Indisponibil
 • An predare
  Noiembrie 2018
 • Camere
  1 - 3
 • Suprafeţe
  37 mp - 90 mp
 • Preţuri
  58.000 € - 126.000 €
+21
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 03 Octombrie 2019

Complexul DAY RESIDENCE este un proiect imobiliar aflat în stadiul de construcţie/execuţie, care are termen de finalizare luna octombrie 2018. Imobilul va oferă posibilitatea de a locui într-un rezidenţial elegant, intim şi securizat 24 h.... vezi mai mult

Complexul DAY RESIDENCE este un proiect imobiliar aflat în stadiul de construcţie/execuţie, care are termen de finalizare luna octombrie 2018. Imobilul va oferă posibilitatea de a locui într-un rezidenţial elegant, intim şi securizat 24 h.

Prezentare

Amplasarea Complexului DAY RESIDENCE a fost aleasă cu grijă. Situat în strada Râmnicu Vâlcea nr.8, în cartierul Dristor, complexul se află în centrul unei zone liniştite. Parcul IOR-Titan este la câteva minute de mers pe jos, iar şcolile, metroul, liniile de transport public şi centrele comerciale Auchan, Billa, Kaufland sau Mall Vitan şi Park Lake Mall se află în imediata vecinătate a complexului.

Imobilul va fi înconjurat de spaţii frumos amenajate, aspectul elegant fiind completat de arhitectura imobilului. Holurile spaţioase şi luminoase ale imobilului te invită să descoperi intimitatea propriului apartament, unde poţi lăsa deoparte grijile şi problemele cotidiene. Apartamentele, cu un design modern, sunt construite după cele mai înalte standarde de confort şi siguranţă, folosind materiale de calitate în combinaţie cu un sistem de execuţie profesionist.

DAY RESIDENCE este un complex rezidenţial compus din 111 locuinţe, de la studiouri la apartamente cu 2 şi 3 camere, precum şi trei penthouse-uri, care îmbină într-un mod util şi plăcut mediul urban cu cel modern. Locuinţele sunt gândite astfel încât să se adapteze nevoilor oricărei persoane datorită compartimentărilor diverse care se bucură de finisaje atent executate. Ele sunt proiectate într-o manieră raţională şi echilibrată pentru a crea spaţii ample şi luminoase.

Deplasarea dumneavoastră către zonele de interes ale capitalei este facilitată de accesul rapid la reţeaua subterană de transport public (metrou)-staţia DRISTOR.

DETALII TEHNICE

-Imobilul este structurat/desfăşurat pe 2 nivele de parcare subterană, parter şi încă 10 etaje cu destinaţia de locuinţe colective.
-Clădirea este construită pe cadre şi diafragme de beton armat, iar inchiderile exterioare şi compartimentările dintre apartamente sunt din zidărie de cărămidă tip Phorotherm;
-Tâmplarie din PVC – Salamander- cu 6 camere, cu rupere de punte termică şi geam termopan cu grosimea de 6mm;
-Echipare tehnică, modernă şi instalaţii vizitabile din exteriorul apartamentului cu contorizare individuală pe fiecare apartament;
-Izolaţie termică realizată pe considerentele economiei de energie şi protecţia mediului;
-Două lifturi de ultima generaţie, de mare viteză marca KONE;
-Încălzirea imobilului este efectuată centralizat cu 6 centrale automatizate.

FACILITĂŢi

Localizare centrală
Arhitectură şi design de ultimă generaţie
Finisaje premium
Parcări subterane pentru fiecare unitate locativă
Zona securizată
Modalităţi de plată flexibile
Acces uşor şi rapid la mijloacele de transport în comun

Pentru a consulta lista de preţuri, vă rugăm să descărcaţi PDF-ul ataşat.

 

Descarcă PDF

Galerie ansamblu

+ 19 Imagini

Stadiu ansamblu

 • FinalizareNoiembrie 2018

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Parc

Supraveghere video

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

DAY RESIDENCE