• An predare
  Noiembrie 2020
 • Camere
  2 - 3
 • Suprafeţe
  55,10 mp - 72,40 mp
 • Preţuri
  83.000 € - 105.000 €
+4
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 15 Ianuarie 2020

TRIAMA ilustrează perfect revalorificarea unei zone şi reconfigurarea unei comunităţi. Tot ceea ce ne place, tot ceea ce iubim şi preţuim, amintirile, lucrurile dragi, ceea ce visăm şi plănuim, toate acestea au un loc special în inima noastră. De aceea, TRIAMA propune o proiecţie emoţională în perspectiva unei vieţi noi.... vezi mai mult

TRIAMA ilustrează perfect revalorificarea unei zone şi reconfigurarea unei comunităţi. Tot ceea ce ne place, tot ceea ce iubim şi preţuim, amintirile, lucrurile dragi, ceea ce visăm şi plănuim, toate acestea au un loc special în inima noastră. De aceea, TRIAMA propune o proiecţie emoţională în perspectiva unei vieţi noi.

Prezentare

Reprezentativ pentru acest proiect imobiliar este infuzia de contemporaneitate şi confort. Aproape de facilităţi, pe un fundal comercial în plină dezvoltare, TRIAMA reprezintă cea mai bună soluţie pentru cei care sunt ataşaţi de zonă şi nu numai.

Puntea dintre trecutul acestui cartier şi modernitatea pe care o impune standardul unei locuinţe pe care ţi-o poţi permite în aceşti ani. Trei imobile moderne, cu peste 200 de apartamente care întrunesc standardele europene.

Triama este locul unde poate fi viitoarea ta casă.

Galerie ansamblu

+ 2 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start vânzareOctombrie 2018
 • Start construcţieNoiembrie 2018
 • FinalizareNoiembrie 2020

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 55,10 mp - 55,90 mp 83.000
3 72,40 mp 102.000 - 105.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Speedwell

www.speedwell.be/

Înfiinţată de doi cetăţeni belgieni, care s-au îndrăgostit de Europa de Est în general şi de România, în special, în urmă cu mai bine de un deceniu, Speedwell îşi propune să dezvolte proiecte imobiliare cu Pasiune. O asemenea Pasiune se reflectă nu doar printr-o puternică implicare directă a acţionarilor, dar şi a tuturor membrilor echipei Speedwell.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office