• An predare
  Octombrie 2019
 • Camere
  5
 • Suprafeţe
  420 mp
 • Preţuri
  700.000 €
+21
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 22 Ianuarie 2020

David Residence Iancu Nicolae este format din 7 vile moderne de lux, într-un complex închis. Este amplasat într-una dintre cele mai exclusive zone din capitala - Erou Iancu Nicolae - liniştit, frumos, dar accesibil şi dinamic.
Fiecare casă are 425 de metri pătraţi. Oferim clienţilor noştri două tipuri de vile, A sau B, cu 5 dormitoare fiecare. Vilele se află în imediata apropiere de mari centre comerciale, supermarket-uri, ... vezi mai mult

David Residence Iancu Nicolae este format din 7 vile moderne de lux, într-un complex închis. Este amplasat într-una dintre cele mai exclusive zone din capitala - Erou Iancu Nicolae - liniştit, frumos, dar accesibil şi dinamic.
Fiecare casă are 425 de metri pătraţi. Oferim clienţilor noştri două tipuri de vile, A sau B, cu 5 dormitoare fiecare. Vilele se află în imediata apropiere de mari centre comerciale, supermarket-uri, bănci, companii, şcoli private şi grădiniţe şi multe altele.

Complex FINALIZAT! Disponibilitate imediată

Descarcă PDF

Galerie ansamblu

+ 19 Imagini

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Case

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
5 420 mp 700.000

Detalii proprietăţi

Casa de vânzare 6 camere, în Bucuresti, zona Iancu Nicolae

700.000 €+TVA

Bucuresti, Sector 1, Zona Iancu Nicolae (Pipera)

DAVID RESIDENCE-IANCU NICOLAE

 • 6 camere
 • P+1E

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Fiind o companie independentă de dezvoltare imobiliară şi de investiţii imobiliare, David Residence a devenit un element de calitate în ceea ce priveşte imobiliarele din Bucureşti. Identificăm cele mai bune oportunităţi de investiţii în imobiliare pe care le finanţăm în mod privat pentru a achiziţiona, gestiona şi transforma proiecte rezidenţiale, spaţii comerciale, clădiri de birouri şi proprietăţi hoteliere în zona centrală şi nordică din Bucureşti.

Avem ani de experienţă în oferirea celor mai bune, mai fiabile şi accesibile oportunităţi imobiliare pentru familii, antreprenori şi companii. Pe piaţa imobiliară dinamică a capitalului, proiectele David Residence vor răspunde şi vor depăşi toate gusturile şi aşteptările.

Istoric

Bucuresti, Zona 1 Mai

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Vanzari