• An predare
  Finalizat
 • Camere
  1 - 3 camere
 • Suprafeţe
  37 mp - 98 mp
 • Preţuri
  49.500 € - 121.000 €
+8
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 07 Aprilie 2021

Complexul Rezidenţial Ivory, situat în zona de Nord a capitalei, este locul pe care îl cauţi pentru a te retrage din agitaţia oraşului, fără a ieşi cu adevărat din ea.
Oaza ta de linişte din mijlocul junglei urbane.... vezi mai mult

Complexul Rezidenţial Ivory, situat în zona de Nord a capitalei, este locul pe care îl cauţi pentru a te retrage din agitaţia oraşului, fără a ieşi cu adevărat din ea.
Oaza ta de linişte din mijlocul junglei urbane.

Prezentare

Poziţionat pe Bd. Pipera nr. 1, la 100m de Rond OMV-Pipera, în locul pe care mulţi îl numesc deja Sillicon Valley al Bucureştiului şi zona cu cea mai amplă dezvoltare din ultimii ani, Complexul Rezidenţial Ivory este oaza ta de linişte, din mijlocul junglei urbane.

Individualismul stilistic, calitatea produselor, atenţia pentru detalii şi localizarea excelentă, aproape de toate zonele de mare interes ale oraşului, fac din Complexul Rezidenţial Ivory locul perfect pentru ca tu să simţi pulsul oraşului din confortul casei tale.

Crearea unui ansamblu rezidenţial care să se distingă prin confort şi siguranţă, dar şi printr-o diversitate de forme şi spaţii de locuit foarte generoase, constituie un aspect de maxim interes pentru noi.

Galerie ansamblu

+ 6 Imagini

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
1 37 mp - 53 mp 49.500 - 79.000
2 55 mp - 98 mp 73.000 - 121.000
3 83 mp 121.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

IVORY RESIDENCE

Cu peste 20 de ani de experienţă în dezvoltarea proprietăţii, Comfort Homes construieşte locuinţe cu valoare superioară şi design inspirat. Portofoliul dezvoltărilor imobiliare ale Comfort Homes prezintă o experienţă exemplară şi ambiţia de a oferi proiecte excepţionale nu doar în Bucureşti, ci şi în Londra, Birmingham, Somerset.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Ansambluri similare