• An predare
  Finalizat
 • Camere
  2 - 3
 • Suprafeţe
  75 mp - 114 mp
 • Preţuri
  96.500 € - 136.000 €
+24
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 04 Noiembrie 2020

Vita Bella este un complex rezidenţial, localizat în zona Pipera ce va pune la dispoziţie apartamente tip studio, 2 camere, 3 camere şi penthouseuri. Atât dezvoltatorul cât şi cei ce au lucrat activ în realizarea proiectului, sunt companii cu o bogată experienţă în domeniul imobiliar.... vezi mai mult

Vita Bella este un complex rezidenţial, localizat în zona Pipera ce va pune la dispoziţie apartamente tip studio, 2 camere, 3 camere şi penthouseuri. Atât dezvoltatorul cât şi cei ce au lucrat activ în realizarea proiectului, sunt companii cu o bogată experienţă în domeniul imobiliar.

Prezentare

Complexul rezidenţial Vita Bella este un proiect măreţ şi ambiţios din nordul capitalei, format din 3 clădiri a câte 8 etaje fiecare, însumând un număr de 185 apartamente unite într-o comunitate modernă şi dinamică, exact ca tine!

Fiecare apartament este un penthouse, suprafeţele acestora fiind mult peste medie, ceea ce aduce un mare plus de confort familiei tale. Foarte apreciate sunt şi parcările subterane, lobby-urile elegante, spaţiul de joacă pentru copii, şi terasele ultra spaţioase. Proiectul dispoziţie un număr diversificat de tipuri de apartamente, fiecare beneficiind de o compartimentare inteligentă şi finisaje de calitate.

Toate apartamentele Vita Bella sunt legate la reţeaua publică de gaze, electricitate, canalizare, cablu TV şi internet.

Toate apartamentele Vita Bella vin echipate cu: parchet, gresie şi faianţă, uşi de lemn interior, tâmplărie aluminiu, calorifere, aer condiţionat, echipamente sanitare în toalete, sistemul de încălzire este prin centrală termică comună.

RATE LA DEZVOLTATOR

Venim în sprijinul tău cu posibilitatea achitării oricariu apartament prin maxim 36 de rate lunare direct la dezvoltator, cu un avans cuprins între 15-30%

PROIECT FINALIZAT

Toate apartamentele Vita Bella sunt finalizate şi gata de a te întâmpina în colectivul nostru deja existent.

NU SE APLICĂ TVA

Preţurile apartamentelor este cel final, nu se mai aplica TVA.

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 23 Imagini

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Parc

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
2 75 mp - 99 mp 96.500 - 118.500
3 87 mp - 114 mp 104.700 - 136.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Grupul de origine cehă Daramis a investit 12 milioane de euro în proiectul Vita Bella, poziţionat în zona Pipera.

Compania a achiziţionat la sfârşitul anului 2017 un proiect rezidenţial şi a demarat un proces de investiţii în remodernizarea proprietăţii, oferind la vânzare un stoc de 183 de apartamente într-un proiect de re-dezvoltare imobiliară.

Vita Bella Residence este localizat lângă Şcoala Americană, la 7 km de Promenada Mall şi hub-ul de birouri din această zonă. Proiectul are un mix de studio-uri (39-59 mp), apartamente cu 2 camere (60-99 mp), apartamente cu trei camere (73-133 mp), apartamente tip duplex (145 – 196 mp) şi apartamente tip penthouse (151 – 174 mp), cu terase generoase, disponibile la preţuri competitive

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Ansambluri similare