Global City Residence Mihai Bravu

 • An predare
  Finalizat
 • Camere
  2 - 4 camere
 • Suprafeţe
  55 mp - 100 mp
 • Preţuri
  79.800 € - 145.000 €
+2
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 05 Mai 2021

În ultimii ani ne-am obişnuit ca marea majoritate a ofertelor de noi ansambluri imobiliare din Bucureşti să fie localizate spre periferia oraşului sau chiar în afara oraşului, la "câteva minute" de ieşirea din oraş sau de ultima staţie de metrou.... vezi mai mult

În ultimii ani ne-am obişnuit ca marea majoritate a ofertelor de noi ansambluri imobiliare din Bucureşti să fie localizate spre periferia oraşului sau chiar în afara oraşului, la "câteva minute" de ieşirea din oraş sau de ultima staţie de metrou.

Bucură-te de linişte, confort şi siguranţă într-o locaţie excelentă!

Oricât de tentante ar fi prezentările unor astfel de oferte au cu toate un mare dezavantaj: distanţă faţă de principalele puncte de interes din oraş: şcoli, spitale, instituţii ale statului sau locurile de muncă ale locatarilor – ceea ce duce parctic la dependenţă deplasării cu autoturismul propriu.

Lansarea proiectului Global City Residence Mihai Bravu vine în întâmpinarea necesităţilor dvs. cu o localizare semicentrală, proiectul fiind amplasat pe sos. Mihai Bravu, nr. 451-471, vis-a-vis de staţia de metrou Mihai Bravu , la cca. 7 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului şi Delta Văcăreşti. La doar o staţie de metrou distanţă se află Universităţile Titu Maiorescu , Dimitrie Cantemir şi Nicolae Titulescu. În zonă există centre comerciale precum LIDL şi Mega Image, dar şi mall-uri – Sun Plaza sau Mall Vitan.

Ansamblul este compus din 3 tronsoane (blocuri) cu acelaşi regim de înălţime, structurat pe cadre de beton armat, cu cărămidă porotherm, atât interior cât şi exterior, izolat termic şi fonic. Unităţile locative de 2, 3 sau 4 camere , structurate sub diferite compartimentări se adresează atât tinerilor cât şi familiilor pentru un confort sporit, transformând “casă în acasă” .

Parterul şi mezaninul întregului ansamblu vor avea destinaţie spaţiu comercial, iar locurile de parcare vor fi prevăzute atât în subsolul blocului cât şi suprateran.

Edificarea ansamblului se va desfăşura în etape, astfel primul bloc va cuprinde unităţi de 2, 3 şi 4 camere şi va avea ca termen de finalizare şi predare la cheie, a unităţilor locative, toamna anului 2019 .
Cea de-a 2-a etapă cuprinde edificarea celorlalte 2 blocuri, cu termen de finalizare 2020.

Galerie ansamblu

Stadiu ansamblu

 • FinalizareNoiembrie 2019
 • FinalizareMai 2020

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 55 mp - 65 mp 79.800 - 89.500
3 76 mp - 87 mp 110.000 - 126.500
4 100 mp 145.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Global City Residence

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office