Nordis Residence Herastrau Park

Indisponibil
  • Camere
    2,3,4 CAMERE
+2
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 07 Octombrie 2019

Nordis Residence Herăstrău Park este un proiect rezidenţial premium situat în cea mai bună locaţie din Bucureşti, în apropierea parcului Herăstrău. Întregul ansamblu este proiectat în ideea de confort şi eleganţă, cu atribute de clădire green.

Îmbinăm preocuparea pentru estetic cu grija pentru funcţionalitate, eficienţă şi protejarea mediului în locuinţ... vezi mai mult

Nordis Residence Herăstrău Park este un proiect rezidenţial premium situat în cea mai bună locaţie din Bucureşti, în apropierea parcului Herăstrău. Întregul ansamblu este proiectat în ideea de confort şi eleganţă, cu atribute de clădire green.

Îmbinăm preocuparea pentru estetic cu grija pentru funcţionalitate, eficienţă şi protejarea mediului în locuinţe pline de stil şi personalitate, cu ambianţe spectaculoase aflate în cea mai exclusivistă zonă a capitalei.

Nordis Residence Herăstrău Park

Ultimele apartamente disponibile !

LOCALIZARE ŞI APARTAMENTE:

Situat în frumosul cartier Herăstrău – Şoseaua Nordului, la câţiva paşi de Parcul Herăstrău, Nordis Residence este un proiect rezidenţial Premium, ce îmbină preocuparea pentru estetic cu grija pentru funcţionalitate, eficienţă şi protejarea mediului.

Proiectul are un regim mic de înălţime şi oferă 28 de apartamente cu 2, 3 şi 4 camere. În garajul subteran al clădirii există locuri de parcare pentru toate apartamentele.

Întregul ansamblu este proiectat în ideea de confort şi eleganţă. Dintre beneficiile ansamblului amintim: terase spaţioase – pentru relaxare, spaţii vitrate mari – pentru un plus de lumină, bucătării separate – pentru confort ridicat, sală de fitness– pentru tonus şi energie sporită, sistem de supraveghere video – pentru mai multă siguranţă.

Pentru un consum energetic scăzut şi protejarea mediului, am folosit o serie de elemente “verzi”: corpuri de iluminat cu LED pentru spaţiile comune şi garaj, izolarea termică a imobilului cu rocă bazaltică – produs natural,  panouri solare pe acoperiş pentru încălzirea apei menajere.

UNITĂŢI DISPONIBILE

- Apartamente 2 camere: 155.000 Euro +TVA;
- Apartamente 3 camere: 230.000 Euro +TVA;
- Apartament 3 camere de 240.000 Euro +TVA;
- Apartament 4 camere: 295.000 Euro +TVA;
- Loc de parcare subteran: 21.000 Euro +TVA;
- Loc de parcare exterior: 17.000 Euro +TVA.

DESIGN ŞI ARHITECTURĂ

Imobilul are o arhitectură elegantă, plină de personalitate, reprezentativă pentru viitorii proprietari. Zona de lobby are o suprafaţă generoasă si este elegant finisată cu îmbinări moderne între granit şi oglinzi, spaţiul fiind întregit de o grădină verticală. Imobilul este echipat cu un lift modern Schindler de 7 persoane, ce face legătura între garajul subteran şi etajele curente.

SISTEM CONSTRUCTIV

Structura de rezistenţă este asigurată de un sistem mixt de cadre şi diafragme din beton armat tip „placă dală”, fără grinzi aparente, iar înălţimea liberă este de aproape 3 m. Pereţii exteriori sunt realizaţi din cărămidă eficientă Porotherm cu grosime de 25 cm, ce conferă un confort termic superior, îmbunătăţit prin placarea cu sistem termoizolant de faţadă – compus din rocă bazaltică (produs natural) de 10 cm grosime.

Pentru izolare fonică, pereţii de separare între apartamente şi apartamente/casa scării sunt realizaţi din cărămidă plină şi au grosimea de 25 cm. Compartimentare apartamentelor este realizată din pereţi de gips-carton, prin suprapunerea a câte 2 plăci pe fiecare parte, una dintre ele fiind Rigips Fonic şi izolaţie cu vată minerală Isover Akusto de 10 cm grosime, pentru o bună izolare fonică. Tâmplăria exterioară este “tripan”, fiind realizată din profile PVC import Germania, marca Salamander, iar geamul este tip four season pe exterior şi low-E pe interior, asigurând un confort termic sporit, dar şi un climat sănătos în interior.

SISTEME DE INSTALAŢII

Imobilul este racordat integral la reţelele de alimentare cu apă, canalizare, energie electrică, gaze naturale, telefon, cablu TV. Contorizarea utilităţilor se face individual pentru fiecare apartament. Evacuarea deşeurilor menajere este asigurată prin camera pubelelor amplasată la demisolul imobilului, prevăzută cu aer condiţionat.

În băi, obiectele sanitare sunt din gama Villeroy&Boch, rezervoarele îngropate Grohe, şi robinetăria din gama Kludi. Încălzirea şi apa caldă menajeră sunt asigurate de un sistem mixt, format din centrală termică de imobil şi panouri solare, iar contorizarea utilităţilor se face individual pentru fiecare apartament.

Aparatele şi echipamentele electrice sunt marca Legrand, gama Bticino. Ansamblul este prevăzut cu sală de fitness, saună, complet utilate, deservite de un grup sanitar cu duş.  Pentru siguranţa dumneavoastră imobilul este prevăzut cu instalaţie de videointerfon, iar în exteriorul clădirii este instalat sistem de supraveghere video.

FINISAJE ŞI DOTĂRI

În apartamente, vopsitoria pereţilor şi tavanelor este realizată cu vopsele superlavabile de import, iar culoarea standard este alb. În dormitoare, hol şi living, pardoseala este finisată cu parchet din lemn triplustratificat, import, Khars. Uşile interioare sunt de tip celular, producător Pinum, cu feronerie inox satinat. Finisarea băilor este realizată cu ceramică din import, Marazzi. Terasele sunt placate cu lemn deck, cu rosturi de scurgere de 5 mm între plăci, iar balustradele sunt realizate dintr-un sistem de zidărie şi sticlă. În holul de acces şi pe scara imobilului pardoseala este placată cu granit.

DEZVOLTATOR 

Cu o experienţă de peste 11 ani în domeniul imobiliar, Nordis are în portofoliu câteva sute de proprietăţi vândute în proiecte rezidenţiale exclusive. Activităţile Nordis în cadrul acestor proiecte au inclus: consultanţă pentru achiziţia terenului şi oportunitatea investiţiei, management de proiect, vânzare ansambluri în exclusivitate.

Proiectul Nordis Residence – Herastrau Park beneficiază astfel de un know-how semnificativ în domeniul dezvoltării imobiliare. La aceasta se adaugă o excelentă cunoaştere a zonei rezidenţiale Herăstrău – Şoseaua Nordului.

Galerie ansamblu

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Nordis Residence

Istoric

Indisponibil

Bucuresti, Zona Nord

Ansamblu Rezidenţial

  • Apartamente
  • Finalizat