• An predare
  Finalizat
 • Camere
  1 - 3
 • Suprafeţe
  62 mp - 97 mp
 • Preţuri
  59.000 € - 93.000 €
+14
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 21 Octombrie 2020

WEST PARK 2 este un complex rezidenţial amplasat într-o poziţie strategică, aproape de tot ce aveţi nevoie pentru dumnevoastră şi familia dumneavoastră.O locaţie excelentă este unul din primele lucruri pe care trebuie sa le luaţi în considerare atunci cand cumpăraţi un apartament, iar West Park 2 îndeplineşte foarte bine acest criteriu, departe de traficul bulevardelor dar totuşi aproape de tot ce conteaz... vezi mai mult

WEST PARK 2 este un complex rezidenţial amplasat într-o poziţie strategică, aproape de tot ce aveţi nevoie pentru dumnevoastră şi familia dumneavoastră.O locaţie excelentă este unul din primele lucruri pe care trebuie sa le luaţi în considerare atunci cand cumpăraţi un apartament, iar West Park 2 îndeplineşte foarte bine acest criteriu, departe de traficul bulevardelor dar totuşi aproape de tot ce contează pentru confortul dumneavoastră.

Prezentare

Dacă doriţi să cumpăraţi un apartament nou, modern, aflat într-un complex rezidenţial sigur şi de calitate, WEST PARK 2 este cea mai bună alegere şi suntem siguri că veţi găsi aici ceea ce căutaţi.

Ansamblul West Park 2 este format din 2 imoblie S+P+11 în care puteţi regăsi garsoniere, apartamente cu 2 camere şi 3 camere.

Dotări şi finisaje

Pereţii de închidere se realizează din zidărie de cărămidă, cu grosime de 25 cm şi se termoizolează cu polistiren expandat de 10 cm grosime, iar terasele peste spaţiile încălzite se termoizolează cu polistiren extrudat rigid 15 cm grosime.

Pereţii interiori a apartamentelor se realizează din zidărie de cărămidă tip GVP/Porotherm, cu grosime de 11.5 /12/5 cm.

Ferestrele sunt realizate din profile Pvc marca Salamander Streamline de provenienţă Germania şi au în componenţă armătură din oţel zincat.

Feronerie marca Roto având în echipare microventilaţie, anti-acţionare greşită, antiefracţie şi  mâner secustic, pachetul de geam termoizolant având grosime de 40 mm asigurând o izolaţie termică şi fonică optimă adaptată nevoilor de economisire energetică. Provenienţa sticlei este Saint Gobain.

Galerie ansamblu

+ 12 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieDecembrie 2017
 • Vizualizare modelIulie 2018
 • Start vânzareIulie 2018
 • FinalizareMartie 2019

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
1 62 mp 59.000
2 70 mp 66.500
3 97 mp 93.000

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 3 camere, în Bucureşti, zona Militari

95.000

Bucureşti, Sector 6, Zona Militari

3 Camere Militari UVERTURII,BLOC FINALIZAT,LOC PARCARE INCLUS IN PRET

 • 3 camere
 • Etaj 4/11
Apartament de vânzare 3 camere, în Bucureşti, zona Militari

90.000

Bucureşti, Sector 6, Zona Militari

3 camere Militari

 • 3 camere
 • Etaj 5/11

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

TOP BUILDING CORPORATION

westpark2.ro/

Top Building Corporation are mulţi ani de experienţă solidă în mediile imobiliare şi în industria de construcţii, având un istoric de clienţi foarte multumiţi şi o serie de proiecte finalizate şi vândute în proporţie de 100%.

Printre proiectele menţionate se regăsesc Cotroceni Residence, Cricovului Residence, Ghencea Residence şi Lujerului Residence.

Scopul nostru a fost de a crea case în care vă place să vă petreceţi timpul. Ne-am luat timp să înţelegem cum trăiţi şi cum veţi folosi spaţiile pe care le creăm. Această abordare a avut ca rezultat o arhitectură unică, care vă va inspira şi care răspunde cerinţelor celor mai exigente.

Suntem o echipă de antreprenori cu experienţă şi ne putem ocupa de toate nevoile dumneavoastră.

Top Building Corporation oferă o gamă largă de servicii de la planificare şi proiectare până la finalizare, în fiecare fază, vă puteţi aştepta la cele mai bune servicii.

Am construit o reputaţie solidă cu clienţii noştri pentru gestionarea precisă şi profesională a proiectelor.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office