• An predare
  Iunie 2018
 • Camere
  1 - 3
 • Suprafeţe
  39 mp - 81 mp
 • Preţuri
  35.500 € - 59.000 €
+12
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 18 Aprilie 2019

Cubic7: Apartamente noi cu Garsoniere, 2 şi 3 camere perfecte pentru orice familie!
-Transportul asigurat cu microbuze rapide
Toate utilităţile: Canalizare, Apă Nova, energie electrică şi gaze.
Parcare Inclusă + Mobilă Inclusă + Parc 1100 mp pentru copii localizat în interiorul complexului.
Modalităţi de plată acceptate sunt:
-Credit Prima Casă;
-Credit Ipotecar;
-Cash.
Important: nu vindem cu rat... vezi mai mult

Cubic7: Apartamente noi cu Garsoniere, 2 şi 3 camere perfecte pentru orice familie!
-Transportul asigurat cu microbuze rapide
Toate utilităţile: Canalizare, Apă Nova, energie electrică şi gaze.
Parcare Inclusă + Mobilă Inclusă + Parc 1100 mp pentru copii localizat în interiorul complexului.
Modalităţi de plată acceptate sunt:
-Credit Prima Casă;
-Credit Ipotecar;
-Cash.
Important: nu vindem cu rate la dezvoltator.

Prezentare

De ce să alegeţi un apartament nou în complexul rezidenţial Cubic 7?

Finisaje de interior Delta Studio;
Termopane profil Salamander – Roto – Tripan;
Uşi interior şi uşi metalice Benati;
Centrală termică proprie Immergas;
Prize, întrerupătoare LeGrand;
2 Lifturi de ultima generaţie Kone;
Parc şi spaţii verzi de 12.000 mp;
Acces securizat în complex.

Pentru orice persoană care şi-a întemeiat deja, sau doreşte să îşi întemeieze o familie, găsirea unei locuinţe corespunzătoare nevoilor tuturor membrilor familiei, poate fi o corvoadă.

Lipsa de timp, dar şi de resurse financiare, în special în cazul familiilor cu copii mici, sunt principalele motive pentru care cei mai mulţi oameni renunţă la căutări şi se mulţumesc să rămână într-o locuinţa neîncăpătoare, care prezintă numeroase probleme.

Acum toate aceste probleme pot fi rezolvate extrem de uşor. Ansamblul rezidenţial Cubic 7 va oferă şansa de a face o investiţie pe care nu o veţi regretă, achiziţionând, în funcţie de nevoile pe care le aveţi, fie un apartament de 2 camere, fie unul cu 3 camere.

Avantajele achiziţionării unui apartament cu 2 sau 3 camere amplasat în zona Prelungirea Ghencea – Bragadiru, în cadrul complexului rezidenţial Cubic 7, sunt multe pentru a fi enumerate, însă cele mai importante sunt:

Au un preţ accesibil pentru orice buget. O familie cu 2 copii, de exemplu, îşi poate achiziţiona un apartament cu 3 camere în complexul rezidenţial Cubic 7, la acelaşi preţ că o garsonieră sau un apartament foarte mic situat în centru, în zonele cele mai aglomerate ale Bucureştiului.

Chiar şi apartamentele cu două camere pot găzdui o familie. Acestea sunt spaţioase, luminoase şi aerisite, cu finisaje moderne de ultima generaţie, lucruri care lipsesc cu desăvârşire în majoritatea blocurilor bucureştene.

Se ajunge foarte uşor oriunde. Pe lângă faptul că, dacă aveţi maşină personală, puteţi ajunge imediat în zone extrem de importante ale Bucureştiului precum Militari, Unirii sau Cotroceni, liniile de autobuz care conectează graniţa dintre localitatea Bragadiru şi toate celelalte zone ale capitalei vă vor spori mobilitatea. Aveţi opţiunea de a ajunge la locul de muncă fie folosind traseul ce trece prin Bulevardul Prelungirea Ghencea, fie alegând Şoseaua Alexandriei, fie utilizând centura Bucureştiului. Astfel, scăpaţi de aglomeraţia de zi cu zi.

Este mai puţin zgomot şi mai puţină poluare. De ce Bragadiru sau Prelungirea Ghencea? Pentru că aceste zone sunt mult mai liniştite, din toate punctele de vedere. Zgomotul maşinilor nu vă mai stresează, iar rumoarea unui trafic crescut de persoane nu vă va mai deranja. Mai mult decât atât, zona unde este amplasat complexul rezidenţial Cubic 7, este una plină de spaţii verzi, care îi vor încânta atât pe cei mici, cât şi pe cei mari.

