• An predare
  Decembrie 2031
 • Camere
  3 - 4
 • Suprafeţe
  99 mp - 134 mp
 • Preţuri
  95.000 € - 115.000 €
+4
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 06 Februarie 2020

Îţi doreşti o VILĂ P+1 cu Gradină la un preţ de apartament? Doar în Cosmopolis găseşti cele mai bune oferte din zona de Nord - Pipera, începând cu 95.000 Euro! Te poţi muta imediat alături de cei peste 9.000 de locatari mulţumiţi
Oferim gratuit consiliere financiară în vederea creditării!... vezi mai mult

Îţi doreşti o VILĂ P+1 cu Gradină la un preţ de apartament? Doar în Cosmopolis găseşti cele mai bune oferte din zona de Nord - Pipera, începând cu 95.000 Euro! Te poţi muta imediat alături de cei peste 9.000 de locatari mulţumiţi
Oferim gratuit consiliere financiară în vederea creditării!

Descriere

Vilele au revenit în oferta Cosmopolis, iar acum cei în căutare de vile noi, la preţuri avantajoase au la dispoziţie 3 tipuri de vile cu 3 sau 4 camere, amplasate în mijlocul naturii, toate cu terasă şi gradină! 
Cei ce îşi achiziţionează o vilă în Cosmopolis au acces la multiple facilităţi care fac din alegerea complexului nostru o oportunitate:

Sport şi timp liber:
8 piscine exterioare, terenuri de tenis şi fotbal, sală de fitness, aparate de fitness în aer liber, loc de joacă pentru copii, saloane de înfrumuseţare, cafenele şi restaurante.

Facilităţi:
Avem la îndemana tot ce îi trebuie unui minioraş: grădiniţe, supermarket, farmacie, bancomat, curăţătorie, croitorie şi transport asigurat către centru.

Finanţare:
Cumpărătorii vilelor au ca variante de creditare atât creditul ipotecar cât şi programul "Prima Casa".

Avantaje locuire:
În prezent, Cosmopolis este de dimensiunile unui mic oraş, cu peste 9.000 de locuitori, întins pe 100 de hectare şi care respectă proporţia de 40% construcţie, 60% natură. Această regulă face ca minioraşul Cosmopolis să fie mereu aerisit, armonizat cu natura şi cu un înalt simţ estetic. Aceasta este o caracteristică care va fi respectată şi în viitor, următoarele faze de construcţie continuând ideea de oraş european.

Achiziţia unei locuinţe presupune o investiţie în viitor, un viitor pe care cumpăratorul trebuie să îl intuiască atunci când alege un apartament sau o vilă într-un complex rezidenţial. În afara celor puse pe masă în ofertele pe care le studiază cumpărătorul, acesta trebuie să aibă în vedere şi dezvoltarea viitoare a zonei, cum afectează noile construcţii peisajul, dacă infrastructura are posibilităţi de dezvoltare şi este sustenabilă şi, în general, dacă avantajele prezente în ofertă nu vor fi afectate de dezvoltarea viitoare sau de alte schimbări.

În Cosmopolis, am gândit întreaga dezvoltare a fazelor în mod armonios şi cât mai puţin deranjantă pentru locuitori, astfel încât să devenim cea mai frumoasă comunitate.
Viitorul în Cosmopolis înseamnă în primul rând siguranţă. Complexul nostru beneficiază de pază şi acces controlat, dar nu doar această siguranţă o aveţi la noi, ci şi aceea că vă puteţi baza mereu pe infrastructura şi serviciile Cosmopolis, astfel încât să asigurăm şansa la un viitor sănătos, mai ales pentru copiii care cresc într-o comunitate deschisă.

La noi, peste 10% din totalul investiţiei s-a adresat construirii unei infrastructuri cu posibilităţi foarte bune de dezvoltare şi întreţinere. Un exemplu al sustenabilitatiii sunt propriile puţuri de alimentare cu apă şi propria staţie de epurare, ceea ce face apa noastră să fie curată şi independentă de probleme de reţea. Complexul este alimentat cu gaze naturale, avem fibră optică şi cel mai bun internet din zonă. Facilităţile includ piscine, terenuri de sport, grădiniţe, cafenele, restaurante, sală de fitness, saloane de infrumusetare, farmacie, supermarket, veterinar, croitorie si multe altele.

Totul în Cosmopolis este nou, cu garanţii şi cele mai bune utilităţi şi servicii. Cosmopolis îmbină în oferta sa răspunsul la toate cerinţele cumpărătorului imobiliar.

Tipologii de vile şi preţuri

Vila tip 1 – NC – 99 mp, 3 camere, 2 băi 95.000 eur + tva

Vila tip 2 – N - 115 mp – 3 camere, 3 băi 105.000 eur + tva

Vila tip 3 – M - 134 mp – 4 camere, 3 băi 115.000 eur + tva

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 3 Imagini

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Piscină

Lift

Parc

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Case

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
3 99 mp - 115 mp 95.000 - 105.000
4 134 mp 115.000

Detalii proprietăţi

Casa de vânzare 4 camere, în Bucureşti, zona Nord

119.300 €+TVA

Bucureşti, Zona Nord

Vila 4 camere - Complex Cosmopolis

 • 4 camere
 • 103 mp
 • P+1E+M
Casa de vânzare 3 camere, în Bucureşti, zona Nord

108.900

Bucureşti, Zona Nord

VILA TIP 2- Complex Cosmopolis

 • 3 camere
 • 85 mp
 • P+1E+M
Casa de vânzare 3 camere, în Bucureşti, zona Nord

96.900 €+TVA

Bucureşti, Zona Nord

VILA TIP 1- Complex Cosmopolis

 • 3 camere
 • 70 mp

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

COSMOPOLIS

cosmopolis.ro/

Complexul rezidenţial Cosmopolis a pornit de la viziunea dezvoltatorului Opus Land Development, de a crea în Bucureşti, un ansamblu rezidenţial care să cuprindă toate caracteristicile unui oraş European vestic.

Astfel, în anul 2007, a început să prindă contur ansamblul rezidenţial de azi, emblematic pentru designul sau unic cu acoperişuri albastru-turcoaz, ai cărui peste 9000 de locuitori se bucură de toate avantajele vieţii într-o mare capitală, dar în maximum de siguranţă, confort şi linişte, şi înconjuraţi de spaţii verzi.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Gabriel Voicu