Novum Invest Splaiul Independentei - Politehnica

 • An predare
  Mai 2016
 • Camere
  1, 2, si 3 camere
 • Suprafeţe
  38,31 mp -132,80 mp
 • Preţuri
  47.900 Euro - 110.000 Euro
+20
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 02 Decembrie 2019

Într-o zonă apropiată de centrul capitalei, imobilul rezidenţial Splaiul Independeţei Parcul Politehnicii - reprezintă unul dintre proiectele în desfăşurare ale Novum Invest, care păstrează calitatea şi designul modern al tuturor imobilelor puse la dispoziţie de dezvoltatorul imobiliar. Astfel, apartamentele noi din zona Politehnica, beneficiază de numeroase avantaje, astfel încât locuinţele noastre s... vezi mai mult

Într-o zonă apropiată de centrul capitalei, imobilul rezidenţial Splaiul Independeţei Parcul Politehnicii - reprezintă unul dintre proiectele în desfăşurare ale Novum Invest, care păstrează calitatea şi designul modern al tuturor imobilelor puse la dispoziţie de dezvoltatorul imobiliar. Astfel, apartamentele noi din zona Politehnica, beneficiază de numeroase avantaje, astfel încât locuinţele noastre să devină oricând căminul ideal, pentru orice familie sau viitor rezident.

LOCALIZARE

Ansamblul rezidential se construieşte în zona Grozaveşti, pe Splaiul Independentei, la numarul 313 B, lângă intrarea în Politehnica Bucureşti, cu acces imediat spre staţia de metrou Grozăveşti.
În zonă sunt numeroase puncte de atracţie şi petrecere a timpului liber: parcuri, centre comerciale,licee, şcoli, grădiniţe, centre fitness şi wellness, etc.
Poziţionarea ansamblului face ca acesta să fie ferit de zgomotul aglomeraţiei bulevardului, zona fiind foarte liniştită, însă în acelaşi timp accesul catre mijloacele de transport se face  foarte uşor.

CARACTERISTICI ANSAMBLU

Ansamblul rezidenţial este compus din 8 blocuri, primele două cu 120 de apartamente urmând să fie date în folosinţă în primavara anului 2016,  urmatoarele 2 în toamna aceluiaşi an.
Conform legii în construcţii, ansamblul, Novum Invest Splaiul Independentei, se încadrează pe partea de rezistenţă în domeniul de exigent A1,A2 - rezistenţă şi stabilitate la solicitari statice şi dinamice, inclusive cele seismic.

*Structura este alcătuită din cadre de beton armat B350 în placa cu B400 în stâlpi, conlucrând cu pereţi structurali din beton armat monolit.

*Fundaţia este radier general din beton armat;

*Zidăriile exterioare sunt realizare din cărămidă tip Porotherm de 25 cm, tencuite la interior şi izolate exterior  cu termosistem de 10 cm şi tencuială decorativă;

*Compartimentările interioare sunt realizate din cărămidă tip Porotherm, 20 cm între apartamente şi 11,5 în interiorul apartamentelor, tencuială, glet şi vopsea lavabilă în 3 straturi;

*Tâmplăria exterioară este PVC Gealan 6 camere cu geam low-e 4 anotimpuri;

*Apartamentele vin complet finisate, cu gresie, faianţă în băi, bucătării, holuri, parchetlaminat, uşi de interior celulare din furnir, uşi exterioare metalice placate cu mdf, obiecte sanitare în  baie,

*Încălzirea fiecărui apartament se face cu centrală termică proprie, Immergas;

*Fiecare scară de bloc dispune de 2 lifturi.

Termen de finalizare primele 2 blocuri - luna mai 2016

 

Galerie ansamblu

+ 18 Imagini

Proprietăţi în ansamblu

Detalii proprietăţi

Garsonieră de vânzare, în Bucureşti, zona Grozăveşti

64.900

Bucureşti, Sector 6, Zona Grozăveşti (Militari)

Garsoniera ,41mp utili, Grozavesti/Politehnica

 • o cameră
 • 41 mp
 • Etaj 2/9
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucureşti, zona Politehnica

96.900

Bucureşti, Sector 6, Zona Politehnica (Militari)

Apartament 2 camere, 59mp, Politehnica/Grozavesti

 • 2 camere
 • 59 mp
 • Etaj 2/11
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucureşti, zona Grozăveşti

75.900

Bucureşti, Sector 6, Zona Grozăveşti (Militari)

Apartament 2 camere, 49 mp utili, Grozavesti/Politehnica

 • 2 camere
 • 49 mp
 • Etaj 4/11
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucuresti, zona Regie

74.545

Bucuresti, Sector 6, Zona Regie (Crângaşi)

Apartament 2 camere,41mp, Regie - Politehnica

 • 2 camere
 • 41 mp
 • Etaj 3/8
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucureşti, zona Grozăveşti

86.900

Bucureşti, Sector 6, Zona Grozăveşti (Militari)

Apartament 2 camere decomandat , Regie/Politehnica, 55mp utili

 • 2 camere
 • 55 mp
 • Etaj 6/11
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucureşti, zona Grozăveşti

91.900

Bucureşti, Sector 6, Zona Grozăveşti (Militari)

2 camere finisaje premium complex Grozavesti - Parcul Politehnicii

 • 2 camere
 • 57 mp
 • Etaj 1/8

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Novum Invest este un dezvoltator imobiliar de succes, cu o experienţă de 11 ani pe piaţa din România. Oferta de locuinţe pe care o punem la dispoziţie este diversă, pornind de la garsoniere noi şi până la apartamente decomandate de 2 şi 3 camere în diferite zone ale Bucureştiului. Ansamblurile rezidenţiale din gama Novum Invest se adresează atât celor care doresc să locuiască în zona de business a capitalei, cât şi celor care doresc să traiască departe de aglomeraţia centrală. 
Locuinţele sunt situate în zone precum Lacul Morii, Splaiul Unirii, Nerva Traian, 13 Septembrie, Barbu Văcărescu, Grozăveşti, Prelungirea Ghencea 247 şi Prelungirea Ghencea 71. 
Experienţa bogată în domeniu este cea mai bună recomandare pentru serviciile de calitate pe care le oferim. În ultimii ani, am cunoscut o ascensiune puternică pe piaţa imobiliară din Bucureşti, cu aproximativ 1000 de apartamente vândute în cele 8 proiecte finalizate până acum. Pasiunea pentru ceea ce facem şi profesionalismul cu care lucrăm la fiecare proiect ne ajută să oferim fiecărei familii sau fiecărei persoane spaţiul de locuit ideal. 

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Birou Vanzari