Bragadiru sau Prelungirea Ghencea reprezintă zone sigure. După cum v-aţi obişnuit, Cubic Residence pune la dispoziţia clienţilor săi locuinţe noi, în clădiri ce respectă toate normele şi măsurile de siguranţă impuse de lege. Proiectele Cubic Residence, sunt în adevăratul sens al cuvântului ansambluri rezidenţiale, fiind protejate şi având puncte de acces securizat, astfel accesul este restricţionat persoanelor care nu locuiesc, sau care nu sunt invitate în interiorul ansamblului. Apartamentul dumneavoastră va fi protejat de dezastre naturale precum seismele sau furtunile, însă mai există şi un alt aspect al siguranţei pe care îl oferim: siguranţă bunurilor şi a copiilor dumneavoastră, prin localizarea departe de zonele cu o criminalitate crescută.

Investiţi în siguranţă familiei!

În funcţie de nevoile familiei dumneavoastră, un apartament cu două sau trei camere de vânzare în complexul rezidenţial Cubic 7, poate fi exact ce aveaţi nevoie pentru a începe o nouă viaţă, una mai liniştită şi mai frumoasă, în care copiii să se dezvolte armonios.

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 11 Imagini

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Piscină

Lift

Parc

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
1 39 mp - 40 mp 35.500
2 50 mp - 65 mp 39.900
3 74 mp - 81 mp 59.000

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 2 camere, în Bucuresti, zona Drumul Taberei

39.900

Bucuresti, Sector 6, Zona Drumul Taberei

27

 • 2 camere
 • 65 mp
 • Etaj 1/6

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Cubic Residence

Cubic Residence a apărut pe piaţa imobiliară din România cu un obiectiv clar declarat: de a formula noi concepte pentru spaţiile de locuit din capitală.

Fie că este vorba despre arhitectura moderna a construcţiilor ce poartă semnătura Cubic Residence, fie că este vorba despre principiile solide pe care le aplicăm ca dezvoltatori sau despre procesul propriu-zis prin care locuinţele noastre prind viaţa şi, de ce nu, caracter, putem declara răspicat un lucru: gândim şi construim diferit.

Fiecare proiect dezvoltat de compania noastră este influenţat de procesul decizional ce precedă achiziţionarea propriu-zisă a unui spaţiu de locuit. Conceptele noastre pleacă de la deconstrucţia întregului cumul de elemente - obiective sau subiective, logice sau emoţionale - pe care potenţialii clienţi îl vor pune în balanţă înainte de a se decide asupra unei investiţii imobiliare. Acest mecanism ne ajută să identificăm, să aducem la cele mai înalte standarde şi să implementăm întreaga paletă de nevoi şi cerinţe în ansamblurile rezidenţiale pe care le construim.

Spaţiile de locuit pe care le propunem sunt şi vor rămâne în permanenţă construcţii moderne, sigure, cu finisaje de cea mai înaltă calitate, ce oferă spaţii interioare şi exterioare generoase, cu un grad de confort ridicat şi o listă completă de facilităţi, la preţuri accesibile.

În paralel, ne bucurăm să putem spune că ne place să punem accent pe factorul uman şi pe noţiunea de comunitate. Planurile urbanistice şi infrastructură ansamblurilor rezidenţiale propuse de compania noastră facilitează conexiunile interumane şi constituirea în comunităţi, fără a sacrifica însă din gradul de intimitate pe care fiecare construcţie în parte îl poate oferi.

În cele din urmă, putem declara că am învăţat, din experienţele actuale şi anterioare în materie de business, cât de important este mediul înconjurător pentru noi, pentru oameni, în general. De aceea suntem mândri de faptul că proiectele noastre rezidenţiale sunt construite şi concepute pentru a se intersecta într-un mod cât mai prietenos cu natură. Fiecare spaţiu de locuit beneficiază de instalaţii ce facilitează consumul redus al resurselor şi acces la spaţii verzi comune şi private de dimensiuni peste standardul pieţei. Iar noi vă putem asigura că zonele în care complexele sunt amplasate, au fost – în perioada construcţiei – şi vor rămâne pe mâini bune, sub atentă monitorizare a Cubic Residence.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Simona Munteanu