AVIATIEI TOWER by Rădăcini

 • An predare
  Finalizat
 • Camere
  2 - 5 camere
 • Suprafeţe
  65 mp - 236 mp
 • Preţuri
  140.500 € - 815.000 €
+14
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 15 Aprilie 2021

Aviației Tower by Rădăcini este un proiect rezidențial premium finalizat, localizat vis-a-vis de Mall-ul Promenada, lângă noul hotel Marriott Courtyard.... vezi mai mult

Aviației Tower by Rădăcini este un proiect rezidențial premium finalizat, localizat vis-a-vis de Mall-ul Promenada, lângă noul hotel Marriott Courtyard.

"Prime Property - 1st Investors Choice"

În centrul clădirilor de birouri clasa A+ aflate între Calea Floreasca, Barbu Văcărescu şi Gara Herăstrău, proiectul beneficiază de cele mai mari investiţii imobiliare din România: extinderea mall-ului Promenada (H=80m/aprox. 30 etaje), extinderea Fabrica de Glucoză, urmată de Dimitrie Pompeiu, Muzeul Aviaţiei (investiţii de 20 mil. euro).
 
Datorită acestor avantaje de localizare, împreună cu nivelul înalt calitativ al materialelor, dotărilor şi finisajelor, Aviaţiei Tower by Rădăcini a fost catalogată în anul 2019 cu distincţia "Prime Property - 1st Investors Choice".
 
Sunteţi la ”walking distance” de noua promenadă a parcului Bordei, care conectează pietonal strada Zăgazului cu blvd. Mircea Eliade şi Primăverii, Şoseaua Nordului şi Parcul Herăstrău. Dacă doriţi să ajungeţi cu maşina din nord spre centru, sunteţi în sens contrar faţă de aglomeraţie, atât dimineaţa cât şi seara, iar la distanţă de sub 10 minute de mers pe jos aveţi acces la staţiile de metrou Aurel Vlaicu sau Pipera.
 
Ansamblul rezidenţial Aviaţiei Tower by Rădăcini este interpretarea premium a locuinţei ca un centru al universului dvs. familial şi profesional. Locuind în Aviaţiei Tower, recâştigaţi timp pentru lucrurile care contează pentru dumneavoastră. Ansamblul rezidenţial Aviaţiei Tower by Rădăcini reprezintă materializarea stilului de viaţă dorit: de la proiect, la finisaje şi design, facilităţi şi amplasare, totul este caracterizat de eleganţă şi bun gust, confort şi rafinament.
 
Apartamentele ce compun Aviaţiei Tower au fost proiectate ca spaţii generoase. Pe cele 11 etaje ale ansamblului rezidenţial sunt apartamente intime şi elegante cu 2 şi 3 camere, iar cele 4 penthouse-uri tip duplex, situate la ultimul etaj, conferă un sentiment unic de exclusivitate. Proiectul este perfect adaptat necesităţilor unei capitale europene aglomerate, oferind nu mai puţin de 172 de locuri de parcare proprii, dintre care 126 sunt în subteran. 
 
Spaţiile verzi sunt bine integrate: chiar în faţa intrării centrale, asigurând o retragere confortabilă faţă de blvd. Dimitrie Pompeiu, este proiectat un parc de 900 mp, care va reprezenta şi o perdea naturală de vegetaţie pentru locatarii de la etajele inferioare şi va estompa din tumultul cartierului. 
 
Penthouse-ul de tip duplex, dispus la etajele 11 şi 12, oferă pe timp de zi o vedere superbă către parcurile şi lacurile Bordei, Floreasca şi Herăstrău. Pe timp de noapte, clădirile de birouri precum Sky Tower sau Bucharest One creează o imagine specială. 
 
Din momentul în care veţi păşi în ansamblul rezidenţial Aviaţiei Tower, veţi ştii că vă oferă stilul de viaţă pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna. Modern, sofisticat, elegant şi rafinat.

Materialele de calitate superioară, finisajele atent selectate şi executate, totul vă va oferi eleganţa în căutarea căreia v-aţi aflat mereu.

*Parchet triplu stratificat, de înaltă calitate, ce creează un decor romantic cu ajutorul acordurilor armonioase şi accentelor emoţionale.
*Produse sanitare premium marca Vitra pentru a crea mediul ideal de care aveţi nevoie pentru a vă reechilibra după o zi agitată.
*Plăci ceramice marca Porcelanosa în formate şi finisaje extrem de variate, ce se remarcă prin tehnologia de fabricare şi designul inovator. 

