalei – Distrigaz/Engie, Enel, Apa Nova, dispune de infrastructură completă, străzi asfaltate şi iluminate public, cu acces facil către toate punctele de interes cum sunt şcolile, grădiniţele, unităţile spitaliceti, pieţele şi magazinele.

Finisaje

Toate apartamentele din CROWN RESIDENCE RAHOVA se vând “la cheie” – complet finisate, branşate la toate utilităţile, contorizate separat şi dispun de:

-centrală proprie de apartament, prin condensare, 24 kw – Immergas;
-calorifere oţel –Copa/Convex;
-apometre;
-uşi de interior – Bella Casă;
-uşa intrare antiefracţie BestImp;
-tâmplărie pvc 5 camere –Veka , 70 mm , sticlă Low-e, feronerie ROTO;
-gresie, faianţă – Kai/Keros;
-parchet – Avalon;
-obiecte sanitare în baie, din ceramic – FormaVita;
-aparataj electric modular – LeGrande;
-videointerfon brand Commax.

Vecinătăţi:

-Retail/Marketuri:
-Lidl Teiuş – 10 min;
-Mega Image Pucheni – 7 min;
-Piaţă Rahova – 10 min;
-Cora Alexandriei – 15 min;
-Zonă Promenadă Comercială Teiuş – Calea Rahovei – 10 min;
-Învăţământ preşcolar/şcolar:
-Şcoala Mircea Santimbreanu (amplasată în capătul străzii Garoafei) – 5 min;
-Şcoala Generală 127- 5 min;
-Şcoala Generală 131 – 10 min;
-Grădiniţa 185 (amplasată în capătul străzii Garoafei) – 5 min;
-Grădiniţa Paradisul Verde (amplasată peste drum de proiect, pe strada Pucheni) – 5 min.

Alte puncte de interes major:
-Oficiul Poştal 51;
-Farmacia Tei – strada Pucheni;
-Clinică medicală – AIS;
-Piaţa Rahova;
-Piaţa Pucheni.

Mijloace de transport în comun:

RATB – 227 la 50 m, 117, 32.

Divizia financiară Credit24h.ro:

Divizia noastră financiară Credit24h.ro va oferi consultanţă specializată în identificarea soluţiilor de finanţare pentru obţinerea creditelor, destinată tuturor celor ce intenţionează să achiziţioneze o locuinţă, aceste servicii fiind adresate oricărei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achiziţionarea unui imobil.

Departamentul se ocupă de partea financiară a tranzacţiilor imobiliare, de relaţia cu băncile care acordă aceste împrumuturi şi oferă atât soluţii foarte rapide, cât şi personalizate pentru cei care întâmpină dificultăţi în obţinerea creditelor de orice fel.

Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic şi imediat consilierii noştri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate sau puteţi merge direct la biroul de vânzări pus la dispoziţia dvs. de Sudrezidential, din Şoseaua Sălaj, nr. 363, în cadrul proiectului Confort Urban Residence Rahova.

Pentru a viziona alte proiecte, vă punem la dispoziţie şi alte birouri de vânzări, respectiv cel din Sos. Olteniţei nr. 15-15 A (capăt RATB 634), cel de pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Apărătorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucureşti, sector 4, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noştri mereu amabili şi prietenoşi, dispuşi să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele şi promoţiile noastre.

În cadrul acestor birouri de vânzări, puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dvs, precum şi a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionărilor cu maşinile companiei.

Fatada proiectului va purta o combinatie moderna de culori, cu accente evidentiate cu piatra decorativa la intrarea in bloc si cu banda led in interior, pentru un plus de eleganta si confort.

Ansamblul CROWN RESIDENCE RAHOVA este compus din aproximativ 370 de unitati locative mixte, atat garsoniere decomandate cat si apartamente spatioase cu doua si trei camere, cu suprafete cuprinse intre 37  si 80 mp si preturi accesibile care pleaca de la  32.900 euro pentru o garsoniera si 79.900 euro, pentru un apartament generos cu 3 camere, preturi ce includ cota de tva 5% aferenta constructiilor noi.

Proiectul dispune de dublu acces, atat din strada Pucheni, cat si din strada Garoafei, iar primele doua blocuri, ce dispun de 76 de unitati locative, au demarat dinspre strada Garoafei, sunt deja finalizate si locuite.

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 45 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieIulie 2019
 • FinalizareSeptembrie 2020
 • FinalizareIunie 2021

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Lift

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
1 37 mp - 42 mp 33.900 - 41.900
2 49 mp - 118 mp 51.900 - 91.000
3 70 mp - 166 mp 71.900 - 127.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

SudRezidential.ro - Vânzări apartamente noi, direct de la dezvoltator, 0 % comision.

Istoric

Indisponibil

Bucuresti, Zona Rahova

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Ansambluri similare