Indisponibil
 • An predare
  August 2018
 • Camere
  1 - 3
 • Suprafeţe
  33 mp - 131 mp
 • Preţuri
  30.500 € - 99.500 €
+9
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 26 August 2019

Proiectul Art Temple Residence 2 este conceput şi dezvoltat de biroul de proiectare şi design Art Temple. Proiectul va garanta astfel clienţilor o atenţie deosebită atât în implementarea proiectului cât şi pentru realizarea unui imobil elegant cu apartamente deosebite că design şi funcţionalitate.... vezi mai mult

Proiectul Art Temple Residence 2 este conceput şi dezvoltat de biroul de proiectare şi design Art Temple. Proiectul va garanta astfel clienţilor o atenţie deosebită atât în implementarea proiectului cât şi pentru realizarea unui imobil elegant cu apartamente deosebite că design şi funcţionalitate.

Imobilul este amplasat pe Şoseaua Sălaj, în sectorul 5 al capitalei, zona Rahova. Clădirea este compusă din Parter şi 6 etaje şi oferă garsoniere şi apartamente cu 2 şi 3 camere cu suprafeţe cuprinse între 33 şi 131 metri utili şi preţuri cuprinse între 32.000 şi 99.500 euro cu tva 5 % inclus.Circulaţia verticală va fi deservită de scară şi un lift electric. Acesta dispune de acces facil la mijloacele de transport în comun, infrastructură completă şi se află în imediată apropiere a centrelor comerciale, parcurilor şi instituţiilor de învăţământ din zona.

Structura de rezistenţă a construcţiei este realizată din pereţi structurali din beton armat, conectaţi la nivelul planseelor prin intermediul unor grinzi şi planşee de beton armat monolit, încadrând clădirea în clasa de ductilitate înalta (H) cu rezistenţă seismică de 8.1 grade MSK.

Închiderile exterioare şi interioare sunt realizate din blocuri ceramice porotherm pentru o rezistenţă termică şi acustică deosebită. Balcoanele şi terasele nu se închid.

Termoizolaţia este realizată din polistiren expandat ignifugat cu permeabilitate sporită la transferul vaporilor. Materialul folosit este cu densitate sporită (EPS 100) cu strat exterior decorativ. Spaţiile vitrate sunt echipate cu tâmplărie VEKA 5 camere cu geam tripan pentru izolare termică şi acustică ridicată. Pardoseală şi balustradă balcoanelor sunt realizate unitar pentru toată clădirea conferind acesteia un impact vizual simetric.

Spaţiile comune sunt finisate cu materiale durabile şi uşor de întreţinut, oferind în acelaşi timp o ambianţa plăcută. Printre acestea regăsim piatră naturală şi gresia ceramică de trafic intens pentru pardoseli şi vopsele decorative şi lavabile pentru finisarea pereţilor şi tavanelor.

De asemenea, fiecare proprietar va putea achiziţiona boxe pentru depozitare sau locuri de parcare în cadrul complexului de 4 blocuri a căror construcţie este demarată şi prima faza a proiectului va fi finalizată în luna aprilie 2018.

Galerie ansamblu

+ 7 Imagini

Stadiu ansamblu

 • FinalizareAugust 2018

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Supermarket

Lift

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

ART TEMPLE SRL