Indisponibil
 • An predare
  Martie 2020
 • Camere
  2 - 3
 • Suprafeţe
  55 mp - 88 mp
 • Preţuri
  57.750 € - 92.400 €
+26
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 25 Noiembrie 2019

Astelia Residence este definiţia echilibrului, atunci când vine vorba despre noua ta casă.
Este un proiect solid definit de soluţii premium, locaţie paradisiacă, siguranţă şi confort la cote maxime.... vezi mai mult

Astelia Residence este definiţia echilibrului, atunci când vine vorba despre noua ta casă.
Este un proiect solid definit de soluţii premium, locaţie paradisiacă, siguranţă şi confort la cote maxime.

Prezentare

Pe malul lacului Griviţa, în imediata apropiere a parcului proiectat de primărie, Astelia Residence păstrează impecabilitatea naturii, oferind în acelaşi timp soluţii eficiente de a ajunge în centrul oraşului sau a ieşi cât mai repede din Bucureşti.

Situat pe bulevardul Siseşti, este foarte aproape de restaurante, parcuri şi locuri de promenadă şi asigura acces imediat către zone de interes din oraş sau din afara lui: 2 minute până la staţia de metrou Străulesti, 1 singur minut până la restaurantul 2 Cocoşi, 4 minute, cu maşina, până la centura Bucureşti şi 20 minute până la Piaţa Victoriei.

Designul modern al clădirii este continuat în mod optim de spaţiile apartamentelor ce dispun de compartimentare inteligentă, cu arii largi şi luminoase. Cele 81 de apartamente ale proiectului sunt dispuse pe 4 etaje şi unul retras, însumând în total 3495 mp construiţi, cărora le-am oferit 1221 mp de spaţiu verde, superb amenajat.

Pentru aceste apartamente am construit 105 locuri de parcare. Toate apartamentele cu 3 camere dispun de câte două băi şi spaţiu de depozitare.

Structura de rezistenţă este realizată pe cadre de beton armat, cu beton din clasa C20/25 care respectă toate criteriile impuse de analizele statice, dinamice şi seismice. Închiderile perimetrale sunt realizate din zidărie iar compartimentările sunt realizate din gipscarton şi zidărie.

Finisajele premium sunt alese cu atenţie deplină, pentru a face faţă şi celor mai exigenţe gusturi.

Galerie ansamblu

+ 24 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Vizualizare modelOctombrie 2018
 • Start vânzareOctombrie 2018
 • Start construcţieOctombrie 2018
 • FinalizareDecembrie 2019

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Lift

Parc

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Top Bau Logistik