Materiale durabile.
- Beton C40/50 S4 cu consistenţă clasificată;
- Tâmplărie exterioară Shuco aluminiu cu sticlă Low E şi 4 Seasons pentru reglarea temperaturii în casă;
- Fatada ventilata ceramică pentru o fono izolare performantă;
- Sisteme de reglaj a temperaturii în fiecare cameră;
- Vată minerală pentru un plus de izolare termică şi acustică;
- Sisteme de aer condiţionat multisplit;
- Cărămidă Porotherm 25 Robust cu protecţie împotriva penetrării apei;
- Ascensoare Schindler pentru 9 pasageri, cu rezistenţă la foc şi apă;
- Oţel beton S500.
 
Faţada ventilată ceramica a imobilului Aviaţiei Tower by Rădăcini este una dintre piesele de rezistenţă şi este proiectată să devină un reper pentru ansamblurile rezidenţiale premium din zonele Herăstrău, Zăgazului sau Floreasca.
 
Aviaţiei Tower by Rădăcini reprezintă unul dintre proiectele ”de portofoliu” ale arhitecţilor de la Vlad Simionescu & Asociaţii şi este dezvoltat de grupul Rădăcini, unul dintre cei mai mari comercianţi de autovehicule din România.
 
Lucrările de interior, finisarea apartamentelor şi spaţiilor comune sunt asigurate de Tehnoclima General Contractor, împreună cu arhitecţii de interior Phenomena Design Laboratory, care au realizat unele dintre cele mai apreciate dezvoltări rezidenţiale pe segmentul premium, din zona Floreasca şi Herăstrău.

Galerie ansamblu

+ 12 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieFebruarie 2018
 • Start vânzareIulie 2018
 • Vizualizare modelDecembrie 2018
 • FinalizareMartie 2020

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Piscină

Lift

Parc

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 65 mp - 87 mp 140.500 - 206.000
3 90 mp - 139 mp 199.000 - 333.000
4 173 mp 645.000
5 236 mp 815.000

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 2 camere, în Bucureşti, zona Aviaţiei

175.222 €+TVA

Bucureşti, Sector 2, Zona Aviaţiei (Aviatiei)

Apartament cu terasa spatioasa, o adevarata oaza de relaxare

 • 2 camere
 • 66 mp
 • Etaj 4/11
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucureşti, zona Barbu Văcărescu

175.222 €+TVA

Bucureşti, Sector 2, Zona Barbu Văcărescu (Floreasca)

Apartament cu terasa spatioasa, o adevarata oaza de relaxare

 • 2 camere
 • 66 mp
 • Etaj 4/11
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucureşti, zona Nordului

171.527 €+TVA

Bucureşti, Sector 2, Zona Nordului (Herastrau)

Apartament insorit cu terasa frumoasa unde poti sta la masa cu prietenii

 • 2 camere
 • 65.75 mp
 • Etaj 3/11
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucureşti, zona Herăstrău

171.527 €+TVA

Bucureşti, Sector 2, Zona Herăstrău (Herastrau)

Apartament insorit cu terasa frumoasa unde poti sta la masa cu prietenii.

 • 2 camere
 • 65.75 mp
 • Etaj 3/11
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucureşti, zona Floreasca

171.527 €+TVA

Bucureşti, Sector 2, Zona Floreasca

Apartament insorit cu terasa frumoasa unde poti sta la masa cu prietenii

 • 2 camere
 • 65.75 mp
 • Etaj 3/11
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucureşti, zona Aviaţiei

171.527 €+TVA

Bucureşti, Sector 2, Zona Aviaţiei (Aviatiei)

Apartament insorit cu terasa frumoasa unde poti sta la masa cu prietenii

 • 2 camere
 • 65.75 mp
 • Etaj 3/11

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

RADACINI ESTATE

Aviaţiei Tower by Rădăcini reprezintă unul dintre proiectele ”de portofoliu” ale arhitecţilor de la Vlad Simionescu & Asociaţii şi este dezvoltat de grupul Rădăcini, unul dintre cei mai mari comercianţi de autovehicule din România.

Grupul Rădăcini comercializează mărcile Opel, Citroën, Peugeot, Mazda, Suzuki, Volkswagen şi Honda şi rulează anual peste 100 mil. euro. Rădăcini Estate este divizia de construcţii si vânzare de apartamente de lux a grupului.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Vanzari